takanell Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Εδω και ενα μηνα εχω στειλει ποσο 200 ευρω απ eurobank σε εθνικη μεσω κινητού αλλα ο αλλος μου ειχε δωσει τελειως λαθος αριθμο λογαριασμού(για την ακριβεια μου εδωσε τον αριθμο που αναγραφει η καρτα του).Στη τραπεζα μου λενε να κανω απλα μια αιτηση για ολο το συμβαν και δε γίνεται κατι αλλο και απλα περιμένω.Γνωριζει κανεις κατι σχετικα με το θεμα αυτο?τι μπορω να κανω? Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από takanell
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Και πως φύγανε τα λεφτά από σένα; Που πήγαν αφού ήταν τελείως λάθος ο λογαριασμός; 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μα καλα δεν διαβασες το ονομα του ανθρωπου που εχει το iban? το βγαζει με αστερακια μεν αλλα καταλαβαινεις Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Αλεξανδρος A.92 1
takanell Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Οταν στέλνεις σε αλλη τραπεζα δεν βγαζει ονομα,στη τραπεζα λενε οτι απλα τα λεφτα βρισκονται στα χερια αλλης τραπεζας αυτη τη στιγμη,που και πως θα σε γελασω!
zio10 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Μα καλα δεν διαβασες το ονομα του ανθρωπου που εχει το iban? το βγαζει με αστερακια μεν αλλα καταλαβαινεις Δεν έβαλε καν αριθμό λογαριασμού, κανονικά δεν θα έπρεπε να προχωρήσεις η συναλλαγή! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από zio10 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Εγω όταν μετεφερα από το κινητο με το app της Πειραιως εβαλα το iban του λογαριασμου και μου πατησε ότι ειστε σιγουροι ότι θελετε σε αυτόν? Και αν ας πουμε τον Λενε τον αλλον Γιωργο Παπαδοπουλο το βγαλε G*****S P********S οποτε να τσεκαρει λιγο τι παιζει. Μόλις τώρα, zio10 είπε Δεν έβαλε καν αριθμό λογαριασμού, κανονικά δεν θα έπρεπε να προχωρήσεις η συναλλαγή! αααα λαθος καταλαβα...νομιζα μπηκαν σε αλλον λογαριασμο ξερω γω,τοτε πως φυγαν τα λεφτα? κουλο
takanell Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Το ξερω οτι ειναι κουλο,αλλα τα λεφτα εχουν χαθεί αυτη τη στιγμη και οπως ειναι λογικο νομιζουν οτι τους εχω απλα φαει τα 200 ευρω,γι αυτο ψαχνω μπας και βγει καποια ακρη!
tzelen Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Η κάρτα είναι χρεωστική, ή πιστωτική; Να έχουν χαθεί λεφτά αποκλείεται, το πιο πιθανό είναι να βρίσκονται σε κάποιον ενδιάμεσο/υποστηρικτικό λογ/μο.
Joshua21 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, takanell είπε Το ξερω οτι ειναι κουλο,αλλα τα λεφτα εχουν χαθεί αυτη τη στιγμη και οπως ειναι λογικο νομιζουν οτι τους εχω απλα φαει τα 200 ευρω,γι αυτο ψαχνω μπας και βγει καποια ακρη! Και εγώ αυτό νομίζω. Για να στείλεις έμβασμα σε άλλη τράπεζα είναι απαραίτητο να βάλεις IBAN(International Bank Account Number), ο οποίος είναι κάπου 27 χαρακτήρες, αν προσπαθούσες να βάλεις τον αριθμό της κάρτας(16 ψηφία), απλά δεν θα γινόταν τίποτα. 2
takanell Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Το ξερω,αλλα σημασια εχει οτι εχει γινει και τα λεφτα εχουν φυγει απο εμενα!χωρις να ξερω που βρισκονται
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Τον λογαριασμό που τα έστειλες τον ξέρεις, πήγαινε με αυτόν στην τράπεζα κάνε αίτημα ανάκλησης της συναλλαγής και περίμενε τα αποτελέσματα, αν και πρέπει να σου πω ότι αν ο λογαριασμός που τα έστειλες είναι σωστός δυσκολα θα τα πάρεις πίσω. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, takanell είπε Το ξερω,αλλα σημασια εχει οτι εχει γινει και τα λεφτα εχουν φυγει απο εμενα!χωρις να ξερω που βρισκονται Πως έχει γίνει ενώ τεχνικά δεν γίνεται ;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) και εγώ πιστεύω ότι δύσκολα θα τα πάρεις πίσω αν τα κατέθεσες σε κανένα λαμόγιο! Αν δεν δεχτεί να τα επιστρέψει αυτός που παρέλαβε, θα πρέπει να κινηθείς νομικά. Το οποίο φυσικά δεν συμφέρει να το κάνεις για 200 ευρώ... Επίσης μου φαίνεται περίεργο να έγραψε αριθμό κάρτας και να βγήκε πραγματικός τραπεζικός αριθμός κάρτας. Το ενδεχόμενο αυτό είναι από εξαιρετικά σπάνιο έως απίθανο. Ούτε υπάρχει το ενδεχόμενο να μην ξέρει κανείς που βρίσκονται τα χρήματα... Οπότε κάτι δεν πάει καλά με την ιστορία που ακούμε! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
tarantules Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2018 Οι αριθμοί πιστωτικών και χρεωστικών καρτών είναι 16ψήφιοι.Τα IBAN για να κάνεις μεταφορά από ένα λογαριασμό τραπέζης σε έναν άλλο είναι όλοι 25ψήφιοι. Δεν γίνεται αυτό που λες ούτε με σφαίρες.Κάτι άλλο είναι και τα λες μασημένα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα