Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμενα με έχει τύχει να μην μπορεί να το βάλει μπροστά επειδή δεν ήξερε να δουλεύει το τσοκ. 

• Like 1
Δημοσ.

Κλειδια μονο σε συνεργείο και κτεο. Ποτε σε παρκιγνκ, οποτε και αποφευγω παρκιγνκ που ζητανε τα κλειδια, ουτε σε πλυντήριο καθως εχω δει να κανουν παντιλικια οι υπαλληλοι με αμαξι που αφησε πελατης και θα το επαιρνε μετα την δουλεια του(!!). Το καθαριζω μονος μου και ειμαι ησυχος.

Δημοσ.
10 minutes ago, tsioulak said:

Εμενα με έχει τύχει να μην μπορεί να το βάλει μπροστά επειδή δεν ήξερε να δουλεύει το τσοκ. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Οφφτόπικ. Μια φορά άφησα κλειδιά σε ένα συνεργείο για να μου φτιάξουν το kawasaki kazer 115cc . Ο πιτσιρικάς ενώ εγώ είχα πάει στην απέναντι καφετέρια το καβάλησε για να "δει το φρένο" που υποτίθεται έσφιξε (μια χαρά ητάν) όπως δικαιολογήθηκαν εκ των υστέρων, γιατί το μαλακιστήρι πήγε να κάνει σούζα και το έριξε. Το τι μπινελίκια άκουσαν εκεί μέσα δεν περιγράφεται. 2-3 πλαστικά έσπασαν και κάτι εκδορές στο τιμόνι και το παταράκι αλλά τους έβαλα να μου αλλάξουν ολόκληρο κουστούμι. Όταν μου έβαλαν μισά γνήσια μισά κινέζικα δε, απαίτησα να μπει το γνήσιο κουστούμι εξ ολοκλήρου άρα και το ξανάλλαξαν. Κάναν και πονηριές. Για το σέρβις σαφώς και δεν πλήρωσα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, _chris_ είπε

και με ποια λογική δηλαδή μου ζητάει ο άλλος τα κλειδιά για να παρκάρει το αυτοκίνητο μου 20 μέτρα από εκεί που το αφήνω.  εγώ δε μπορώ να το κάνω;

Με τη λογική ότι είναι χώρος του (υποθέτω) και μπορεί να κάνει ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ... πχ να μην εμπιστεύται τον κάθε άσχετο που θα πάει να παρκάρει δίπλα στα άλλα αυτοκινητα, να πορκαλέσει ζημιά και να έχει μετά τρεχάματα το μαγαζί.  

Η ερώτηση αν μπορείς να το κάνεις δεν έχει απάντηση καθώς κανείς μας δεν ξέρει τι μπορείς να κάνεις και τι όχι.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Tragic! είπε

Οφφτόπικ. Μια φορά άφησα κλειδιά σε ένα συνεργείο για να μου φτιάξουν το kawasaki kazer 115cc . Ο πιτσιρικάς ενώ εγώ είχα πάει στην απέναντι καφετέρια το καβάλησε για να "δει το φρένο" που υποτίθεται έσφιξε (μια χαρά ητάν) όπως δικαιολογήθηκαν εκ των υστέρων, γιατί το μαλακιστήρι πήγε να κάνει σούζα και το έριξε. Το τι μπινελίκια άκουσαν εκεί μέσα δεν περιγράφεται. 2-3 πλαστικά έσπασαν και κάτι εκδορές στο τιμόνι και το παταράκι αλλά τους έβαλα να μου αλλάξουν ολόκληρο κουστούμι. Όταν μου έβαλαν μισά γνήσια μισά κινέζικα δε, απαίτησα να μπει το γνήσιο κουστούμι εξ ολοκλήρου άρα και το ξανάλλαξαν. Κάναν και πονηριές. Για το σέρβις σαφώς και δεν πλήρωσα.

Μια χαρά σου βγήκε δηλαδή :P:lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...