Conan2046 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Απ' το όλο πακέτο στην ουσία πληρώνεις για να μπορείς να έχεις συμβουλευτική υποστήριξη από δικούς τους δικηγόρους. Αν θέλεις νομική προστασία υπάρχουν προγράμματα από ασφαλιστικές εταιρίες για να σου παρέχουν πραγματική νομική υποστήριξη (πληρωμή δικαστικών εξόδων, δικηγόρων ) για διάφορες περιπτώσεις και όχι απλώς για να μιλήσεις με κάποιον.
skiabox Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Βασίλης_29 είπε Εγώ δεν ξέρω τι είναι βιώσιμο και τι οχι, αυτό που ξέρω είναι οτι δεν θέλω να την πατήσω και να δώσω κάπου τα λεφτά μου ως πελάτης. Τα υπόλοιπα είναι για την αίθουσα του κοινοβουλίου και τα τηλεοπτικά studio. Μπες capital.gr που μπαίνουν πολλοί άνθρωποι της αγοράς και διάβασε το posts τους ή ρώτα να μάθεις. Το να είναι βιώσιμο το επιχειρήν αφορά την τσέπη όλων.
Βασίλης_29 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 21 ώρες πριν, skiabox είπε Μπες capital.gr που μπαίνουν πολλοί άνθρωποι της αγοράς και διάβασε το posts τους ή ρώτα να μάθεις. Το να είναι βιώσιμο το επιχειρήν αφορά την τσέπη όλων. Ναι ρε άνθρωπέ μου, εγώ δεν είπα να μην είναι βιώσιμο το επιχειρήν, αλλά απ' την στιγμή που κάποιος ξεκινήσει μια εταιρεία με δόλιους σκοπούς π.χ απάτη, αυτομάτως δεν μιλάμε για κάτι βιώσιμο, μιλάμε για κάτι που έπρεπε να είχε σταματήσει με την συνδρομή των κρατικών αρχών. Τώρα για νόμιμες επιχειρήσεις που θέλουν να ασκήσουν τις δραστηριότητές τους να προωθηθούν και να διαφημιστούν, ας φροντίσουν να το πράττουν σωστά οι υπεύθυνοι των εταιρειών αυτών. Εγώ αν εισέλθω σε ιστοσελίδα επιχείρησης που έχει fake/προβληματικά/ύποπτα τηλέφωνα και στοιχεία επικοινωνίας τότε την θεωρώ και αυτή ύποπτη.
Adanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Στις 2/19/2018 στις 1:34 ΜΜ, txcellas είπε Στον Μαυρίκιο είναι η εταιρια! Φεικ agent! Ντρέπομαι για το που πήγε το μυαλό μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις