Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω τρομοκρατηθεί απ' τον Billdano, σε λίγο θα γράφω στην καθαρεύουσα. Προτείνω να βγάλουμε ομάδες περιφρούρησης του forum. :ph34r:

• Like 7
  • Thanks 1
  • Απαντ. 646
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θυμηθηκαμε εποχες Fame Story . Star εχεις τυλιξει τον Ατζουν σε μια κολλα χαρτι σα λαχματζουν !

Τιμος   : Συνεχιζω να τον πηγαινω καργα . Αυτο το ψωνισμα που εχει με πορωνει . Εχασε το δικιο του ομως και στο τελος εκανε κωλοτουμπα . 

Μαγκυ : Το 35χρονο μιλφ εξ Ιταλιας θελει να δει τη γωγω να κρεμασμενη αναποδα χιχιχιχιχιχι

Βασιλης : Ολο αερολογιες αυτο το παιδι . Ξεχωρα που ειναι ζαντα 24/7 .

Ο Τιμολεων δικαιως βγηκε υποψηφιος . 

• Αψηφησε τις οδηγιες του αρχηγου του .
  • Δεν ηξερε απο ζυμαρια .

Το μιλφοειδες κακως εκανε μανουρα . Καλα της τα ειπε ο Βασιλης . Αποδεξου τις ψηφους που πηρες τον Μπερλουσκονι μου μεσα !

Σιγουρα ειναι αδικο, γιατι η Γωγω ειναι Ι5 στο μαστερ σεφ , αλλα τι να κανουμε ρε μαγκυ , life is a b!tch .

Ο Τιμολεων μπηκε μεσα και αρχισε να κατηγορει χωρις επιχειρηματα το Σαββα (τον οποιο δε συμπαθω). Ο Σαββας δεν εχει δειξει οτι δεν συμπαθει τον Τιμολεων ή τουλ. εγω δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο.

Δεν επρεπε να το πει αυτο για την Ηλεκτρα. Αυτα τα πραγματα δε τα λεμε ρε παιδιαα . Ολοι το ξερουν μες το σπιτι οτι χωρις τον εξωστη (Τιμολεων) , η Ηλεκτρα θα χε παει σπιτι της .

ΥΓ1 : Ελα ρε Βασιλη κι εσυ που φοβασαι μη γινεις ρεζιλι σε ολο το Πανελληνιο . Στον Ελλαντα εισαι .

ΥΓ2 : Ο πιο καλος εκει μεσα ειναι ο Γλωσσιδης . Λεει παντα αληθειες και ας μην το συμπαθουνε πολλοι .

• Like 3
Δημοσ.

Συμφωνώ σε όλα εκτός απο το ΥΓ2.

Αρχικά τον συμπαθουσα τον Γλωσσίδη, αλλά τελικά φάνηκε οτι κι αυτός, μια τα λέει έτσι, μια αλλιώς....

Αυτός που περνάει τελείως απαρατήρητος είναι ο Φασιλής (ο ποιός; :P ). Δεν φαίνεται πουθενά, δεν τσακώνεται πουθενά, δεν σχολιάζει επι προσωπικού, και συνεχίζει στο διαγωνισμό αθόρυβα....

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, Sorath said:

Συμφωνώ σε όλα εκτός απο το ΥΓ2.

Αρχικά τον συμπαθουσα τον Γλωσσίδη, αλλά τελικά φάνηκε οτι κι αυτός, μια τα λέει έτσι, μια αλλιώς....

Ναι οκ δεκτον . Απλα εγω τον ψιλοπαω απο την αρχη του παιχνιδιου και ισως να μην ειμαι τοσο αντικειμενικος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, overpower είπε

Λετε να ισχυει?

Βαλε σποιλερ. 

Με σταναχωρησες.

Επεξ/σία από satsok2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν και τα spoiler tags, καλό θά'ταν να τα χρησιμοποιούμε ε! [για όσους δεν ξέρουν, είναι το εικονίδιο με το ματάκι]

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, billdanos είπε

Δεν στα έχουν πει καλά αν νομίζεις πως θα καθόμαστε κάθε φορά να σβήνουμε τις μπούρδες που δημοσιεύονται συνεχώς.

Αν τα μέλη δεν είναι ικανά να προστατέψουν το topic τους, είναι δικό τους θέμα. Δεν θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ άλλη προειδοποίηση. 

Πρέπει να καταλάβετε πως δεν μιλάτε στην παρέα σας αλλά σε ένα δημόσιο forum...

Δεν διαφωνώ πως πρέπει όλοι να προσέχουμε τις εκφράσεις μας, όμως δεν είμαστε στο κατηχητικό! Όπως στον έξω κόσμο σε μια συζήτηση όταν λίγο υπάρξει ένταση θα πέσει και κανένα γαλλικό το ίδιο αναμενόμενο είναι να γίνει το ίδιο και εδώ...Δεν το επικροτώ αλλά δεν το βρίσκω και τόσο μεμπτό! Επίσης δεν νομίζω κανείς μέχρι στιγμής να μίλησε τόσο άσχημα, περισσότερο χαβαλές γίνεται , πειράγματα κλπ κλπ...Τους τηλεοπτικούς "μάγειρες" του συγκεκριμένου ριάλιτι δεν του ξέρουμε προσωπικά , οι ίδιοι επέλεξαν να βγουν στο γυαλί , να εκφραστούν όπως εκφράζονται και να πολλές φορές να "εκτεθούν" δημόσια, εμείς απλά σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε, καλοχαρακτηρίζουμε όσους φαίνονται πιο "Φυσιολογικοί" και κακοχαρακτηρίζουμε αυτούς που μας ξενίζουν...Forum σημαίνει τόπος δημόσιας συζήτησης και συζήτηση σημαίνει ανταλλαγή απόψεων και η άποψη του καθενός μπορεί να διαφέρει , να είναι προσβλητική, τεκμηριωμένη και μη...Αλλά πάντα στις συζητήσεις θα υπάρξει αυτός που μιλάει ευγενικά , αυτός που μιλάει "λαϊκά", αυτός που δεν ξέρει να μιλάει κλπ κλπ , δεν είναι δυνατόν να σταματάμε μια συζήτηση γιατί ο συνομιλητής μας μίλησε άσχημα , πιο λογικό βρίσκω να σταματήσουμε να μιλάμε με τον συγκεκριμένο συνομιλητή και αν στο πραγματικό κόσμο αυτό σημαίνει πως τον απομακρύνω και συνεχίζω την συζήτηση με τους υπόλοιπους παρευρισκομένους, στο forum θα έπρεπε να σημαίνει τον μπλοκάρω απο το συγκεκριμένο τόπικ ή τον μπανάρω για ένα διάστημα...και πάλι όμως αν αυτό δεν ενοχλεί τους υπολοίπους δεν βρίσκω λόγο να γίνεται σαματας...

Επεξ/σία από nikοs
  • Like 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, nikοs είπε

Δεν διαφωνώ πως πρέπει όλοι να προσέχουμε τις εκφράσεις μας, όμως δεν είμαστε στο κατηχητικό! Όπως στον έξω κόσμο σε μια συζήτηση όταν λίγο υπάρξει ένταση θα πέσει και κανένα γαλλικό το ίδιο αναμενόμενο είναι να γίνει το ίδιο και εδώ...Δεν το επικροτώ αλλά δεν το βρίσκω και τόσο μεμπτό! Επίσης δεν νομίζω κανείς μέχρι στιγμής να μίλησα τόσο άσχημα, περισσότερο χαβαλές γίνεται , πειράγματα κλπ κλπ...Τους τηλεοπτικούς "μάγειρες" του συγκεκριμένου ριάλιτι δεν του ξέρουμε προσωπικά , οι ίδιοι επέλεξαν να βγουν στο γυαλί , να εκφραστούν όπως εκφράζονται και να πολλές φορές να "εκτεθούν" δημόσια, εμείς απλά σχολιάζουμε αυτά που βλέπουμε, καλοχαρακτηρίζουμε όσους φαίνονται πιο "Φυσιολογικοί" και κακοχαρακτηρίζουμε αυτούς που μας ξενίζουν...Forum σημαίνει τόπος δημόσιας συζήτησης και συζήτηση σημαίνει ανταλλαγή απόψεων και η άποψη του καθενός μπορεί να διαφέρει , να είναι προσβλητική, τεκμηριωμένη και μη...Αλλά πάντα στις συζητήσεις θα υπάρξει αυτός που μιλάει ευγενικά , αυτός που μιλάει "λαϊκά", αυτός που δεν ξέρει να μιλάει κλπ κλπ , δεν είναι δυνατόν να σταματάμε μια συζήτηση γιατί ο συνομιλητής μας μίλησε άσχημα , πιο λογικό βρίσκω να σταματήσουμε να μιλάμε με τον συγκεκριμένο συνομιλητή και αν στο πραγματικό κόσμο αυτό σημαίνει πως τον απομακρύνω και συνεχίζω την συζήτηση με τους υπόλοιπους παρευρισκομένους, στο forum θα έπρεπε να σημαίνει τον μπλοκάρω απο το συγκεκριμένο τόπικ ή τον μπανάρω για ένα διάστημα...και πάλι όμως αν αυτό δεν ενοχλεί τους υπολοίπους δεν βρίσκω λόγο να γίνεται σαματας...

Μια μικρή λεπτομέρεια... εδώ γράφουμε και δεν μιλάμε... άλλο ο γραπτός λόγος άλλος ο προφορικός... ;)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AtiX είπε

Μια μικρή λεπτομέρεια... εδώ γράφουμε και δεν μιλάμε... άλλο ο γραπτός λόγος άλλος ο προφορικός... ;)

Δεν διαφωνώ, απλά νομίζω ότι φτάνουμε στην υπερβολή...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, *nenya* είπε

Υπάρχουν και τα spoiler tags, καλό θά'ταν να τα χρησιμοποιούμε ε! [για όσους δεν ξέρουν, είναι το εικονίδιο με το ματάκι]

Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Δεν το ηξερα καθολου! (Προτιμησα να το γραψω)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, billdanos είπε

Δεν στα έχουν πει καλά αν νομίζεις πως θα καθόμαστε κάθε φορά να σβήνουμε τις μπούρδες που δημοσιεύονται συνεχώς.

Αν τα μέλη δεν είναι ικανά να προστατέψουν το topic τους, είναι δικό τους θέμα. Δεν θα υπάρξει ΚΑΜΙΑ άλλη προειδοποίηση. 

Πρέπει να καταλάβετε πως δεν μιλάτε στην παρέα σας αλλά σε ένα δημόσιο forum...

Σε βρίσκω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ανεκτικό παρόλα αυτά.

Spoiler

Με τέτοιο κανιβαλισμό και τέτοια σκατοψυχία και εκφράσεις, το νήμα θα έπρεπε να είχε κλειδώσει εξαρχής, και όλοι όσοι κανιβαλίζουν (πάρα πολλοί) θα έπρεπε να είχανε πάει μόνιμα για μπάνιο (έχει και ζέστη). Δεν γίνεται να ονομάζουμε ως χαβαλέ τα κόμπλεξ που κουβαλάει ο καθένας εδώ μέσα. Αλλιώς ας δεχτούμε ότι το forum δεν απαρτίζεται από χρήστες αλλά από αγενείς πιθήκους που είδαν φως και μπήκαν.

Φυσικά δεν έχει και κανένα νόημα να το κλειδώνουμε, να ξανανοίγει, να το ξανακλειδώνουμε και ούτω καθεξής. Καταντά γελοιότητα. Κατά την γνώμη μου, μόνη λύση το κλείδωμα και το μόνιμο ban.

Επεξ/σία από l337
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...