Anorymous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε ρε συ ανορυμους γιατι δεν ψαχνεις στον ιδ. τομεα? δεν ξερω σημερα μου φαινεται σαν χαμενος χρονος να ψαχνεις θεση στο δημοσιο Γιατί εκεί τρώμε άκυρο γιατί δεν έχουμε προϋπηρεσία 2 λεπτά πριν, vasilk είπε Το ΑΣΕΠ ήταν και είναι το "πλυντήριο" των ρουσφετολογικών προσλήψεων. Στην αρχή προσλαμβάνουμε όποιον θέλουμε ως συμβασιούχο και μετά τον νομιμοποιούμε μέσω ενός φωτογραφικού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ. Πριμοδοτούμε με πάρα πολλά μόρια την προϋπηρεσία σε αυτή τη θέση ώστε κανένας άλλος να μην μπορεί να την διεκδίκηση και είμαστε ΟΚ. Κάναμε μόνιμο τον ("δικό μας") συμβασιούχο και κανένας δεν μπορεί να μας πει τίποτα για όλα έγιναν νόμιμα και "αξιοκρατικά" μεσω ΑΣΕΠ. Έτσι λειτουργεί το σύστημα (για όποιον δεν το ήξερε). Θυμάμαι για έναν διαγωνισμό που είχε ενδιαφερθεί γνωστή μου. Τα μόρια ήταν ως εξής. Μεταπτυχιακό = 2 μόρια, πολύτεκνος = 2 μόρια, 6 μήνες προϋπηρεσία στην θέση τους τελευταίους 12 μήνες = 6 μόρια. Ο μόνος που μπορούσε να φτάσει σε μόρια τους συμβασιούχους ήταν ένας πολύτεκνος με 2 μεταπτυχιακά. Δυστυχώς έτσι είναι, μόνο στους γραπτούς ειναι δίκαιο το σύστημα
papoys1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Anorymous είπε Τι έκαναν ? Φωτογραφική προκύρηξη όπως οι Δήμοι και τους έκαναν μόνιμους.
Anorymous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, papoys1 είπε Φωτογραφική προκύρηξη όπως οι Δήμοι και τους έκαναν μόνιμους. Α ναι , για αυτό μπορεί να γίνει κάτι πχ να τους πάνε στο ΣτΕ ?
DrLo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Anorymous είπε Γιατί δεν τους έκαναν απευθείας μόνιμους και μας κοροϊδεύουν και τρέχουμε σάν κορόιδα να μαζέψουμε δικαιολογητικά για να κάνουμε αίτηση αφού δεν έχουμε καμία ελπίδα. Γιατί έτσι κρατάνε τα προσχήματα στα ρουσφέτια τους. Τι το περίεργο βλέπεις? 1 ώρα πριν, Anorymous είπε Ενώ να τους μοριοδοτουν όπως γουστάρουν είναι νόμιμο ? Και νόμιμο είναι και "λαϊκή κατάκτηση" σύμφωνα με το ηρωϊκό 2015. 2
gas7777 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, DrLo είπε Και νόμιμο είναι και "λαϊκή κατάκτηση" σύμφωνα με το ηρωϊκό 2015. Να διορθώσω, σύμφωνα με όσους κυβερνούν απ το 1980 και μετά
Anorymous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 25 λεπτά πριν, DrLo είπε Γιατί έτσι κρατάνε τα προσχήματα στα ρουσφέτια τους. Τι το περίεργο βλέπεις? Και νόμιμο είναι και "λαϊκή κατάκτηση" σύμφωνα με το ηρωϊκό 2015. Ήξερα ότι γίνεται με μετακλητους , υπαλλήλους Βουλής κλπ πίστευα ότι ο ΑΣΕΠ ήταν αδιαβλητος και δίκαιος μεγα λάθος. Αν εννοείς για τίς καθαρίστριες πού πήραν πίσω αυτές νομίζω της πήραν με σχέδιο νόμου χωρίς ΑΣΕΠ.
siracos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, gas7777 είπε Να διορθώσω, σύμφωνα με όσους κυβερνούν απ το 1980 και μετά Να διορθώσω και εγώ ,από την απελευθέρωση και την δημιουργία του ελληνικού κράτους και μετά. Αρχή μάλλον έκανε ο πρώτος συνταγματικός πρωθυπουργός Ιωάννης Κωλέττης . Χαρακτηρίστηκε ως τον τύπο «του τυχοδιώκτη πολιτικού, που εισήγαγε όσο κανείς άλλος τη διαφθορά στην άσκηση της εξουσίας» 1
Anorymous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 9 λεπτά πριν, siracos είπε Να διορθώσω και εγώ ,από την απελευθέρωση και την δημιουργία του ελληνικού κράτους και μετά. Αρχή μάλλον έκανε ο πρώτος συνταγματικός πρωθυπουργός Ιωάννης Κωλέττης . Χαρακτηρίστηκε ως τον τύπο «του τυχοδιώκτη πολιτικού, που εισήγαγε όσο κανείς άλλος τη διαφθορά στην άσκηση της εξουσίας» Δεν έχεις άδικο αν θυμάμαι καλά κάθε τρείς κάι λίγο τότε άλλαζαν τους υπαλλήλους στο δημόσιο και έπαιρνε ο καθένας τους δικούς του απο εκεί πήρε και το όνομα τής η πλατεία Κλαυθμώνος.
DrLo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, gas7777 είπε Να διορθώσω, σύμφωνα με όσους κυβερνούν απ το 1980 και μετά Με κίνδυνο να πολιτικοποιήσουμε τη συζήτηση, πράγμα αναρμοστο για πιστά στην ελαφρότητά τους forum σαν το insomnia, πριν ήταν ρουσφέτι 100%, κλασσκό, "ορθόδοξο" ρουσφέτι. Η ιδεολογική νομιμοποίηση του ρουσφετιού είναι νέο πράγμα ... και μπράβο σε όσους συνετέλεσαν να τελειώσουμε με το παλιό πρόσωπο του ρουσφετιού. 32 λεπτά πριν, Anorymous είπε Ήξερα ότι γίνεται με μετακλητους , υπαλλήλους Βουλής κλπ πίστευα ότι ο ΑΣΕΠ ήταν αδιαβλητος και δίκαιος μεγα λάθος. Αν εννοείς για τίς καθαρίστριες πού πήραν πίσω αυτές νομίζω της πήραν με σχέδιο νόμου χωρίς ΑΣΕΠ. Δεν αναφερόμουν στις καθαρίστριες. Άλλωστε η περίπτωσή τους δεν ήταν ρουσφέτι. Ήταν ξεκάθαρη, ειλικρινής "ρευστοοποίηση" υπηρεσιών που προσέφεραν ... και μπράβο τους ΄μπορέσανε και το κάνανε τόσο φανερά. Αναφερόμουν σε ΟΛΕΣ τις αντίστοιχες περιπτωσεις, όπως πχ ο πράσφατος εκβιασμός των υπαλλήλων στη καθαριότητα που κατάφεραν, στην υγεία του κάθε anorymous, να πουλήσουν επιτυχημένα τσαμπουκά στην ελληνική κοινωνία ... και μπράβο τους γι αυτό. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από DrLo
Miracle Worker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 13 λεπτά πριν, Anorymous είπε Δεν έχεις άδικο αν θυμάμαι καλά κάθε τρείς κάι λίγο τότε άλλαζαν τους υπαλλήλους στο δημόσιο και έπαιρνε ο καθένας τους δικούς του απο εκεί πήρε και το όνομα τής η πλατεία Κλαυθμώνος. Αυτό είχε πέσει και θέμα στις τελευταίες εξετάσεις της ΕΣΔΔ, πως δηλαδή θεσπίστηκε η μονιμότητα στο Δημόσιο κάπου στις αρχές του 20ου αιώνα, ώστε να καταπολεμηθεί το φαινόμενο ο καθένας να παίρνει τους δικούς του. Κατά τα άλλα, ο ΑΣΕΠ είναι κυρίως για την εξασφάλιση του αξιοκρατικού της διαδικασίας. Το πως θα μαγειρέψει ο κάθε φορέας τη διαδικασία είναι άλλο θέμα. Εντάξει, τώρα το παράκαναν εξόφθαλμο, αλλά και στους υπόλοιπους τα ίδια είναι. Πχ, για τα Χοτ Σποτ, για ΠΕ Οικονομολόγος, ζήταγαν να έχεις προϋπηρεσία ως οικονομολόγος σε Χοτ Σποτ.
Anorymous Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, DrLo είπε Με κίνδυνο να πολιτικοποιήσουμε τη συζήτηση, πράγμα αναρμοστο για πιστά στην ελαφρότητά τους forum σαν το insomnia, πριν ήταν ρουσφέτι 100%, κλασσκό, "ορθόδοξο" ρουσφέτι. Η ιδεολογική νομιμοποίηση του ρουσφετιού είναι νέο πράγμα ... και μπράβο σε όσους συνετέλεσαν να τελειώσουμε με το παλιό πρόσωπο του ρουσφετιού. Δεν αναφερόμουν στις καθαρίστριες. Άλλωστε η περίπτωσή τους δεν ήταν ρουσφέτι. Ήταν ξεκάθαρη, ειλικρινής "ρευστοοποίηση" υπηρεσιών που προσέφεραν ... και μπράβο τους ΄μπορέσανε και το κάνανε τόσο φανερά. Αναφερόμουν σε ΟΛΕΣ τις αντίστοιχες περιπτωσεις, όπως πχ ο πράσφατος εκβιασμός των υπαλλήλων στη καθαριότητα που κατάφεραν, στην υγεία του κάθε anorymous, να πουλήσουν επιτυχημένα τσαμπουκά στην ελληνική κοινωνία ... και μπράβο τους γι αυτό. Κοίτα να δείς στην καθαριότητα από ότι ξέρω έλεγαν ότι αφού μας ανανεώνεις την σύμβαση συνέχεια και καλύπτω πάγιες ανάγκες γιατί δεν με κάνεις μόνιμο και με έχεις ξεκρεμαστω να περιμένω πότε θα μου κάνεις ανανέωση ώστε να μπορείς να με εκβιάζεις, εκεί έχει μια λογική. Κάι τώρα ποιο δίκαιο θα το θεωρούσα να το κάνουν έτσι παρά που μας κοροϊδεύουν με τον ΑΣΕΠ 12 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Αυτό είχε πέσει και θέμα στις τελευταίες εξετάσεις της ΕΣΔΔ, πως δηλαδή θεσπίστηκε η μονιμότητα στο Δημόσιο κάπου στις αρχές του 20ου αιώνα, ώστε να καταπολεμηθεί το φαινόμενο ο καθένας να παίρνει τους δικούς του. Κατά τα άλλα, ο ΑΣΕΠ είναι κυρίως για την εξασφάλιση του αξιοκρατικού της διαδικασίας. Το πως θα μαγειρέψει ο κάθε φορέας τη διαδικασία είναι άλλο θέμα. Εντάξει, τώρα το παράκαναν εξόφθαλμο, αλλά και στους υπόλοιπους τα ίδια είναι. Πχ, για τα Χοτ Σποτ, για ΠΕ Οικονομολόγος, ζήταγαν να έχεις προϋπηρεσία ως οικονομολόγος σε Χοτ Σποτ. Ήξερα ότι το κάνουν για θέσεις διευθυντών και γενικών γραμματέων σε γενικές θέσεις δεν θυμάμαι τόσο κατάφορη αδικία
zio10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, Anorymous είπε Κοίτα να δείς στην καθαριότητα από ότι ξέρω έλεγαν ότι αφού μας ανανεώνεις την σύμβαση συνέχεια και καλύπτω πάγιες ανάγκες γιατί δεν με κάνεις μόνιμο και με έχεις ξεκρεμαστω να περιμένω πότε θα μου κάνεις ανανέωση ώστε να μπορείς να με εκβιάζεις, εκεί έχει μια λογική. Κάι τώρα ποιο δίκαιο θα το θεωρούσα να το κάνουν έτσι παρά που μας κοροϊδεύουν με τον ΑΣΕΠ Ήξερα ότι το κάνουν για θέσεις διευθυντών και γενικών γραμματέων σε γενικές θέσεις δεν θυμάμαι τόσο κατάφορη αδικία Για μένα δεν έχει καμία λογική, το πολύ μια ανανέωση και μετά άλλος. 1
beefmazi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπήκα στο site του ΑΣΕΠ μου πέταξε 500 error κρέμασε κόλλαγε και για να βρω κάτι έκανα άλλες 500 ώρες και τα παράτησα πόνεσαν τα μάτια μου με αυτή την ιστοσελίδα, δεν είναι πράγματα αυτά νευρικό με έκαναν πως να τους πάρεις σοβαρά.Σάπιο σύστημα. Λίγο νερό πήγα να πιώ στην κουζίνα και μου λέει η σύνδεση σας έληξε...😡😡 Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από beefmazi
skiabox Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, zio10 είπε Εγώ δεν το κατάλαβα ποτέ αυτό με τους συμβασιούχους που ενώ έχουν συμφωνήσει να δουλέψουν με μια σύμβαση ορισμένου χρόνου βγαίνουν και διαμαρτύρονται για να τους κάνουν μόνιμους! Να μη δουλέψει κανένας άλλος δηλαδή, εμείς να βολευτούμε! Εγώ στην κάλπη ψηφίζω να καταργηθούν αυτά αλλά είμαι στο 1% του πληθυσμού ακόμα.
Miracle Worker Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Και εγώ συμφωνώ με Zio. Δεν έχει νόημα να μονιμοποιείς μία θέση στο Δημόσιο, εκτός και αν η εμπειρία έχει σημαντική επίδραση στην αποδοτικότητα. Όλοι οι άνεργοι να δουλεύουν από λίγο ωσότου να βρουν κάποια σταθερή δουλειά στον ιδιωτικό τομέα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, έχω την εντύπωση ότι δεν είναι έτσι όπως τα λέει ο Anorymous. Η ανανέωση της σύμβασης δεν επιτρεπόταν από το νόμο πάνω από μία φορά και γινόταν καταχρηστικά, ώσπου τους το έκοψε το ΣΤΕ και έμειναν απλήρωτοι. Μετά ψαχνόταν να βρουν άλλη λύση για να παρακάμψουν το νόμο και βρήκαν. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις