Adanos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο. -Μια φορά μετά την δουλειά, πεζός πέρναγα με πράσινο (δικό μου) διάβαση πεζών και όταν είχα φτάσει κοντά στην μέση, περνάει φουριόζος με ένα παπί ένας και να ακούς "που πας ρε μαλ@καααααααα" και να φεύγοντας... πραγματικά αν είχα κουράγιο να σπριντάρω θα τον κυνήγαγα. -Άλλη φορά καθόμουν στο μετρό στο κινητό μου με ακουστικά και έπαιζα Shadow Fight. Απέναντι μου ένας μαυριδερός που μάλλον δεν ήξερε καλά Ελληνικά τον έβλεπα να κάνει κάτι περίεργες κινήσεις. Ξαφνικά, ακουμπάει το κινητό μου σαν να το σπρώχνει/χαϊδεύει και τον κοιτάω, βγάζω το ακουστικό και να μου λέει "φτάνει με αυτό όλη την ώρα". Ελέγχω αν ακούγεται κάτι ή αν κάνω γενικά θόρυβο. Τίποτα. Ξαφνικά σηκώνεται και μου σπρώχνει πιο έντονα το κινητό και κάτι μουρμουράει και πάει και κάθεται αλλού. Τον κοιτάω και του λέω "Υπάρχει κάποιο πρόβλημα" αλλά δεν το συνέχισα. Γενικά δεν κάθομαι να ασχοληθώ με τον κάθε ηλίθιο. Όσες φορές έχω προσπαθήσει να μιλήσω ευγενικά με κάποιον υπάλληλο/άγνωστο μου απαντάνε (συνήθως) με μούτρα λες και τον αγγάρεψα. Έχουμε γίνει πολύ απρόσωποι. 1 ώρα πριν, Muchacho είπε Δεν ξέρω τι λέτε αλλά χθες το πρωί με το που άναψε πράσινο το φανάρι ένας κόρναρε και ο μπροστινός του κατέβηκε κατευθείαν και ξεκίνησε να τον χτυπάει.Αν δεν ήμουν εκεί να τον τραβήξω από πάνω του ίσως τα πράγματα να είχαν ακόμα πιο άσχημη τρόπη.Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον παπάρα που είναι με το χέρι οπλισμένο στην κόρνα και σε nanosecond πράσινου την πατάει αλλά ούτε τον παλαβό που για αυτόν τον ασήμαντο λόγο έκανε λες και του βλάψαν την οικογένεια. Αυτό με τα φανάρια ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει. Όχι γιατί κορνάρουν (που είναι για πρόστιμο όλοι αυτοί), αλλά γιατί υπάρχει τεράστιος κίνδυνος να πατήσουν ανθρώπους έτσι όπως βιάζονται το πορτοκαλί. Κάνουν λες και αγωνίζονται στην F1. Ένα λεπτό θα περιμένει και κάνει χαμό. Που οδεύει αυτή η χώρα; Κάνεις τον σταυρό σου 3 φορές ακόμα και ως άθεος για να περάσεις δρόμο. 3
pontez2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Η αγένεια έχει πλέον μια διαφορά σε σχέση με τα παλαιότερα έτη. Ενω κάποτε ήταν χαρακτηριστικο σε μεγάλύτερο βαθμό των "αμόρφωτων ή χαμηλής κοινωνικής τάξης" πολιτών, πλέον αποτελεί χαρακτηριστικό ανθρώπων με καλή οικονομική επιφάνεια και αρκετά μορφωμένων. Πάντως αυτούς που τσακώνονται, βριζονται, σκοτωνονται, τους θεωρώ αργόσχολους. Πραγματικά πρέπει να έχει κανεις απίστευτα βαρετό χρονο στη ζωή του για να τσακώνεται. Αν ο άλλος δε σηκώνει απο λόγια, απλώς αποχωρώ. Στο φόρουμ τους κάνω και like για να νομίζουν οτι κέρδισαν τη μάχη 7 1
gdriver Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) φίλε pontez μπορεί το μορφωτικό επίπεδο να είναι υψηλό, αλλά η παιδεία πλέον είναι ανύπαρκτη και άγνωστη λέξη. Πάντοτε έλειπε από την Ελλάδα η παιδεία σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού. Και αυτό φαίνεται στη ζωή σε κάθε της έκφανση Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από gdriver 11 2
AristidisZ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Muchacho είπε Δεν ξέρω τι λέτε αλλά χθες το πρωί με το που άναψε πράσινο το φανάρι ένας κόρναρε και ο μπροστινός του κατέβηκε κατευθείαν και ξεκίνησε να τον χτυπάει.Αν δεν ήμουν εκεί να τον τραβήξω από πάνω του ίσως τα πράγματα να είχαν ακόμα πιο άσχημη τρόπη.Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον παπάρα που είναι με το χέρι οπλισμένο στην κόρνα και σε nanosecond πράσινου την πατάει αλλά ούτε τον παλαβό που για αυτόν τον ασήμαντο λόγο έκανε λες και του βλάψαν την οικογένεια. Καλά του έκανε Θα ξανακορνάρει αυτός άραγε ; 1 1
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Αν και βγαίνουμε οfftopic τώρα, δεν είναι ίδιο το στιγμιαίο κορνάρισμα με το παρατεταμένο (που συνήθως συνοδεύεται και από γαλλικά). Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. 2
Muchacho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Άλλο ένα περιστατικό που μου έχει τύχει είχα κλείσει τα 18 μες την τρελή χαρά που θα βγάλω δίπλωμα για αυτοκίνητο('άσχετα που τελικά δεν έβγαλα τότε) και είχα πάρει σβάρνα τις σχολές οδηγών της περιοχής μου να ρωτήσω τιμές(άσχετο αλλά είχα βρει μεγάλη απόκλιση..).Καθώς περνούσα από ένα πάρκο,εγώ με τα μάτια καρφωμένα στο κινητό ακούω ένα -Τι κοιτάς ρε?Σηκώνω το κεφάλι μου βλέπω μία σκατόφατσα σε ένα παγκάκι σταυροπόδι,μέχρι το πηγούνι τατουάζ και οι φλέβες στο πρόσωπο του έτοιμες να εκραγούν,σαν να σφιγγόταν για να γεννήσει στην τουαλέτα.Κάνω κίνηση με το χέρι μου για να δείξω "εγώ?" και φωνάζει -Τι κοιτάς γ...την μάνα σου?Κάνω αναστροφή για να μπω στο πάρκο,αυτός σηκώνεται,βγάζει από το τσαντάκι του ένα μαχαίρι και έρχεται προς το μέρος μου.Ξανά αναστροφή εγώ και όπου φύγει,φύγει... Τον ξαναείδα μετά από χρόνια σε ένα Γρηγόρης απέναντι από ένα νοσοκομείο(που λειτουργεί και ΟΚΑΝΑ) σε κατάσταση αποσυνθέσεως να κοιμάται σε ένα τραπέζι. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από Muchacho
ny_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 πάντως ρε παλικάρια, πλέον στις μέρες μας αν δεν είσαι "αγενής" σε πολλά εκεί έξω άτομα που κυκλοφορούν ελεύθερα, δεν την βγάζεις καθαρή. μερικοί καταλαβαίνουν μονό αν είσαι αγενής μαζί τους, γιατί να τους το χαλάσεις λοιπόν αν έτσι τους αρέσει να τους φέρονται; 1
pontez2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Mπορείς να ορθώσεις ανάστημα, χωρις να εισαι αγενής. 2
nvnight Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μάλλον ο φίλος εννοεί ότι αν αφήσεις περιθώριο σε κάποιους, το παίρνουν επάνω τους, κορδωνονται και ανυιδρουν ακόμα χειρότερα. Γενικά πολύς κοσμος στις μέρες μας είναι γτπ.. Και εδώ να θέσω ένα ακόμα δεδομένο.. Η τεχνολογία και ειδικά η ανώνυμοτητα στα social media έχει δημιουργήσει μια νέα γενιά θρασυτατων και αγενών και ασεβαστων ανθρώπων. Γιατί? Γιατί μπορούν να τρολαρουν/προσβάλουν χωρίς άμεσο αντίκτυπο. Όταν 12 χρόνα εύχονται καρκίνο σε συμπαίκτες και αντιπάλους στο λολ, τι περιμένετε να κάνουν στη κοινωνική τους ζωή? 4
Muchacho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, nvnight είπε Μάλλον ο φίλος εννοεί ότι αν αφήσεις περιθώριο σε κάποιους, το παίρνουν επάνω τους, κορδωνονται και ανυιδρουν ακόμα χειρότερα. Γενικά πολύς κοσμος στις μέρες μας είναι γτπ.. Και εδώ να θέσω ένα ακόμα δεδομένο.. Η τεχνολογία και ειδικά η ανώνυμοτητα στα social media έχει δημιουργήσει μια νέα γενιά θρασυτατων και αγενών και ασεβαστων ανθρώπων. Γιατί? Γιατί μπορούν να τρολαρουν/προσβάλουν χωρίς άμεσο αντίκτυπο. Όταν 12 χρόνα εύχονται καρκίνο σε συμπαίκτες και αντιπάλους στο λολ, τι περιμένετε να κάνουν στη κοινωνική τους ζωή? Στην ποιά?
georgerapp Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ο αγενής η τσαμπουκαλεμενος άνθρωπος θέλει χαστούκι και χλεπα σε απόσταση δευτέρου η και αντίστροφα αν θέλετε. Όχι παραπάνω απο δεύτερο,μπαμ μπαμ,ο εγκέφαλος δε προλαβαίνει να διαχειριστεί και λαγκαρει. 1
ny_ Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 9 minutes ago, pontez2 said: Mπορείς να ορθώσεις ανάστημα, χωρις να εισαι αγενής. Συμφωνώ, πολλές φορές όμως δεν αρκεί μόνο το ανάστημα, χρειάζεται και το ανάλογο attitude για να τους βάλεις εκεί όπου τους αξίζει. 3 minutes ago, nvnight said: Μάλλον ο φίλος εννοεί ότι αν αφήσεις περιθώριο σε κάποιους, το παίρνουν επάνω τους, κορδωνονται και ανυιδρουν ακόμα χειρότερα. Γενικά πολύς κοσμος στις μέρες μας είναι γτπ.. Και εδώ να θέσω ένα ακόμα δεδομένο.. Η τεχνολογία και ειδικά η ανώνυμοτητα στα social media έχει δημιουργήσει μια νέα γενιά θρασυτατων και αγενών και ασεβαστων ανθρώπων. Γιατί? Γιατί μπορούν να τρολαρουν/προσβάλουν χωρίς άμεσο αντίκτυπο. Όταν 12 χρόνα εύχονται καρκίνο σε συμπαίκτες και αντιπάλους στο λολ, τι περιμένετε να κάνουν στη κοινωνική τους ζωή? Ακριβώς... Επίσης συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα που ανέφερες!
logistoulis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, georgerapp είπε Ο αγενής η τσαμπουκαλεμενος άνθρωπος θέλει χαστούκι και χλεπα σε απόσταση δευτέρου η και αντίστροφα αν θέλετε. Όχι παραπάνω απο δεύτερο,μπαμ μπαμ,ο εγκέφαλος δε προλαβαίνει να διαχειριστεί και λαγκαρει. και αν ο τσαμπουκαλεμένος είναι κάνας φυλακόβιος που δεν το'χει σε τίποτα να ξαναμπεί μέσα τι θα κάνεις; θα παίξεις τη σωματική σου ακεραιότητα κορώνα γράμματα; εντάξει οι περισσότεροι είναι μαγκιά κλανιά, αλλά κυκλοφορούν και επικίνδυνοι άνθρωποι ανάμεσά μας. το να μπλέξεις σε καβγά είναι μάλλον το τελευταίο που πρέπει να κάνει όποιος έχει στοιχειώδη λογική Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2018 από logistoulis 1
pontez2 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Ξέρω πολλούς αγενης και τσαμπουκαλεμένους που μπορει να τρωνε ξυλο κάθε μέρα. Εξακολουθούν να συμπεριφέρονται έτσι. Ποτέ η βία δε βοήθησε σε τίποτα. Εκτός πια και αν κινδυνευει η σωματική ακαιρεότητα των δικών σου ή η δική σου. 2 λεπτά πριν, ny_ είπε χρειάζεται και το ανάλογο attitude για να τους βάλεις εκεί όπου τους αξίζει. Σωστό.
Shadows Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2018 Μην ασχολιεστε με τον καθε χαπιακια/ενεσακια εκει εξω.Ζωη τους δινεται. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις