Προς το περιεχόμενο

ship2me.gr

moutsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα την shipito αλλά το τελευταίο διάστημα έχει αλλάξει τακτική όσον αφορά τα restricted και prohibited items όπως προιοντα με μπαταρίες λιθίου αρώματα και οτιδήποτε θεωρείτε επικίνδυνο για μεταφορά μέσα σε αεροπλάνο και στέλνει μόνο μέσω courier χρεώνοντας ποσσα που μερικές φορές ξεπερνάμε και την τιμή του αντικειμένου. Αν προσθέσουμε και το σιγουρο τελωνείο της courier  χωρις υπερβολές μπορεί να το ποσσο να ξεπεράσει τα 300€. Υπάρχει κάποια λύση που μπορώ να χρησιμοποιήσω? 

Δημοσ.

Δεν έχω εμπειρία με αγορές από Αμερική αν και θέλω να ξεκινήσω ειναι η αλήθεια. Ακούγεται ενδιαφέρον  σαν site, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξιόπιστο συνεπές και νόμιμο θα είναι. Για αυτό κ ρώτησα αν ήρθες σε επαφή μαζί τους. Έχει κάποια αξιόπιστη λύση, αυτή τη στιγμή που μιλάμε?

Δημοσ.

Γιατί δεν χρησιμοποιείς αυτές που έχουν αναφερθεί και από άλλα μέλη? Ενώ η syrush που παρέθεσες φαίνεται κάπως καλή, με ένα γρήγορο search δεν βρήκα σχόλια χρηστών.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δεν στελνουν restricted items παρά μόνο μέσω courier με τιμές που ξεκινάνε από 100 ευρώ χωρίς το τελωνείο.

Έχω κάποια αντικείμενα για αποστολή και δεν μπορώ να βρω τρόπο να τα μεταφέρω.

Δημοσ.

Κινητά τηλέφωνα και αρώματα. Παλιότερα έστελνα κανονικά δεν ξέρω τι έγινε και έχω μείνει ξεκρεμαστος δεν μπορώ να βρω τρόπο να τα στείλω. Όλες οι γνωστές εταιρίες αρνούνται η ζητάνε τρελά λεφτά.

Δημοσ.

Τα κινητά τηλέφωνα δεν είναι πρόβλημα, τα αρώματα είναι ανάλογα την αναλογία.

όσον αφορά τις μπαταρίες το πρόβλημα υπάρχει μόνο όταν είναι ως οντότητα και όχι όταν είναι μέρος άλλου αντικειμένου πχ laptop. 

Πια εταιρία χρησιμοποιούσες?

Δημοσ.

Χρησιμοποιούσα την shipito και τώρα για κάποιο λόγο αρνείται να στείλει μέσω USPS παρά μόνο με DHL η FedEx με κάτι χρεώσεις που σε πιάνει πανικός χωρίς να υπολογιστεί το ανάλογο τελωνείο. Αν διαβάσεις το αναφέρουν κατηγορηματικά απλά μέχρι και πριν μερικούς μήνες έκαναν τα στραβά μάτια και το έστελναν. Τωρα προσπαθώ να βρω κάποια εναλλακτική λύση αλλά μάταια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...