Αλόπη Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μου έστειλαν κάτι με τα ΕΛΤΑ courier κι αντί να βάλουν παραλαβή απ' το κατάστημα, ώστε να είναι χαμηλότερο το κόστος, έβαλαν παραλαβή στο σπίτι, οπότε το κόστος πάει περίπου στα διπλά. Αν δεν το παραλάβω απ' το σπίτι κι αντ' αυτού πάω να το παραλάβω απ' το κατάστημα, θα έχει διαφορά ή θα πληρώσω πάλι τα ίδια; Γνωρίζει κάποιος;
zio10 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Σίγουρα είναι διαφορετικό το κόστος; Έχω την εντύπωση ότι δεν παίζει ρόλο, αλλά μπορεί να κάνω λάθος.
Αλόπη Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Παραλαβή από εκεί είναι στα 5, ενώ στο σπίτι 9 και κάτι ψιλά. Έτσι μου είπαν.
Joshua21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί δεν ζητάς τη συγκεκριμένη διευκρίνηση από αυτούς που έτσι σου είπαν? Με ένα τηλεφώνημα πάντως στο 11120(αστική χρέωση) ή σε οποιοδήποτε κατάστημα θα έχεις άμεση και έγκυρη απάντηση.
Αλόπη Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί μου το είπαν σα τετελεσμένο γεγονός. Και ρωτάω γιατί αύριο το πρωί μπορεί να είναι αργά.
Joshua21 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Ενώ τώρα προλαβαίνεις να κάνεις κάτι? Πάντως δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά όσες φορές έχω παραλάβει κάτι ο ίδιος από τα γραφεία courier(όχι ΕΛΤΑ courier) η χρέωση ήταν η ίδια.
Αλόπη Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Προλαβαίνω να... μην ανοίξω την πόρτα, εφόσον μου χτυπήσουν το πρωί.
isay Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Ειτε πας εκει ή στο φέρουν σπιτι, εφόσον εχει σταλεί ήδη το πακέτο, θα πληρώσεις τα ίδια.
Zazula Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, isay είπε Ειτε πας εκει ή στο φέρουν σπιτι, εφόσον εχει σταλεί ήδη το πακέτο, θα πληρώσεις τα ίδια. Αυτό ακριβώς. Έπρεπε να είχε σταλεί εξαρχής ΠΘ/ΘΘ (αντί για ΠΠ/ΘΠ που είναι τώρα) ώστε να ήταν διαφορετική η χρέωση.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Τα ελτά courier το έχουν σαν υπηρεσία αν δήλωσεις παραλαβή από κατάστημα ειναι στάνταρ τιμή στα 5 ευρώ συνφερει σε μεγάλα πακέτα συνήθως
Αλόπη Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 16 ώρες πριν, isay είπε Ειτε πας εκει ή στο φέρουν σπιτι, εφόσον εχει σταλεί ήδη το πακέτο, θα πληρώσεις τα ίδια. 11 ώρες πριν, Zazula είπε Αυτό ακριβώς. Έπρεπε να είχε σταλεί εξαρχής ΠΘ/ΘΘ (αντί για ΠΠ/ΘΠ που είναι τώρα) ώστε να ήταν διαφορετική η χρέωση. Αυτό ισχύει τελικά, ναι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα