George Karagiannis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σας! Είμαι φοιτητής και μας είπαν ν' αγοράσουμε αριθμομηχανή, η οποία να κάνει υπολογισμούς με μιγαδικούς. Έχετε κάποια υπόψιν σας;
dompred Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Από όσο θυμάμαι αυτό που πουλάει το Jumbo με 5Ε έχει μιγαδικούς. Βέβαια ότι πληρώσεις παίρνεις, βγαίνουν εκτός σε μερικούς μήνες. 1
Sheogorath Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, dompred είπε Από όσο θυμάμαι αυτό που πουλάει το Jumbo με 5Ε έχει μιγαδικούς. Βέβαια ότι πληρώσεις παίρνεις, βγαίνουν εκτός σε μερικούς μήνες. Όχι απαραίτητα, έχω 2 εδώ και 5 χρόνια, και μόλις τώρα στο ένα κάηκαν τα "λεντ" στο ένα ψηφίο (8άρι, μπορεί και δείχνει μόνο | |). Αντέχουν και θα κάνεις δουλειά.
koutisark Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω ένα της Casio, κοντα στη δεκαετία πλεον δεν έχει τελειώσει η μπαταρια, με αρκετή χρήση ειδικά τα πρώτα χρόνια (μοντέλο FX 82-MS). Δεν είχε μιγαδικούς, ενώ χρησιμοποιούσε ίδιο επεξεργαστή αν θυμάμαι καλα με ανώτερα μοντέλα και μπορούσες να ξεκλειδώσεις με το συνδυασμό κάποιων πλήκτρων τις extra λειτουργίες. Τέσπα, για να μην σε κουράζω και επειδή μάλλον θα χρειαστείς πίνακες και γενικά πολλές λειτουργίες για μηχανικούς θα προτείνα https://www.skroutz.gr/s/406105/Casio-FX-991ES-Plus.html . Για μένα ακόμα και αν ζορίζεσαι οικονομικά, κόψε από κάπου αλλού και θα με θυμηθείς αρκετές φορές. Το είχε συγκατοικός μου και μετάνιωσα που δεν το είχα πάρει και εγώ. Βέβαια αργότερα κατέβασα την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jjsoftware.fullscientificcalculator&hl=en και με βοήθησε αρκετά ακόμα και σε ανώτερο επίπεδο, αλλά θέλει λίγη συνήθεια στο χειρισμό. Ελπίζω να βοήθησα! Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2018 από koutisark
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2018 Μόνο Casio και μόνο αυτό που παίρνει ολόκληρα κλάσματα, πίνακες κλπ. Σωτήριο!!!! Αυτό που προτείνει ο koutisark φαίνεται καλό. Και εγώ το δικό μου αντιστοιχο Casio το έχω 15 χρόνια κοντά πλέον (το πήρα όταν είχε πρώτοβγει αυτή η πατέντα και έτριβαν όλοι τα μάτια τους με το τι κάνει).. 2
Lanike71 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 18 ώρες πριν, dompred είπε Από όσο θυμάμαι αυτό που πουλάει το Jumbo με 5Ε έχει μιγαδικούς. Βέβαια ότι πληρώσεις παίρνεις, βγαίνουν εκτός σε μερικούς μήνες. Δε θεωρώ ότι το Τζάμπο έχει ποιοτικά προιόντα, αλλά έχω το ίδιο λογικά κομπιουτεράκι των 5Ε που κάνει τα πάντα και ζει μετά από 8 περίπου χρόνια...
flik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Το έχω 11-12 χρόνια. Εξαιρετικό, με ιγαδικούς, πίνακες, display με ολόκληρα κλάσματα, εννοείται και αριθμητική ολοκλήρωση κτλ. https://www.skroutz.gr/s/31807/Casio-FX-570ES.html
paylidis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, djcat είπε Γιατί δεν κατεβάζεις για το κινητό; Αν το θέλει για τη σχολή οι καθηγητές στην εξεταστική δεν επιτρέπουν κινητά.
koutisark Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2018 Αν θυμάμαι καλα το Casio FX-570ES έχουν ίδιες λειτουργίες με το 991ES, απλά λόγω διαφοράς τιμής στο προτείνω. Εδώ και ένα συγκριτικό με άλλα. https://edu.casio.com/products/classroom/comparison.html
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Παντως αν πληρωσετε κατι παραπανω στη φοιτητικη σας ζωη, ας ειναι αυτο το κομπιουτερακι. Και οχι μονο να το εχετε, αλλα να ξερετε να το χρησιμοποιειτε κιολας. Εβλεπα συμφοιτητες να παλευουν να κανουν χειροκινητα πραξεις με φασεις και μιγαδικους και να τους παιρνει μια ζωη, οταν με δυο χτυπηματα στο κομπιουτερακι εχεις κανει δουλεια. Το ιδιο και για μ.ο., τυπικες αποκλισεις κλπ... 2
George Karagiannis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ, παιδιά, για τις απαντήσεις σας! Άρα, να πάρω ή το CASIO FX-991ESPLUS ή Casio FX-570ES . Σίγουρα, όμως, κάνουν υπολογισμούς με μιγαδικούς; Ρωτάω γιατί δεν αναφέρουν κάτι στην περιγραφή, αλλά ούτε στο πληκτρολόγιό τους υπάρχει κάνα «i» .
nvel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 πράξεις με μιγαδικούς κάνουν, εκτός αν θες και μιγαδικούς πίνακες που δεν έχουν
fernw_thn_souvla Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Jumbo 5e έβγαλα την σχολή.Αλλιώς πάνε σε εξεταστική περίοδο σε πολυτεχνείο και θα βρείς ξεχασμένες στο αμφιθέατρο .Είχα μαζέψει 2. Η CASIO FX-991ESPLUS έχει μιγαδικούς απλά αλλάζεις το mode.To i θα το δείς πάνω απο το eng (αν θυμάμαι καλά).Είχα την εντύπωση ότι έχει μιγαδικούς πίνακες αλλά δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
tsioulak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Στις 2/24/2018 στις 2:43 ΜΜ, paylidis είπε Αν το θέλει για τη σχολή οι καθηγητές στην εξεταστική δεν επιτρέπουν κινητά. Αυτο, εμενα με έτυχε μονο μια φορά να δω καθηγητή να αφήνει αριθμομηχανη απο κινητό επειδή του παιδιού του πέθανε η αριθμομηχανη την ωρα της εξέτασης (στην μιάμιση ωρα αν θυμάμαι καλα) και αφου δεν υπήρχε καμια αλλη παραπανίσια στο αμφιθέατρο τον άφησε να χρησιμοποιήσει το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα