Γιαούρτι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 έχω ρωτήσει 1 λογιστή κι έναν βοηθό. 2 αντίθετες απαντήσεις πήρα οπότε θα απευθυνθώ στο σοφό λαό του insomnia. τι γίνεται με το μειωμένο αφορολόγητο των ~5000€ ισχύει για τα εισοδήματα του 2018, άρα αυτά που θα δηλώσουμε το 2019 ισχύει για τα εισοδήματα του 2019, αυτά που θα δηλώσουμε το 2020 δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση ακόμα ο λογιστής που ρώτησα μου απάντησε το 3, ο βοηθός το 1.
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Είπαν ότι ΘΑ μειώσουν την έκπτωση φόρου, δεν έχει γίνει ακόμα κάτι, και όταν γίνει, αν γίνει, θα μας ενημερώσουν για ποια εισοδήματα θα ισχύσει.
Γιαούρτι Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 σωστά το θέτεις, μείωση φόρου είναι αλλά οκ. το λέω πρακτικά. άρα ισχύει ότι μου είπε ο λογιστής που ρώτησα. οπότε όσο περνάει ο καιρός πιστεύω είναι λίγο δύσκολο να πούνε ότι θα ισχύει για τα τρέχοντα εισοδήματα (δηλαδή δήλωση του 2019).
Joshua21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Εγώ πάλι δεν είμαι σίγουρος καλά καλά για το τι θα ισχύσει για τη δήλωση που θα κάνουμε φέτος(τα εισοδήματα του 2017 δλδ), τελευταία στιγμή μπορεί να τα αλλάξουν πάλι, πόσο μάλλον για τη δήλωση που θα κάνουμε του χρόνου για τα φετινά εισοδήματα.
3DJIN Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 φυσιολογικό να εχεις δυο διαφορετικές απαντήσεις, δεν εχει νομοθετηθει τίποτα ακομη
Anorymous Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε έχω ρωτήσει 1 λογιστή κι έναν βοηθό. 2 αντίθετες απαντήσεις πήρα οπότε θα απευθυνθώ στο σοφό λαό του insomnia. τι γίνεται με το μειωμένο αφορολόγητο των ~5000€ ισχύει για τα εισοδήματα του 2018, άρα αυτά που θα δηλώσουμε το 2019 ισχύει για τα εισοδήματα του 2019, αυτά που θα δηλώσουμε το 2020 δεν υπάρχει καμιά ενημέρωση ακόμα ο λογιστής που ρώτησα μου απάντησε το 3, ο βοηθός το 1. Ακόμα δεν έχει ψηφιστεί τίποτα
tsioulak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιαούρτι είπε σωστά το θέτεις, μείωση φόρου είναι αλλά οκ. το λέω πρακτικά. άρα ισχύει ότι μου είπε ο λογιστής που ρώτησα. οπότε όσο περνάει ο καιρός πιστεύω είναι λίγο δύσκολο να πούνε ότι θα ισχύει για τα τρέχοντα εισοδήματα (δηλαδή δήλωση του 2019). Κάπως δύσκολο ναι, αλλα δεν ειναι και απίθανο να νομοθετησουν αναδρομικά και να μας ζητήσουν αναδρομικους φόρους απο το 2015 και μετά. Οπως και να χει αυτο που είπαν οι υπόλοιποι ισχύει, ακομα δεν έχει νομοθετηθεί τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα