Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έστειλαν κάτι με τα ΕΛΤΑ courier κι αντί να βάλουν παραλαβή απ' το κατάστημα, ώστε να είναι χαμηλότερο το κόστος, έβαλαν παραλαβή στο σπίτι, οπότε το κόστος πάει περίπου στα διπλά. Αν δεν το παραλάβω απ' το σπίτι κι αντ' αυτού πάω να το παραλάβω απ' το κατάστημα, θα έχει διαφορά ή θα πληρώσω πάλι τα ίδια; Γνωρίζει κάποιος;

Δημοσ.

Γιατί δεν ζητάς τη συγκεκριμένη διευκρίνηση από αυτούς που έτσι σου είπαν?

Με ένα τηλεφώνημα πάντως στο 11120(αστική χρέωση) ή σε οποιοδήποτε κατάστημα θα έχεις άμεση και έγκυρη απάντηση.

Δημοσ.

Ενώ τώρα προλαβαίνεις να κάνεις κάτι? :)

Πάντως δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά όσες φορές έχω παραλάβει κάτι ο ίδιος από τα γραφεία courier(όχι ΕΛΤΑ courier) η χρέωση ήταν η ίδια.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, isay είπε

Ειτε πας εκει ή στο φέρουν σπιτι, εφόσον εχει σταλεί ήδη το πακέτο, θα πληρώσεις τα ίδια.

Αυτό ακριβώς. Έπρεπε να είχε σταλεί εξαρχής ΠΘ/ΘΘ (αντί για ΠΠ/ΘΠ που είναι τώρα) ώστε να ήταν διαφορετική η χρέωση.

• Moderators
Δημοσ.

Τα ελτά courier το έχουν σαν υπηρεσία αν δήλωσεις παραλαβή από κατάστημα ειναι στάνταρ τιμή στα 5 ευρώ συνφερει σε μεγάλα πακέτα συνήθως

Δημοσ.
16 ώρες πριν, isay είπε

Ειτε πας εκει ή στο φέρουν σπιτι, εφόσον εχει σταλεί ήδη το πακέτο, θα πληρώσεις τα ίδια.

11 ώρες πριν, Zazula είπε

Αυτό ακριβώς. Έπρεπε να είχε σταλεί εξαρχής ΠΘ/ΘΘ (αντί για ΠΠ/ΘΠ που είναι τώρα) ώστε να ήταν διαφορετική η χρέωση.

Αυτό ισχύει τελικά, ναι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...