opcorsa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, webparts είπε Πληρωνε 150 καθε 15 μερες. 2 δοσεις δλδ. Μετα αναρωτιομαστε γτ υπογραφουμε και εμεις δοσεις και μνημονια.. ναι ρωταω φορολογικα τι θετικο εχει να μην εμφανιζει 300 ευρω εξοδα τον μηνα αλλα 150... ολοι οι γραικυλοι λαμογια ειναι τελικα... εκτος 5-6 απο εμας που γραψαμε εδω και μαλλον ειμαστε υβριδια ανωτερας νοημοσυνης
webparts Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, opcorsa είπε ναι ρωταω φορολογικα τι θετικο εχει να μην εμφανιζει 300 ευρω εξοδα τον μηνα αλλα 150... ολοι οι γραικυλοι λαμογια ειναι τελικα... εκτος 5-6 απο εμας που γραψαμε εδω και μαλλον ειμαστε υβριδια ανωτερας νοημοσυνης Υβριδιο να πεις το σκυλο σου,αντε.. Θα εγραφα "τη μουρη σου" αλλα εφαγα warning σε παρομοιο χαβαλε επειδη ειμαι "εριστικος".
opcorsa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, webparts είπε Υβριδιο να πεις το σκυλο σου,αντε.. Απόκρυψη περιεχομένων Θα εγραφα "τη μουρη σου" αλλα εφαγα warning σε παρομοιο χαβαλε επειδη ειμαι "εριστικος". βαζω στοιχημα πως ουτε τι σημαινει η λεξη δεν εχεις ιδεα τυπε τραβα για υπνο
webparts Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, opcorsa είπε βαζω στοιχημα πως ουτε τι σημαινει η λεξη δεν εχεις ιδεα τυπε τραβα για υπνο Εσυ αντε για υπνο,αυριο θα καταλαβεις το αστειο! 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, kage είπε Η κλασσικη ζουγκλα των ενοικιασεων Στα ετοιμα συμβολαια νομιζω λεει για αναπροσαρμογη βαση τιμαριθμου.αλλιως συνηθως γραφουν απευθειας αναπροσαρμογη 1 ,3 ή 6% ετησιως. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου αν το εισοδημα ενοικιων της ειναι κατω απο 12χιλ. Δεν ειχε κανενα νοημα να σου μειωσει 30 -50ε το μηνα νομίζοντας οτι θα τα γλυτωνε απο τα μισα μαυρα... 300ε χ12 μηνες=3600 χ15%=540 50ε μειωση χ12μηνες=600 15% από το πρώτο ευρώ μέχρι τις 12.000 ευρώ του ετήσιου εισοδήματος, 35% στο τμήμα του ετήσιου εισοδήματος από τις 12.001 έως τις 35.000 ευρώ και 45% στο τμήμα του ετήσιου εισοδήματος πάνω από τις 35.000 ευρώ, Ποια έτοιμα συμβόλαια? Ρωτάω γιατί πριν λίγο καιρό που έψαχνα στο google για υπόδειγμα μισθωτηρίου είδα τουλάχιστον 50 διαφορετικά, και κανένα δεν έγραφε για αναπροσαρμογή ενοικίου. Η αναπροσαρμογή δεν υπάρχει εδώ και καμιά δεκαετία. Όσο για τα υπόλοιπα μην παίρνεις σαν δεδομένο ότι έχει πενιχρό εισόδημα, ο ts έγραψε "δεν έχει ανάγκη αυτή με τόση περιουσία που έχει", ούτε ότι του έκοψε 50€, μπορεί να του έκοψε 20 ξέρω γω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ηλίθια. Όσα και να κερδίζει δεν αξίζει τον κόπο, μια και ανά πάσα στιγμή ο ts μπορεί να της δίνει όσα λέει το συμφωνητικό. 1
opcorsa Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 7 λεπτά πριν, webparts είπε Εσυ αντε για υπνο,αυριο θα καταλαβεις το αστειο! ελλειψη υπνου τυπε
webparts Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, opcorsa είπε ελλειψη υπνου τυπε Το ιδιο λεμε!
80s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Αυτό που ξέρω είναι πως το συμβόλαιο στην ουσία καλύπτει τον ενοικιαστή και όχι τον ιδιοκτήτη. Το συμβόλαιο πολύ απλά γίνεται για να μην σε πετάξει στο δρόμο όποτε γουστάρει, εσύ αν χρειαστέι ή δεν αντέξεις φεύγεις όποτε θέλεις. Τώρα αυτό για τα 300αρια και τα 150αρια έπρεπε να σκεφτείς αφού κάνει λαμογιές εκεί θα κάνει λαμογιές και σε μένα κάποια στιγμή. Έτσι πάει. 1
webparts Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, 80s είπε Αυτό που ξέρω είναι πως το συμβόλαιο στην ουσία καλύπτει τον ενοικιαστή και όχι τον ιδιοκτήτη. Το συμβόλαιο πολύ απλά γίνεται για να μην σε πετάξει στο δρόμο όποτε γουστάρει, εσύ αν χρειαστέι ή δεν αντέξεις φεύγεις όποτε θέλεις. Εχει συζητηθει πολλες φορες,δε μπορει να φυγει ο ενοικιαστης ετσι.Υπαρχει προβλεψη ακομα και να πληρωσει τα ενοικια που υπολειπονται εαν φυγει νωριτερα.
dimtsef Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 ρε παιδια εμενα δεν με συμφερει να φαινεται οτι πληρωνω μονο 150 απλα εκει που μου ζητησε στις αρχες 350 και εγω τις εκανα παζαρι στα 300 μετα απο λιγες μερες μου λεει σε πειραζει να δηλωνουμε 150 ? οχι της ειπα δεν εχω θεμα, να δειξω καλη προθεση ηθελα λογο οτι δεχτηκε το παζαρι μου, τι μου τσαμπουνατε μερικοι ...
webparts Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, dimtsef είπε Εγώ κάθε 1 και 15 της έδινα 150 ευρώ Μια χαρα βολεμα ειναι και αυτο.
tsioulak Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 24 λεπτά πριν, opcorsa είπε τυπε εσενα γιατι σε συμφερει να δηλωνεις στην εφορια μονο 150 ευρω ενοικιο δηλαδη? Αυτο ουτε εγω το καταλαβα, η ιδιοκτητρια εχει λογο (τον φορο ενοικιου), ο ενοικιαστης ποιον λογο εχει; 1
webparts Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, tsioulak είπε Αυτο ουτε εγω το καταλαβα, η ιδιοκτητρια εχει λογο (τον φορο ενοικιου), ο ενοικιαστης ποιον λογο εχει; Πληρωνει καθε 15 μερες 150 ευρω,αντι 300 μια φορα. Εμενα θα με βολευε. 1
Joshua21 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, dimtsef είπε ρε παιδια εμενα δεν με συμφερει να φαινεται οτι πληρωνω μονο 150 απλα εκει που μου ζητησε στις αρχες 350 και εγω τις εκανα παζαρι στα 300 μετα απο λιγες μερες μου λεει σε πειραζει να δηλωνουμε 150 ? οχι της ειπα δεν εχω θεμα, να δειξω καλη προθεση ηθελα λογο οτι δεχτηκε το παζαρι μου, τι μου τσαμπουνατε μερικοι ... Άλλα είχες γράψει στο πρώτο post, άλλα γράφεις τώρα... είχες γράψει πως δέχτηκες λιγότερο ποσό στο μισθωτήριο επειδή σε συνέφερε η προφορική τιμή... Τα δικά σου γραπτά σχολιάσαμε.
80s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, webparts είπε Εχει συζητηθει πολλες φορες,δε μπορει να φυγει ο ενοικιαστης ετσι.Υπαρχει προβλεψη ακομα και να πληρωσει τα ενοικια που υπολειπονται εαν φυγει νωριτερα. Φίλε εγώ απο προσωπική εμπειρία επειδή εκτός απο ενοικιαστής είμαι και ιδιοκτήτης σπιτιού στη πόλη καταγωγής μου. Είχαμε κάνει συμβόλαιο 2 χρόνια και πάνω στους 7 μήνες ήθελε να φύγει και τα μάζεψε χωρίς να ενημερώσει. Πήγα αστυνομία, εισαγγελέα και μου είπε ο ίδιος ο εισαγγελέας ότι δυστυχώς έτσι όπως είναι ο νόμος καλύπτει τους ενοικιαστές και όχι τους ιδιοκτήτες! Σοβαρά μιλάτε του λέω; Δεν το π΄σιτευα. Μου είπαν να κάνω μήνυση. Τελικά ρώτησα δικηγόρο και μου είπε πως όταν γίνει δικαστήριο τα χρήματά μου, τα οποία εκτός απο τα 150€ θα ήταν και τα δικαστικά έξοδα που θα πλήρωνα, παράβολα δικηγόρο κλπ θα έφτανε κανένα 1000ρικο. Ξεκίνησα τη διαδικασία της μήνυσης και μετά απο εντολή του δικηγόρου πήγε στο υποθηκοφυλάκιο και μάθαμε πως δεν είχαν τίποτα στο όνομά τους, ούτε σπίτι ούτε αυτοκίνητο οπότε αν τους έτρεχα δεν θα μπορούσα να πάρω τίποτα και θα έχανα τσάμπα χρόνο και χρήμα. Ο ίδιος ο δικηγόρος μου είπε πως δεν υπάρχουν ελπίδες και τέτοια δικαστήρια παίρνουν 5-6 χρόνια να γίνουν. Φέξε μου και γλίστρησα. Το παράτησα πολύ απλά το θέμα και έψαξα γρήγορα για νέο ενοικιαστή. Δυστυχώς έμαθα απο πρώτο χέρι πως το συμβόλαιο είναι ένα παλιόχαρτο που καλύπτει τον ενοικιαστή για΄τι στην ουσία ο ιδιοκτήτης θα είναι ο χαμένος. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από 80s 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα