AristidisZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Lelouch είπε Οι ιατροί πληρώνουν ΦΠΑ; ΦΠΑ δε πληρώνει ο πελάτης στους γιατρούς, μη μπλέκεσαι
Lelouch Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, AristidisZ είπε ΦΠΑ δε πληρώνει ο πελάτης στους γιατρούς, μη μπλέκεσαι Σωστός, αν και δε βλέπω να ρίχνουν τις τιμές τους. Δηλαδή το 50αρικο αν πλήρωναν ΦΠΑ θα πήγαινε παραπάνω λες;
AristidisZ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, Lelouch είπε Σωστός, αν και δε βλέπω να ρίχνουν τις τιμές τους. Δηλαδή το 50αρικο αν πλήρωναν ΦΠΑ θα πήγαινε παραπάνω λες; Πάμε πάλι Εσύ θα το πλήρωνες Άρα ναι, κατά πάσα πιθανότητα θα πλήρωνες 50 + 24%...
opera Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 -Γιατρέ έχετε POS; -Ναί έχω αλλά κάτι έχει πάθει από το πρωί και δε δουλεύει. 1 1
Fabricated Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, gpolic είπε Πολυ απλά δεν ξαναπατάω Για να μην μου έχουν κόψει επανειλημμένα σημαίνει ότι πάω συχνά ;ρ είναι και τα οφέλη από κάθε μαγαζί
skiabox Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, BuckRodgers είπε Κάποτε είχα γνωρίσει μια κοπέλα που είχε πετύχει σε μια από τις καλύτερες (αν οχι την καλύτερη) Νομικές σχολές στην Αγγλία με εξασφαλισμένη καριέρα. Παράτησε την σχολή προτού καν ξεκινήσει. πολύ απλά δεν είχε τα λεφτά να ζήσει εκεί, πόσο μάλλον να πληρώσει και δίδακτρα ή να πάρει δάνειο. Η δωρεάν παιδεία υπάρχει για να αμβλύνει τις κοινωνικές ανισότητες, όχι σαν εστία διαφθοράς. Φιλικά πάντα. κατά τα άλλα το POS είναι υποχρεωτικό στους γιατρούς μέχρι νεωτέρας και από όσο γνωρίζω ΦΠΑ χρεώνεται μόνο στις αισθητικές πράξεις-επεμβάσεις Είσαι ύποπτος για 0,60 με 6 μηνύματα! 1
BuckRodgers Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 4 minutes ago, skiabox said: Είσαι ύποπτος για 0,60 με 6 μηνύματα! με απόδειξη ή χωρίς; ΥΓ παλεύω για το διψήφιο. 1
zoranb Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, opera είπε -Γιατρέ έχετε POS; -Ναί έχω αλλά κάτι έχει πάθει από το πρωί και δε δουλεύει. Το έχω ακούσει αυτό! Τι του λες τότε, μπορείς να μου πείς; Eιδικά εάν είναι ένας γιατρός που τον έχεις ανάγκη και δεν θέλεις να παζαρέψεις οικονομικά ζητήματα μαζί του, γιατί απλά θέλεις να σε αντιμετωπίζει σαν ασθενή κ όχι σαν πορτοφόλι!
opera Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, zoranb είπε Το έχω ακούσει αυτό! Τι του λες τότε, μπορείς να μου πείς; Eιδικά εάν είναι ένας γιατρός που τον έχεις ανάγκη και δεν θέλεις να παζαρέψεις οικονομικά ζητήματα μαζί του, γιατί απλά θέλεις να σε αντιμετωπίζει σαν ασθενή κ όχι σαν πορτοφόλι! Φυσικά και το έχεις ακούσει γιατί δεν είσαι ο μόνος,δε το έβγαλα από το μυαλό μου,είναι μια πραγματικότητα. 1
skiabox Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 58 λεπτά πριν, BuckRodgers είπε με απόδειξη ή χωρίς; ΥΓ παλεύω για το διψήφιο. Σε ένα άλλο forum που μπαίνω (capital.gr) το ίδιο account το δουλεύουν με βάρδιες. Φαίνεται πολύ εύκολα γιατί μπορεί η απογευματινή βάρδια να κάνει συνέχεια ορθογραφικά λάθη ας πούμε. 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, zoranb είπε Το έχω ακούσει αυτό! Τι του λες τότε, μπορείς να μου πείς; Ότι δεν έχεις μετρητά. 1
Πανος999 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Kercyn είπε Ότι δεν έχεις μετρητά. Εκει θα φτιαξει αμεσως το pos.. Θαυμα θαυυμαα!!
opera Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Kercyn είπε Ότι δεν έχεις μετρητά. Σε μεγάλη πόλη ναί μπορείς να το πεις,στη πόλη μου τουλάχιστο θα σου πει ότι μπορεί να περιμένει να πεταχτείς σε ένα ΑΤΜ , απέχουν όλα 5 λεπτά περπάτημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Θα του έλεγα να περάσω την επόμενη μέρα για την απόδειξη.
gatokoritso Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 8 ώρες πριν, opera είπε -Γιατρέ έχετε POS; -Ναί έχω αλλά κάτι έχει πάθει από το πρωί και δε δουλεύει. ε αφού τόσα μαγαζιά το λένε να μην το πει και ο γιατρός μωρέ ζηλεψε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα