devil-ji Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 4 hours ago, Xvipes said: Κάτι που ακόμα δεν έχω χρησιμοποιήσει και δεν καταλαβαίνω και τον λόγο που υπάρχει είναι το hide. Γιατί να κάνω hide κάποιον ήρωα? Που/πως το usarete? Αν θυμαμαι καλα, το hide ηταν το κομματι που με ξενερωσε αρκετα στο παιχνιδι. Οταν ενας χαρακτηρας ειναι σε hide, δεν μπορει να τον δει ο εχθρος. Οποτε βλεπεις κατι τρααγελαφικα περιστατικα να κανεις hide και να περναει ο εχθρος κυριολεκτικα απο διπλα σου χωρις alarm.
chek2fire Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 9 ώρες πριν, devil-ji είπε Αν θυμαμαι καλα, το hide ηταν το κομματι που με ξενερωσε αρκετα στο παιχνιδι. Οταν ενας χαρακτηρας ειναι σε hide, δεν μπορει να τον δει ο εχθρος. Οποτε βλεπεις κατι τρααγελαφικα περιστατικα να κανεις hide και να περναει ο εχθρος κυριολεκτικα απο διπλα σου χωρις alarm. αφού για το alarm έχει πεδίο που θα σε δει κάποιος η όχι και υπάρχει και ένα mutant που κάνει αυτή την δουλειά να περνάς απαρατήρητος ακόμα και αν βρεθείς μέσα στο πεδίο alarm τους. δλδ σε όλα τα turn καπώς έτσι είναι η λογική τους με κανόνες και όχι βάση πραγματικών συνθηκών που βρίσκεις ως συνήθως στα action game.
devil-ji Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 5 hours ago, chek2fire said: αφού για το alarm έχει πεδίο που θα σε δει κάποιος η όχι και υπάρχει και ένα mutant που κάνει αυτή την δουλειά να περνάς απαρατήρητος ακόμα και αν βρεθείς μέσα στο πεδίο alarm τους. δλδ σε όλα τα turn καπώς έτσι είναι η λογική τους με κανόνες και όχι βάση πραγματικών συνθηκών που βρίσκεις ως συνήθως στα action game. ναι, αυτο ειναι το χαρακτηριστικο του hide, ακομα και να εισαι στο πεδιο του εχθρου, δεν σε καταλαβαινει
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Με το hide δεν σε βλέπουν αν είσαι πίσω από δέντρο για παράδειγμα ακόμη και αν έρθουν κοντά. Αλλά αν το περίπολο περάσει το δέντρο και έρθει δίπλα σου σε βλέπει γιατί πλέον δεν σε καλύπτει το δέντρο. Εγώ αυτό έχω παρατηρήσει πάντως.. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
panagiotis54 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 το hide χρησιμευει στο να κατσεις σε ενα 1 σημειο να κρυφτεις και οταν ερθει η περιπλολος σε σενα να τον φας απο κοντινη αποσταση και να μην εχεις να χανεις -25% στα shots σου λογω αποστασης και να εχεις παντα 100% και μετα με τα διαφορα abilities να το κατεβασεις στο 75% πχ 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Το άρχισα το παιχνίδι και είμαι στις 10 ώρες (level 35). Αρκετά ωραίο μέχρι στιγμής. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 8 ώρες πριν, Voziniotis-3 είπε Το άρχισα το παιχνίδι και είμαι στις 10 ώρες (level 35). Αρκετά ωραίο μέχρι στιγμής. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Τίποτα παιδί μου, τίποτα δεν κάνει. Θα σας κρατάω ενήμερους και για άλλα 😛
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 το τερμάτισα. Άκυρη η ταινία να υποθέσω ε; δεν βρήκα κάτι στον γούγλη
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Voziniotis-3 είπε το τερμάτισα. Άκυρη η ταινία να υποθέσω ε; δεν βρήκα κάτι στον γούγλη Επιτέλους, δυο χρονια δεν μπορούσα να κοιμηθώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα