Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλαζω χωρο εργασιας, κι εκει που θα παω θα κανω 3πλασιο χρονο απ οτι κανω τωρα,

οποτε ελεγα να το συνδυασω και να κανω και το τρεξιμο στην επιστροφη (17χλμ!,
αλλα ενταξει δεν θα το κανω και καθε μερα, μερα παρα μερα στην καλυτερη),

μιας και το τρενο ειναι τρελο χασομερι και θελω τουλαχιστον μια ωρα με δαυτο,

anyway, εχετε καμια ιδεα για τσαντα πλατης;

προφανως αδιαβροχη σιγουρα, οχι τοσο για την βροχη,
αλλα για να μην πηγαινουν μεσα οι ιδρωτες (μιας και η πλατη ιδρωνει πολυ),
ελαφρια, αλλα οχι "της πλακας",  θηκη μπροστα για πορτοφολι, κινητα, κλειδια,
εξωτερικη θηκη για νερο πιθανως και
το περιεχομενο θα ειναι παντελονι και μπλουζα που θα φοραω στην δουλεια
(στο τρεξιμο φοραω ισοθερμικη)

κατι τετοιο π.χ.;

https://www.factoryoutlet.gr/gr-el/online-shop/andrika/aksesoyar/tsantessakidia/plaths/1587790.0_1353-asics

να ειναι αδιαβροχο αραγε;

πρεπει να ειναι 10L, θα με φτασουν;

Δημοσ.

Λογικά με 17χμ τρέξιμο θα χρειάζεσαι αρκετό νερό. Αντί να κουβαλάς μπουκαλάκι, γιατί δεν κοιτάς να αγοράσεις κατευθείαν ένα σακίδιο ενυδάτωσης (πχ. camelbak, salomon) που έχει και τσέπες και ενσωματωμένο τον ασκό; Τα μεγαλύτερα μοντέλα έχουν αρκετό χώρο για να βάλεις μια αλλαξιά ρούχα, είναι αδιάβροχα και είναι εργονομικά για να μη παλατζάρουν πολύ.

• Thanks 1
Δημοσ.

μμμ καλη ιδεα, για στειλε καμια προταση να δω

με την ευκαιρια ριχτε και προταση για τσαντι για μεση τωρα που ερχεται η ανοιξη γιατι βγηκε ντεμοντε η μπανανα και δεν πηρα χαμπαρι ( ; )

Δημοσ.

γενικά ψάξε για hydration pack, σκέψου ότι μια οποιαδήποτε τσάντα, ανεξάρτητα από το αν είναι αδιάβροχη κτλ, θα σε δυσκολέψει πολύ για μια ώρα τρέξιμο αν χοροπηδάει πάνω στην πλάτη σου. Τα σακίδια για τρέξιμο είναι λίγο πιο μελετημένα (λένε) για να μένουν σταθερά πάνω σου. 

Δες πχ αυτό. Υποτίθεται ότι σε μεγάλους αγώνες που ζητάνε εξτρα εξοπλισμό ασφαλείας (πχ κουβέρτα, τρόφιμα κτλ κτλ) φορτώνεις ένα αντίστοιχο. 

Πρέπει να είναι λίγο τσιμπημένο το συγκεκριμένο- εγώ αγόρασα το καλοκαίρι το απλότερο μοντέλο που έχει μόνο το παγούρι και δεν χωράει άλλα πράγματα και έδωσα περίπου 50ε- αλλά θα σε βολέψει στις μικρές καθημερινές εξορμήσεις σου :P. 

Παρεπιπτόντως, πολύ τρελό αυτό που πας να κάνεις! Μέρα παρά μέρα 17χμ μετά τη δουλειά, δεν το λες και τρεξιματάκι!

• Thanks 1
Δημοσ.

χαχα, εμενα το salomon μ αρεσε,

γραφει π.χ. μια οτι την βολεψε:
https://www.runandbecome.com/running-product-reviews/accessories/salomon-trail-20l-running-backpack

αλλα ενας αλλος οτι δεν τον βολεψε κι εκανε bounce:
http://www.trailspace.com/gear/salomon/trail-20/

οσο για το τρεξιμο ειναι χομπυ εδω και 3 χρονια σχεδον τρεχω στανταρ κανα 3αρι 12αρια τη βδομαδα κι
ενιοτε κανω και 20αρια, συνηθισμενος ειμαι δηλαδη,
η διαδρομη δεν ξερω πως θα ειναι και με την τσαντα στον ωμο,
σημερα εντωμεταξυ διαβασα κι αυτο "Recommended for running to or from work",
το ειχα διαβασει και παλιοτερα, υπαρχει γενικως και λεω να το δοκιμασω γιατι
αν παω σπιτι θα εχω πεταξει μια ωρα και βαλε στα σκουπιδια συν
την ζαλαδα απο το κ@λοτραινο (δεν το παω μια),
ε, δεν ξερω αν θα εχω ορεξη μετα να παω,
ενω ετσι σε 1,5ωρα πιστευω να εχω φτασει, κανω κι ενα μπανιο και ειμαι ετοιμος

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χαρά στο κουράγιο σου μετά τη δουλειά να τρέχεις 17χλμ  και με βάρος στην πλάτη :P

Καλύτερα να πας να δεις από κοντά μερικές τσάντες, για να καταλάβεις. Νομίζω ότι η salomon και η asics φαίνονται καλές για τον σκοπό σου.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν τρέχεις τόσα χιλιόμετρα και το κινητό μπορεί να σου φανεί ως βάρος.

Βάλε 500-1000γρ αναλόγως την τσάντα, ένα μπουκάλι νερό 500ml, κινητό τηλεφωνο 200γρ, παντελόνι και tshirt βάλε επίσης μισό κιλό. Αν τα αθροίσεις δεν είναι και λίγα.

Αν είναι χειμώνας μπορεί να κουβαλάς και το μπουφάν σου...

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

ε, ενταξει το δοκιμαζω και βλεπουμε, το πολυ πολυ... να μου μεινει η τσαντα,

αλλα μονο το χρονο που γλιτωνω να σκεφτω (1 ωρα τουλαχιστον!!) αξιζει πιστευω...

ξερεις τι μου θυμισες εντωμεταξυ;

ητανε λεει ο γκαλης και ετρεχε και τον περναγαν ολοι,

δεν ηξεραν ομως οτι κουβαλουσε 20 κιλα!!! :D

Δημοσ.

Το βάρος δε νομίζω ότι είναι τόσο υπερβολικό. Το salomon που παραθέτεις είναι όντως 1kg, το camelbak είναι 300gr. Ύστερα το νερό που θα παίρνεις μαζί σου, πχ 2λτ, θα το πίνεις άρα δεν θα το κουβαλάς πια στην πλάτη! Τώρα τα ρούχα τα άλλα και ένα κινητό πχ, άντε βάλε 0,5-1κγ ακόμα..Πόσο να είναι συνολικά, 4-5κγ στην αρχή; Τπτ, μια χαρά το κουβαλάς..

Τα σακίδια αυτά βολεύουν πάρα πολύ για αγώνες επειδή δεν χρειάζεται να σταματάς στους σταθμούς υδροδοσίας, έχεις το σωληνάκι να κρέμεται από τον ώμο σου και πίνεις γουλιές γουλιές ανά τακτά χρονικά διαστήματα. 

Μπράβο πάντως για το εγχείρημα, με βάζεις σε σκέψεις..Η δουλειά από το σπίτι μου είναι περίπου 10χμ, μια χαρά προπόνηση δλδ!

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, patrickdrd είπε

γιατι βγηκε ντεμοντε η μπανανα και δεν πηρα χαμπαρι ( ; )

Η μπανάνα είναι ντεμοντέ εδώ και 20 χρόνια, από όταν τελείωσαν τα 90s :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το google maps γιατι την βγαζει 3,5 ωρες την διαδρομη (16,5χλμ);;;

ψυλλιαζομαι ανηφορα;;

μαλλον: Lk4S9T4.jpg

Επεξ/σία από patrickdrd

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...