Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/3/2018 στις 3:42 ΜΜ, zio10 είπε

Δεν έβαλε καν αριθμό λογαριασμού, κανονικά δεν θα έπρεπε να προχωρήσεις η συναλλαγή!

Δε γινεται να προχωρησε η συναλλαγη με τον αριθμο της καρτας,κατι δεν κολλαει εδω.

Τι πιστευεις και εσυ πιστε μου watson?

Στις 2/3/2018 στις 7:40 ΜΜ, tarantules είπε

Οι αριθμοί πιστωτικών και χρεωστικών καρτών είναι 16ψήφιοι.Τα IBAN για να κάνεις μεταφορά από ένα λογαριασμό τραπέζης σε έναν άλλο είναι όλοι 25ψήφιοι.

Δεν γίνεται αυτό που λες ούτε με σφαίρες.Κάτι άλλο είναι και τα λες μασημένα

Και ο αριθμος λογαριασμου χωρις το gr ειναι 22ψηφιος.

Τα λεφτα μου στα bold.

Επεξ/σία από webparts
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1st post του account +Παρασκευη, για να μπαινουν ολα τα δεδομενα στο τραπεζι :lol:

Η συναλλαγη δεν προκειται να προχωρησε ποτε των ποτων βαζοντας αριθμο απο καρτα...

Και valid IBAN να εβαζες, αλλα που να μην αντιστοιχουσε στον πραγματικο δικαιουχο, παλι θα ετρωγε ακυρο η συναλλαγη , αφου στα εμβασματα ζητανε και το ονομα του δικαιουχου και ο λογος ειναι για διασταυρωση...Αμα ηταν ετσι απλα τα πραγματα, καθε μερα θα χανοντουσαν απειρες 1000δες ευρω απο typos στα IBAN...

Οποτε, ειτε εκανες κανονικοτατο εμβασματακι σε καναν απατεωνα και ριχνεις αδεια για να πιασεις γεματα για το αν υπαρχει τροπος να παρεις πισω τα λεφτα σου, ειτε εχει γινει ακριβως το αντιστροφο και κοιτας να ενημερωθεις αν κινδυνευει το 200ρικακι που "εισεπραξες".

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Like 2
Δημοσ.

Και ομως εχει γινει ακριβως αυτο που ανεφερα και στη γιουρομπανκ λενε απλα οτι τα λεφτα ειναι στα χερια της αλλης τραπεζας και δε γνωριζουμε(δεν εχω λογο να γραψω ψέματα,απλά ψαχνω λυση),δευτερα θα παω απο την εθνικη να δω καποια καταθεση προς αυτους με τα στοιχεια μου και θα σας ενημερωσω για το τι ακριβώς εγινε(αν βγει ακρη).

Δημοσ.
7 ώρες πριν, takanell είπε

Και ομως εχει γινει ακριβως αυτο που ανεφερα και στη γιουρομπανκ λενε απλα οτι τα λεφτα ειναι στα χερια της αλλης τραπεζας και δε γνωριζουμε(δεν εχω λογο να γραψω ψέματα,απλά ψαχνω λυση),δευτερα θα παω απο την εθνικη να δω καποια καταθεση προς αυτους με τα στοιχεια μου και θα σας ενημερωσω για το τι ακριβώς εγινε(αν βγει ακρη).

Και ποια είναι η άλλη τράπεζα?

Δημοσ.

Οπότε έβαλα λάθος Iban  Η συναλλαγή δεν προχώρησε.Αν έβαλες λάθος Iban και σου βγήκε σωστό παίξε κανένα τζοκερ

Δημοσ.
Στις 03/03/2018 στις 12:06 ΠΜ, takanell είπε

Δεν παίζει να μπορούν (κ νομικά λογικά) να σου πουν αν έκανες κατάθεση σε άλλον. 

Δημοσ.

Δεν παιζει να εκανε καταθεση σε 16ψηφιο αριθμο.

Πολλα αλλα σεναρια παιζουν,αλλα αυτο δεν παιζει.

Παιζει ακομα και να ειναι μεσα τα λεφτα και να μην τα εχει δει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ παιδεμα επεσε. 

Ενα απλο screenshot απο την αποδειξη με σβημενα τα ονοματα θα ελυνε ολες τις αποριες.

Αν ολοκληρωθηκε η συναλλαγη, θα υπαρχη και αποδειξη εστω και με λαθος αποδεκτή ή αριθμο λογαριασμου, πραγμα που ειναι αυτονοητο να εχεις μαζι σου, για να αποδειξεις το λαθος στην δικια σου τραπεζα ομως. Στου παραληπτη δεν νομιζω να μπορεις ουτε ονομα να μαθεις, αν δεν γνωριζεις ακριβης στοιχεια.

Επεξ/σία από Liverpool89

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...