Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, cambo99 είπε

Δηλαδή η κάνναβη είναι απλά ένας εθισμός σαν το φαγητό; Και τότε γιατί στις περισσότερες χώρες παγκοσμίως δεν το αντιμετωπίζουν έτσι; Και προσοχή τώρα δεν μιλάω για την φαρμακευτική κάνναβη, αλλά για την ψυχαγωγική...

Επίσης αν κάποιος είναι ενήλικος δεν με νοιάζει , ας καταστραφεί όπως αυτός θέλει. Μην ψάχνετε όμως λόγο για να σας πούνε οι άλλοι ότι όλα είναι καλά και να μαστουρωθείς όπως θες και όποτε θες , γιατί η κάνναβη είναι φυτικό προϊόν... 

Η θεσμική/νομική αντιμετώπιση που υιοθετεί κάθε χώρα απένταντι σε κάποια ουσία, και ο τύπος εξάρτησης που προκαλεί αυτή, δεν έχουν απολύτως καμία σχέση.

Έχει να κάνει με τις συνθήκες της εκάστοτε εποχής. Κάποτε το αλκοόλ ήταν παράνομο στην Αμερική. Κάποτε η κάνναβη ήταν νόμιμη στην ελλάδα για βιομηχανική χρήση.

Επιστημονικά μιλώντας, η κάνναβη ΔΕΝ προκαλεί εξάρτηση βιολογικού τύπου.

Τώρα στο δεύτερο σκέλος της απάντησής σου, οτι και καλά ψάχνουμε λόγο να μας πούνε οτι "όλα είναι καλά και να μαστουρωθείς όπως θες και όποτε θες, γιατί η κάνναβη είναι φυτικό προϊόν" δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις. Όσο καλά είναι τα πράματα με το αλκοόλ, τόσο καλά θα έπρεπε να είναι και με την κάνναβη (αν όχι και λίγο καλύτερα).

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, defacer είπε

Μόνο γέλιο.

Ναι, εξάλλου όταν θέλει να μελετήσει κανείς τις κοινωνικές συνέπειες της χρήσης κάνναβης όλοι ξέρουμε ότι πάει να ρωτήσει τους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ. Τι άλλο να κάνει εξάλλου αφού είναι τέτοιες αυθεντίες.

Επίσης, όταν μιλάμε για στρατηγικά θέματα πχ πόλεμο μεταξύ Ελλάδας Τουρκίας, για να τα αναλύσουμε τι θα έλεγες να πάρουμε πχ την άποψη ενός αμούστακου μυαλοπλυμένου 22χρονου απόφοιτου της Ευελπίδων; Θέλω να πω, είναι αξιωματικός του ΕΣ άρα η άποψη του μετράει πολύ έτσι;

Τέτοια "επιχειρήματα" appeal to authority μέχρι σε 15χρονα. Αν δεν έχεις γνώση προσωπικά μπορείς απλά να μη μιλάς, αν έχεις τότε άσε τα χαριτωμένα και επιχειρηματολόγησε με δικά σου λόγια.

Έτσι μου είπε ο άνθρωπος και το μεταφέρω,τον γνώρισα προσωπικά,εσένα ούτε που σε έχω δει ούτε που σε ξέρω.

Ας πίνετε ότι θέλετε,μόνο μη πιάνετε το τιμόνι μετά όσον αφορά εμένα και την ασφάλεια της οικογένειάς μου.

Δημοσ.
51 minutes ago, Έλεος said:

Η θεσμική/νομική αντιμετώπιση που υιοθετεί κάθε χώρα απένταντι σε κάποια ουσία, και ο τύπος εξάρτησης που προκαλεί αυτή, δεν έχουν απολύτως καμία σχέση.

Έχει να κάνει με τις συνθήκες της εκάστοτε εποχής. Κάποτε το αλκοόλ ήταν παράνομο στην Αμερική. Κάποτε η κάνναβη ήταν νόμιμη στην ελλάδα για βιομηχανική χρήση.

Επιστημονικά μιλώντας, η κάνναβη ΔΕΝ προκαλεί εξάρτηση βιολογικού τύπου.

Τώρα στο δεύτερο σκέλος της απάντησής σου, οτι και καλά ψάχνουμε λόγο να μας πούνε οτι "όλα είναι καλά και να μαστουρωθείς όπως θες και όποτε θες, γιατί η κάνναβη είναι φυτικό προϊόν" δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να πεις. Όσο καλά είναι τα πράματα με το αλκοόλ, τόσο καλά θα έπρεπε να είναι και με την κάνναβη (αν όχι και λίγο καλύτερα).

Όταν λες επιστημονικά τι εννοείς ; Είσαι επιστήμονας; Έκανες κάποια έρευνα; 

http://www.iatrikanews.gr/η-μακροχρόνια-χρήση-κάνναβη-αλλάζει-τ/

• Like 1
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...