Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^^ Γέλασα αν και διόλου απίθανο να είμαι σε καποιανού το κινητό φωτoγραφία να κάνω έλξεις στους οριζόντιους δοκούς καταστρώματος, 2 το πρωί σε πλοίο. Είχα πιαστεί (και έχω θέμα στην πλάτη).

Επεξ/σία από Sheogorath
  • Confused 1
Δημοσ.

Είχα γνωστό που μέχρι πριν 3 χρόνια τουλάχιστον δεν είχε ποτέ του κινητό... Ότι τον ήθελες στο σταθερό!

Σήμερα δεν ξέρω τι κάνει 

• Moderators
Δημοσ.

Η πιο extreme περιπτωση που μου ερχεται, ειναι μιας κοπελας (και οχι πιτσιρικας), η οποια πιστευε τοσο πολυ στο reiki (πριν γινει μοδα εν τω μεταξυ), που ειχε ενα βαζακι φορτισμενο νερο στο αμαξι για να μην τρακαρει. Επισης καθε φορα που εκανε reiki εστελνε νοητικα τα περιττα κιλα της σε ενα παιδι στην Αφρικη. Θεωρουσε πως ειχε αποτελεσμα..

Κατα τ'αλλα ηταν fully functional ενηλικας, οποτε δεν την βαζω στους psycho. Νομιζω.

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Εχω έναν φίλο στο facebook που πετάει 2 φορές το μήνα με αλεξίπτωτο

Επίσης να πω και για μένα οτι έχω ταξιδεύσει και επισκευτεί 29 διαφορετικές πόλεις σε Ευρώπη και Ελλάδα

Δημοσ.

ξερω τυπο που καθε φορα που θα βγει εξω σε καφετερια, καφε, ιντερνετ καφε θα παρει να φαει κατι...

ακομα και με γκομενα να ειναι, θα παρει να φαει..

και ειναι σαν μπιλιαρδοστεκα ..50 κιλα ανθρωπος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Extreme άνθρωπος είμαι εγώ.

Όταν ήμουν πιο νέος,είχα μια κανονική σχέση και μια γκόμενα και απάτησα και την σχέση και την  γκόμενα μου :P

Αχ καλές εποχές χαχαχα :P

Επισεις έχω δουλέψει σερί 28 ώρες και έχω μείνει άυπνος 4 μέρες.

Έχω παίξει πόκερ 14 ώρες συνεχόμενα.

Έχω οδηγήσει 1400 σερί χιλιόμετρα. Όταν βγήκα από το αμάξι νόμιζα ότι δεν είχα πόδια :P

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Ιστορίες από τα νιάτα μου (από βρέφος έως 2-3 χρονών):

- Έπιανα μέλισσες-σφίγκες-σβούρους από τα φτερά καθημερινά και δε με κέντρισαν ποτέ

- Έπινα νερό από λάστιχο κήπου στο χωριό (παίζει να είχε ακόμα και σαλμονέλα)

- Ήπια μισό μπουκάλι απορρυπαντικό

- Εγκλωβίστηκα στο πλυντήριο

- Σιδέρωσα το χέρι μου

- Έκατσα στο μάτι της κουζίνας

- Έφαγα ένα σοκολατάκι που είχε πέσει στο πάτωμα (που δεν ειχε σκουπιστεί ποτέ) του υπογείου.

Τελικά ήταν κατσαρίδα. Ακόμα θυμάμαι τη μάνα μου να ουρλιάζει τραβώντας τα μαλλιά της (βαστούσα ανά χείρας την άλλη μισή, τα ποδαράκια σάλευαν ακόμα)

Και τεεεέλος το πιο εξτρίμ από όλα..

- Δεν έχω ψοφήσει ακόμα.

• Confused 4
Δημοσ.

Να πω κι εγώ για ένα φίλο που παίρνει το λεωφορείο Α10 για όσους ξέρουν

πολλά respects από μένα και ειδικά βράδυ στις πίσω θέσεις 😂😂😂

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

ξερω τυπο που καθε φορα που θα βγει εξω σε καφετερια, καφε, ιντερνετ καφε θα παρει να φαει κατι...

ακομα και με γκομενα να ειναι, θα παρει να φαει..

και ειναι σαν μπιλιαρδοστεκα ..50 κιλα ανθρωπος

Αυτό δεν είναι τίποτα.
Εχω γνωρίσει άτομο που έτρωγε κάθε μια ώρα φαγητό (ολόκληρο πιάτο) και ήταν στέκα.
Για να καταλάβεις τι έτρωγε, έπαιρνε για γιαούρτι το μεγάλο το μέγεθος που είναι ολόκληρο πήλινο (κάνανε πύργο τα πύλινα σε μια άκρη του δωματίου στη δουλειά).
Μοιάζει απίστευτο όταν το διηγείσαι αλλά το έχω δει με τα μάτια μου.

Σε έναν άλλο τύπο του είχαν σβηστεί τα δακτυλικά αποτυπώματα από την πολύ πληκτρολόγηση.

40 λεπτά πριν, Racerr είπε

Να πω κι εγώ για ένα φίλο που παίρνει το λεωφορείο Α10 για όσους ξέρουν

πολλά respects από μένα και ειδικά βράδυ στις πίσω θέσεις 😂😂😂

Τι είναι αυτό;

Στοιχειωμένο λεωφορείο;

Επεξ/σία από skiabox
  • Confused 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, skiabox είπε

Αυτό δεν είναι τίποτα.
Εχω γνωρίσει άτομο που έτρωγε κάθε μια ώρα φαγητό (ολόκληρο πιάτο) και ήταν στέκα.
Για να καταλάβεις τι έτρωγε, έπαιρνε για γιαούρτι το μεγάλο το μέγεθος που είναι ολόκληρο πήλινο (κάνανε πύργο τα πύλινα σε μια άκρη του δωματίου στη δουλειά).
Μοιάζει απίστευτο όταν το διηγείσαι αλλά το έχω δει με τα μάτια μου.

Σε έναν άλλο τύπο του είχαν σβηστεί τα δακτυλικά αποτυπώματα από την πολύ πληκτρολόγηση.

Τι είναι αυτό;

Στοιχειωμένο λεωφορείο;

Δεν είναι στοιχειωμένο αλλά μόνο ναρκωμανεις έχει κυρίως στις πίσω θέσεις απειλές εμετοι τσακωμοι και ναρκωτικά ειδικά το βράδυ από τους δρόμους που περναει

Θα βρεις βίντεο αν γράψεις το δρομολόγιο του τρόμου 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stormrain είπε

Η πιο extreme περιπτωση που μου ερχεται, ειναι μιας κοπελας (και οχι πιτσιρικας), η οποια πιστευε τοσο πολυ στο reiki (πριν γινει μοδα εν τω μεταξυ), που ειχε ενα βαζακι φορτισμενο νερο στο αμαξι για να μην τρακαρει. Επισης καθε φορα που εκανε reiki εστελνε νοητικα τα περιττα κιλα της σε ενα παιδι στην Αφρικη. Θεωρουσε πως ειχε αποτελεσμα..

Κατα τ'αλλα ηταν fully functional ενηλικας, οποτε δεν την βαζω στους psycho. Νομιζω.

Σου έχει κάνει ποτέ; Σοβαρά ρωτάω, δοκίμασε αν θες να δεις αν θα νιώσεις κάτι. Ειναι περίεργο πράγμα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...