Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σας παιδιά έχω μια απορία επειδή την Τρίτη θα πάω να ανοίξω έναν απλό λογαριασμό στην Πειραιώς θα έχω κάποιο θέμα επειδή έχω είδη λογαριασμό στην εθνική όπου είναι η μισθοδοσία μου και επίσης η Πειραιώς χρεώνει την έκδοση κάρτας όπως η Εθνική?

Δημοσ.

Μέχρι τώρα δεν επιτρεπόταν αυτό που θέλεις να κάνεις, είσαι τυχερός όμως επειδή μόλις άλλαξε η νομοθεσία και πλέον επιτρέπεται. Δεν ξέρω αν έχει ήδη εφαρμοστεί, αν όχι είναι θέμα ημερών.

Επίσης για τι είδους κάρτα ρωτάς?

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Μέχρι τώρα δεν επιτρεπόταν αυτό που θέλεις να κάνεις, είσαι τυχερός όμως επειδή μόλις άλλαξε η νομοθεσία και πλέον επιτρέπεται. Δεν ξέρω αν έχει ήδη εφαρμοστεί, αν όχι είναι θέμα ημερών.

Επίσης για τι είδους κάρτα ρωτάς?

Κανονική debit MasterCard επίσης είδα ότι από εχθές εφαρμόζονται η νέες χαλαρώσεις στα capital control 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε

Κανονική debit MasterCard επίσης είδα ότι από εχθές εφαρμόζονται η νέες χαλαρώσεις στα capital control 

Δωρεάν εκδίδεται αυτή, δεν έχει κάποια χρέωση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε

Δωρεάν εκδίδεται αυτή, δεν έχει κάποια χρέωση.

Καλύτερα τότε σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς απο το καλοκαίρι σε χρώνει 5€ για την χρεωστική κάρτα η εθνική.

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι εχθές μόλις άρθηκε ο περιορισμός στο άνοιγμα νέων λογαριασμών http://www.tanea.gr/news/economy/article/5522358/megalyteres-analhpseis-kai-anoigma-newn-logariasmwn/ καθώς μέχρι πρότινος επιτρεπόταν μόνο για συγκεκριμένους λόγους.

Άντε επιτέλους...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dhmak είπε

Πριν ενα μηνα εβγαλα debit mastercard δωρεάν   απο εθνικη

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dhmak είπε

είναι εφάπαξ αυτό;

σε τράπεζες του εξωτερικού πάντως υπάρχει μηνιαία χρέωση για τη χρεωστική.

φαντάζομαι θα έρθει και σε μας. σιγά σιγά.... να συνηθίσει ο κόσμος για τα καλά τις κάρτες και μετά θα μας τον φορέσουν.... με μια ακόμα χρέωση.

στην αρχή η εθνική έδινε δώρα με τη χρήση της κάρτας. τα ψιλά επιστροφή στο λογαριασμό αν θυμάστε για μια περίοδο. έτσι να συνηθίσει ο κόσμος και μετά...

Δημοσ.

Συγνώμη, εγω μίλαγα για επανέκδοση (κλέψανε το πορτοφόλι μου, στην εθνική με χρεώσανε με 5€, στην πειραιώς μου την δώσανε τζάμπα)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dhmak είπε

Μόνο σε περίπτωση απώλειας/κλοπής/φθοράς/μη αυτοματοποιημένης ανανέωσης.

Η αρχική έκδοση και η ανανέωση λόγω λήξης συνεχίζουν να είναι χωρίς χρέωση.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kleo1 είπε

είναι εφάπαξ αυτό;

σε τράπεζες του εξωτερικού πάντως υπάρχει μηνιαία χρέωση για τη χρεωστική.

φαντάζομαι θα έρθει και σε μας. σιγά σιγά.... να συνηθίσει ο κόσμος για τα καλά τις κάρτες και μετά θα μας τον φορέσουν.... με μια ακόμα χρέωση.

στην αρχή η εθνική έδινε δώρα με τη χρήση της κάρτας. τα ψιλά επιστροφή στο λογαριασμό αν θυμάστε για μια περίοδο. έτσι να συνηθίσει ο κόσμος και μετά...

Μην λετε βλακείες. Μηνιαία χρέωση δεν έχουν οι απλοί λογαριασμοί. Συνήθως αυτοί που είναι επι πληρωμή περιλαμβάνουν ασφάλειες μέσα κτλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξα σήμερα στην εθνική λογαριασμό, δωρεάν.χρεωστική δεν έβγαλα γιατί την χρέωναν.έβγαλα prepaid για τα μβ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, bilya είπε

Μην λετε βλακείες. Μηνιαία χρέωση δεν έχουν οι απλοί λογαριασμοί. Συνήθως αυτοί που είναι επι πληρωμή περιλαμβάνουν ασφάλειες μέσα κτλπ.

επίσης μην απαντάτε βλακείες απλά για να την πείτε στον άλλον. ο τύπος μίλησε για εξωτερικό όχι για ελλάδα. είπε απλά ότι πιθανόν να έρθει κι εδώ.

αλλά στο εξωτερικό επίσης, χρεώνουν για διατήρηση λογαριασμού. οκ όχι παντού αλλά γίνεται 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...