Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lelouch είπε

Οι ιατροί πληρώνουν ΦΠΑ;

ΦΠΑ δε πληρώνει ο πελάτης στους γιατρούς, μη μπλέκεσαι :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

ΦΠΑ δε πληρώνει ο πελάτης στους γιατρούς, μη μπλέκεσαι :)

Σωστός, αν και δε βλέπω να ρίχνουν τις τιμές τους. Δηλαδή το 50αρικο αν πλήρωναν ΦΠΑ θα πήγαινε παραπάνω λες;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lelouch είπε

Σωστός, αν και δε βλέπω να ρίχνουν τις τιμές τους. Δηλαδή το 50αρικο αν πλήρωναν ΦΠΑ θα πήγαινε παραπάνω λες;

Πάμε πάλι 

Εσύ θα το πλήρωνες :D

Άρα ναι, κατά πάσα πιθανότητα θα πλήρωνες 50 + 24%...

Δημοσ.

-Γιατρέ έχετε POS;

-Ναί έχω αλλά κάτι έχει πάθει από το πρωί και δε δουλεύει.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, gpolic είπε

Πολυ απλά δεν ξαναπατάω

Για να μην μου έχουν κόψει επανειλημμένα σημαίνει ότι πάω συχνά ;ρ είναι και τα οφέλη από κάθε μαγαζί 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, BuckRodgers είπε

Κάποτε είχα γνωρίσει μια κοπέλα που είχε πετύχει σε μια από τις καλύτερες (αν οχι την καλύτερη) Νομικές σχολές στην Αγγλία με εξασφαλισμένη καριέρα. Παράτησε την σχολή προτού καν ξεκινήσει. πολύ απλά δεν είχε τα λεφτά να ζήσει εκεί, πόσο μάλλον να πληρώσει και δίδακτρα ή να πάρει δάνειο. Η δωρεάν παιδεία υπάρχει για να αμβλύνει τις κοινωνικές ανισότητες, όχι σαν εστία διαφθοράς.

Φιλικά πάντα.

κατά τα άλλα το POS είναι υποχρεωτικό στους γιατρούς μέχρι νεωτέρας και από όσο γνωρίζω ΦΠΑ χρεώνεται μόνο στις αισθητικές πράξεις-επεμβάσεις

Είσαι ύποπτος για 0,60 με 6 μηνύματα!

:D

• Confused 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, opera είπε

-Γιατρέ έχετε POS;

Το έχω ακούσει αυτό! Τι του λες τότε, μπορείς να μου πείς; Eιδικά εάν είναι ένας γιατρός που τον έχεις ανάγκη και δεν θέλεις να παζαρέψεις οικονομικά ζητήματα μαζί του, γιατί απλά θέλεις να σε αντιμετωπίζει σαν ασθενή κ όχι σαν πορτοφόλι!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zoranb είπε

Το έχω ακούσει αυτό! Τι του λες τότε, μπορείς να μου πείς; Eιδικά εάν είναι ένας γιατρός που τον έχεις ανάγκη και δεν θέλεις να παζαρέψεις οικονομικά ζητήματα μαζί του, γιατί απλά θέλεις να σε αντιμετωπίζει σαν ασθενή κ όχι σαν πορτοφόλι!

Φυσικά και το έχεις ακούσει γιατί δεν είσαι ο μόνος,δε το έβγαλα από το μυαλό μου,είναι μια πραγματικότητα.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, BuckRodgers είπε

με απόδειξη ή χωρίς;

:lol:

ΥΓ παλεύω για το διψήφιο.

Σε ένα άλλο forum που μπαίνω (capital.gr) το ίδιο account το δουλεύουν με βάρδιες.
Φαίνεται πολύ εύκολα γιατί μπορεί η απογευματινή βάρδια να κάνει συνέχεια ορθογραφικά λάθη ας πούμε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, zoranb είπε

Το έχω ακούσει αυτό! Τι του λες τότε, μπορείς να μου πείς;

Ότι δεν έχεις μετρητά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Kercyn είπε

Ότι δεν έχεις μετρητά.

Σε μεγάλη πόλη ναί μπορείς να το πεις,στη πόλη μου τουλάχιστο θα σου πει ότι μπορεί να περιμένει να πεταχτείς σε ένα ΑΤΜ , απέχουν όλα 5 λεπτά περπάτημα. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα του έλεγα να περάσω την επόμενη μέρα για την απόδειξη.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, opera είπε

-Γιατρέ έχετε POS;

ε αφού τόσα μαγαζιά το λένε να μην το πει και ο γιατρός μωρέ ζηλεψε:lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...