Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδια!  Έχω ενα πιτμπουλ ημιαιμο το οποίο απο κει που το πηρα 3 ετων έμαθα μετα οτι αγωνιζόταν για στίβο και κυνομαχιες με στοιχήματα κ Φερνέ πολλα.Με τους ανθρώπους και παιδια ειδικα ειναι ανεκτικό παιζει σα τρελό οπως κ με σκυλια μικρότερα απο εκεινον. Το θεμα μου ειναι τι μπορω να κανω ώστε να μν επιτίθεται σε αλλά κάθε βολτα του μου ειναι μαρτύριο απλα δεν ειναι το σκυλι μου εκείνη την ωρα!! Κάθε άποψη καλοδεχούμενη! 

• Super Moderators
Δημοσ.
9 minutes ago, Tzeni98 said:

Καλημέρα παιδια!  Έχω ενα πιτμπουλ ημιαιμο το οποίο απο κει που το πηρα 3 ετων έμαθα μετα οτι αγωνιζόταν για στίβο και κυνομαχιες με στοιχήματα κ Φερνέ πολλα.Με τους ανθρώπους και παιδια ειδικα ειναι ανεκτικό παιζει σα τρελό οπως κ με σκυλια μικρότερα απο εκεινον. Το θεμα μου ειναι τι μπορω να κανω ώστε να μν επιτίθεται σε αλλά κάθε βολτα του μου ειναι μαρτύριο απλα δεν ειναι το σκυλι μου εκείνη την ωρα!! Κάθε άποψη καλοδεχούμενη! 

Αρχικά ΔΕΝ το πας βόλτα σε χώρους που υπάρχουν και άλλα σκυλιά γιατί δεν σου φταίει σε τίποτα κάποιος που εκείνη την ώρα θα βγάζει βόλτα το δικό του.

Στη συνέχεια θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον εκπαιδευτή για να σε καθοδηγήσει μιας και 3 χρόνια είναι πολλά για έναν σκύλο για να μάθει ξαφνικά από μόνος του να συμπεριφέρεται αλλιώς...

Δημοσ.

Οχι οχι δε το φέρνω σε επαφη με μεγαλα σκυλια ακομα κ παρκο που παω για εκτόνωση ώρες που δν έχει κανέναν η παράμονο μικρα σκυλια απλα έχω προβληματιστεί διότι οπως προειπα ηταν 3 χρόνια στη μάχη συν τους μυες που είχε απο τα αναβολικα που τ δινανε!  Ευχαριστώ! 

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Tzeni98 said:

Οχι οχι δε το φέρνω σε επαφη με μεγαλα σκυλια ακομα κ παρκο που παω για εκτόνωση ώρες που δν έχει κανέναν η παράμονο μικρα σκυλια απλα έχω προβληματιστεί διότι οπως προειπα ηταν 3 χρόνια στη μάχη συν τους μυες που είχε απο τα αναβολικα που τ δινανε!  Ευχαριστώ! 

Ο εκπαιδευτής χρειάζεται γιατί είναι δυνατό σκυλί και αν κάποια στιγμή αποφασίσει να επιτεθεί κάπου, δύσκολα θα μπορέσεις να το κρατήσεις. 

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Tzeni98 είπε

απλα δεν ειναι το σκυλι μου εκείνη την ωρα!!

Μια διευκρίνηση επί του άνωθεν, αυτό είναι το σκυλί σου, όχι αυτό που νομίζεις, ή θα ήθελες να είναι.

Όπως είπε και ο billdanos, το σκυλί σου χρειάζεται εκπαίδευση.

• Like 1
Δημοσ.

Σωστο το έθεσα μάλλον λαθος!!  Εννοω οτι κολλάει και δεν επικοινωνει!  Ενω με ανθρώπους ειναι το πιο χαρούμενο ζηταει χαδια παιχνιδι ειτε γνωστοί ειτε αγνωστοι! Ευχαριστώ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπως ειπαν και πιο πανω θελει αμμεσα εκπαιδευση αλλα ΠΟΤΕ εξω χωρις φιμωτρο !!!Ειναι ζωο δυνατο και απροβλεπτο .Δεν σου φταινε αλλα σκυλακια ή ανθρωποι .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.

Εννοείται για αυτο κ το προειπα ξερω το θεμα του κ δε το κυκλοφορω με αλλά ζωα! Ααντιθετως πνιχτη βράδυ και μόνοι μας! Φιμωτρο δοκιμασία και το μονο που κατάφερα ειναι να χτυπιέται σε τοιχους κλπ!  Ελπιζω να με βοηθησει η εκπαιδευση! Ευχαριστώ! 

Και φυσικά αναγκαστικά κ μπήκα εδω γτ ο προηγούμενος εκπαιδευτής το παράτησε στ μέση! 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Tzeni98 είπε

Και φυσικά αναγκαστικά κ μπήκα εδω γτ ο προηγούμενος εκπαιδευτής το παράτησε στ μέση! 

Να το πας σε εκπαιδευτη χωρις αλλη συζητηση,μην το καθυστερεις.

Αν εισαι και κοπελιτσα στο μεσο ορο ( και στα ιδια κιλα με το σκυλο σχεδον ) τοτε αν θελησει να κανει  κατι δε θα καταφερεις να το αποτρεψεις και θα εχει ασχημη καταληξη το ολο θεμα.

Και ΜΟΝΟ ΦΙΜΩΤΡΟ οταν εισαστε εκτος σπιτιου.

• Like 2
Δημοσ.

Θα τον παω σε άλλον γτ ο προηγούμενος μάλλον ηταν αστα να πάνε κ το παράτησε μ ε χρι κ για θανάτωση με έστειλε κ όσο να ναι θορυβηθηκα! Ευχαριστώ! 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Tzeni98 είπε

Θα τον παω σε άλλον γτ ο προηγούμενος μάλλον ηταν αστα να πάνε κ το παράτησε μ ε χρι κ για θανάτωση με έστειλε κ όσο να ναι θορυβηθηκα! Ευχαριστώ! 

Αν με το παραπάνω εννοείς ότι το έχεις ήδη πάει σε εκπαιδευτή ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει τίποτα και σε προέτρεψε να το θανατώσεις τότε αν θα το πας σε άλλον ανέφερε του όλο το ιστορικό.

Και να παρακαλάς να μπορέσει το σκυλί να επανέλθει γιατί από όσα έγραψες (αγώνες, αναβολικά) τότε δυστυχώς το ζώο είναι κινούμενη βόμβα και δεδομένης της διάπλασης και δύναμης του είναι επικίνδυνο για τα άλλα σκυλιά αλλά και για ανθρώπους (ειδικά τα παιδιά).

Εύχομαι να μην χρειαστεί να καταφύγεις στην έσχατη λύση.

• Like 1
Δημοσ.

Τα μεγαλοσωμα και δυνατα σκυλια δεν ειναι σαν τα σκυλακια ...σαλονιου. Θελουν ειδικη φροντιδα , εκπιαδευση και χωρο δικο τους . Το να τα βγαζουμε στον δρομο για βολτα το θεωρω ακρως επικινδυνο . Ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι πως θα αντιδρασουν .

Δημοσ.

Ναι απ την αρχή του ειπα κ ιστορικό και ολα!!! Με ανθρώπους κ παιδια ειναι αφρός κατ αρχάς ακομα κ για να πάρει η να ζητήσει κατι δε χρησιμοποιεί το στόμα του ποτε ουτε παιζει ακομα κ με μπαλάκια κλπ!!! Κ απο οτι μου είπανε οτι ετσι τα εκπαιδεύουν ώστε να επιτίθονται μονο σε σκυλους ιδιου μεγέθους κ ανω! Αν πάνε σε άνθρωπο οι ίδιοι τα σκοτωνουν

Το μέγεθος του ειναι γύρω στα 25 κιλα γιατί ειναι και ημιαιμο με Λαμπραντόρ φυσικά δε φαινεται πουθενα αυτο παράμονο το πιτ..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Tzeni98 είπε

Ναι απ την αρχή του ειπα κ ιστορικό και ολα!!! Με ανθρώπους κ παιδια ειναι αφρός κατ αρχάς ακομα κ για να πάρει η να ζητήσει κατι δε χρησιμοποιεί το στόμα του ποτε ουτε παιζει ακομα κ με μπαλάκια κλπ!!! Κ απο οτι μου είπανε οτι ετσι τα εκπαιδεύουν ώστε να επιτίθονται μονο σε σκυλους ιδιου μεγέθους κ ανω! Αν πάνε σε άνθρωπο οι ίδιοι τα σκοτωνουν

Το μέγεθος του ειναι γύρω στα 25 κιλα γιατί ειναι και ημιαιμο με Λαμπραντόρ φυσικά δε φαινεται πουθενα αυτο παράμονο το πιτ..

Οσο καλοβολο κι αν φαινεται ενα σκυλι ποτε δεν ξερεις πως μπορει να αντιδρασει καποια στιγμη  και αν δεν μπορεις να το κουμανταρεις να γινει επικυνδυνο .

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Tzeni98 είπε

Εννοείται για αυτο κ το προειπα ξερω το θεμα του κ δε το κυκλοφορω με αλλά ζωα! Ααντιθετως πνιχτη βράδυ και μόνοι μας! Φιμωτρο δοκιμασία και το μονο που κατάφερα ειναι να χτυπιέται σε τοιχους κλπ!  Ελπιζω να με βοηθησει η εκπαιδευση! Ευχαριστώ! 

Οι αποψεις για τον πνίχτη ειναι διχασμένες παντως.
Υπαρχουν πολλοι εκπαιδευτες που  τον συνιστουν/θελουν και πινουν νερο στο ονομα του,και η απέναντι μερια που λεει οτι μπορει να εχει ακριβως αντιθετα αποτελεσματα.
ΕΙΔΙΚΑ για την περιπτωση που περιγραφεις,ο αντιλογος ειναι πως το σκυλι σου βλέπει εναν αλλο σκύλο,τραβάει προς το μερος του,ο πνιχτης το πνίγει,συνδέει το δυσαρεστο συναισθημα με το αλλο σκυλι και τελικα του βγαινει σε περισσότερη επιθετικότητα προς το ξενο σκυλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...