Προς το περιεχόμενο

Mutant Year Zero: Road to Eden

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με ψήνει και εμένα , μάλλον θα το τσιμπήσω μέσα στις γιορτές αν και δεν ξέρω πως θα μου φανεί από άποψη δυσκολίας μιας και δεν έχω ασχοληθεί με παρόμοιου τύπου παιχνίδια σαν το xcom , αλλά με τραβάει πολύ το comic art που έχει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, SPANK είπε

Με ψήνει και εμένα , μάλλον θα το τσιμπήσω μέσα στις γιορτές αν και δεν ξέρω πως θα μου φανεί από άποψη δυσκολίας μιας και δεν έχω ασχοληθεί με παρόμοιου τύπου παιχνίδια σαν το xcom , αλλά με τραβάει πολύ το comic art που έχει

Spank δεν θα στο συνιστούσα τότε, εκτος άμα σου αρέσει το turn based, γιατί άμα δεν απλά αστο. Ακόμα και στο easy το game δεν είναι εύκολο και οι επόμενες δυσκολίες ανεβαίνουν κατακόρυφα. Ο μονος τρόπος να κανεις εύκολο το game είναι να loot τα πάντα, πιο εύκολο i mean. Το καλο και πολύ διαφορετικό από το XCOM που το κάνει και κάπος πιο εύκολο είναι ότι μπορείς να διαλέξεις εσύ το battle ground +stealth kills, επίσης μπορείς να κανεις save anytime/anywhere.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Spank δεν θα στο συνιστούσα τότε, εκτος άμα σου αρέσει το turn based, γιατί άμα δεν απλά αστο. Ακόμα και στο easy το game δεν είναι εύκολο και οι επόμενες δυσκολίες ανεβαίνουν κατακόρυφα. Ο μονος τρόπος να κανεις εύκολο το game είναι να loot τα πάντα, πιο εύκολο η mean. Το καλο είναι και πολύ διαφορετικό από το XCOM που το κάνει και κάποιος πιο εύκολο είναι ότι μπορείς να διαλέξεις εσύ το battle ground +stealth kills, επίσης μπορείς να κανεις save anytime/anywhere.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ασχοληθεί γενικά με turn based , θα περιμένω ίσως σε κάποια μείωση τιμής ή αν το βάλλουν στο xbox game pass anywhere για το pc

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αφού δεν έχεις ασχοληθεί καλύτερα έτσι να το δοκιμάσεις πρώτα να είσαι σίγουρος, γιατί τελικά δεν είναι καθόλου μικρό σε διάρκεια

Thanks αυτό θα κάνω σε πρώτη φάση

Δημοσ.

Added to wishlist μήπως βγει καμιά προσφορά.

Έχοντας να παίξω turn based rpg από το Final Fantasy 7 πριν κάνα μήνα αγόρασα το Divinity: Original Sin EE και το έχω λατρέψει. Χαίρομαι που βγαίνουν ακόμα νέοι τίτλοι σε αυτό το είδος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/12/2018 στις 12:43 ΠΜ, optimus prime είπε

Λοιπον πολυ ωραιο παιχνιδι,ειναι διαμαντακι..

Υπεροχη ατμοσφαιρα και μουσικη στυλ blade runner..

Βασικα εχει blade runner επιρροες και στο art design..

Voice acting top notch!!

18 ώρες πριν, optimus prime είπε

Περιμενε να πεσει πολυ ομως πριν το τσιμπησεις γιατι δεν ειναι το παιχνιδι που αξιζει τα λεφτα του..

Αποφάσισε τελικά dude! :D Γιατί δεν αξίζει τα λεφτά του? Δεν είναι full price τίτλος, έχει ελάχιστα προβλήματα και είναι παραπάνω από 20 ώρες. Επίσης όταν προτείνεις κάτι σε κάποιον καλο είναι να λες και τον λόγο. ;) Βασικά το game το έχεις αγοράσει? Σου δίνω ότι το performance δεν είναι τέλειο και ότι έχει Denuvo.

edit: Thought so.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω κολλήσει με παιχνίδι μέχρις στιγμής(προς το τέλος πρέπει να είμαι). Συγκριτικά με τα xcom το έχω ευχαριστηθεί περισσότερο. Έχει τα αρνητικά του όπως πχ δεν έχει μεγάλο δέντρο ανάπτυξης και κάποιες ικανότητες δεν μου φαίνονται και πολύ σημαντικές. Έχει όμως καλό balance(hard) αντιθέτως με τα xcom(εύκολα). Η παρουσίαση της ιστορίας δεν με έχει αγγίξει γενικώς, αλλά το gameplay είναι αρκετά καλό.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδες το εγκατεστησα και απλα μπηκα να δω τα βασικα

2 αποριες

1)δεν εχει easy ,υποτιθεται το normal ειναι το αντιστοιχο easy και το hard το αντιστοιχο normal αναλογικα με αλλα παιχνιδια,η το νορμαλ ειναι νορμαλ και απλα δεν εχει ευκολη επιλογη?????\

2)σε 1080 με γραφικα νορμαλ μου φαινεται λιγο βαρυ στα γραφικα,αν ανεβασω σε high ακομα πιο βαρυ και σαν να πεφτουν τα φρειμς,ετσι ειναι απο την φυση του βαρυ παιχνιδι??(εχω μια rx 580 8gb και μεχρι στιγμης ακομα και παιχνιδια που θεωρουνται βαρια οπως το νεο tomb raider τα επαιζα σε 1080 high απροβληματιστα στα 60φρειμς

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μιάς και πήρα το παιχνίδι υπάρχει κανένα guide να διαβάσω ή να δω γενικότερα πως λειτουργεί το game τι πρέπει να προσέχω κτλπ , έχω παίξει 2 3 packs 8 lvl είμαι τώρα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SPANK είπε

Μιάς και πήρα το παιχνίδι υπάρχει κανένα guide να διαβάσω ή να δω γενικότερα πως λειτουργεί το game τι πρέπει να προσέχω κτλπ , έχω παίξει 2 3 packs 8 lvl είμαι τώρα

Μιας και το τερμάτισα πριν μια βδομάδα έχω να πω ότι είναι ένα ωραίο turn-base game( αυτό το είδος είναι το αγαπημένο μου)! Για οδηγούς δεν ξέρω αν έχει αλλά έχει βιντεάκια στο youtube με walkthrough (δεν βλέπω γιατί τρώω spoilers). Τι ακριβώς θες να μάθεις; Μπορώ να σου πω ότι θες σε πμ για να μην σπαμάρουμε το thread!

Στις 3/2/2019 στις 7:15 ΜΜ, di maria kun είπε

παιδες το εγκατεστησα και απλα μπηκα να δω τα βασικα

2 αποριες

1)δεν εχει easy ,υποτιθεται το normal ειναι το αντιστοιχο easy και το hard το αντιστοιχο normal αναλογικα με αλλα παιχνιδια,η το νορμαλ ειναι νορμαλ και απλα δεν εχει ευκολη επιλογη?????\

Για την πρώτη ερώτηση το νορμάλ είναι το easy! Δεν ξέρω γιατί το κάνανε έτσι αλλά το έχω δει και σε άλλα παιχνίδια! Για την δεύτερη ερώτηση πιστεύω και γω ότι είναι βαρύ παιχνίδι!

Δημοσ.

Όλα τα παιχνίδια μου τα παίζω στο Normal άλλα το συγκεκριμένο είδος μιας και είναι από τις ελάχιστες φορές με turn based tactics το παίζω στο normal και καμιά φορά το βάζω και στο hard

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...