Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι καμία σχέση, το φαλάφελ είναι από ρεβυθι, το άλλο είναι ανάμικτα λαχανικά. 

Πιο ωραίο το φαλάφελ για μένα.

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμία σχέση.

Το φαλάφελ είναι κάτι σαν ρεβυθοκεφτέδες.

Το μπιφτέκι λαχανικών, έχει μέσα διάφορα λαχανικά.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Επειδη δεν ειμαι φαν του ρεβυθιου, περιμενω να φτιαξουν μπιφτεκι λαχανικων :P

fixed

Δημοσ.
7 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε

Ειναι το ιδιο πραγμα ή οχι? εχουν τα ιδια υλικα;

Το ένα είναι ο ρεβυθοκεφτές, το άλλο έχει μέσα λαχανικά (μπλιαχ). 

Πάντως αν η συζήτηση είναι σχετική με χορτοφάγους, καλά ακόμα να έρθει το quorn στην Ελλάδα; 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Apoll είπε

Πάντως αν η συζήτηση είναι σχετική με χορτοφάγους, καλά ακόμα να έρθει το quorn στην Ελλάδα; 

Ελπίζω να μην έρθει ποτέ αυτή η αηδία :P

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Επειδη δεν ειμαι φαν του ρεβυθιου, περιμενω να φτιαξουν φαλαφελ με μπιφτεκι λαχανικων :P

Ούτε εγώ είμαι φαν του ρεβυθιού στην "κανονική" του μορφή.

Σε φαλάφελ όμως μου αρέσει πάρα πολύ. Και ανάλογα με το ψήσιμο/σερβίρισμά του πολλές φορές μπορεί να το προτιμήσω από (ξέρω, βλάσφημο αυτό που θα πω) κεφτεδάκι :o (συγκεκριμένες μεμονωμένες στιγμές βέβαια ;))

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, zio10 said:

Το τεχνητό κρέας να βγει να δούμε τι γίνεται!

Αυτό γίνεται...

Επεξ/σία από ThReSh
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, l337 είπε

Ελπίζω να μην έρθει ποτέ αυτή η αηδία :P

Μην το μπερδεύεις με το tofu.

Διαφορετικά θα έχεις φάει τα παράγωγα με  γεύση κοτόπουλου, όπως οι περισσότεροι..... 
(το κοτόπουλο μόνο σε γερή σάλτσα μακαρονάδας, ενώ το έχεις ψήσει λίγο ποιο πριν για να απορροφήσει την τομάτα διαφορετικά είναι άθλιο).  

Φάε την πιπεράτη μπριτζόλα, το μπιφτέκι με το δυόσμο ή το cheeseburger,  το πεπερόνι ή το beef slice, και μετά μιλάμε. 
Και για το κιμά, θα πρέπει να μαγειρευτεί με σκόρδο, κρεμμύδι, μυρωδικά, μπαχαρικά και κρασί.... Όχι απλά κοπανάμε μια τομάτα και τέλος όπως λένε οι οδηγίες..... 

Ακόμα και ο μοσχαρίσιος κιμάς άμα απλά του βάλεις τομάτα, είναι άνοστος και για πέταμα. 

Απλά είναι υποκατάστατα, ιδίως στην Αγγλία που το κοτόπουλο χρειάζεται χλωρίνη λόγο τον μικροβίων που έχει, (με γάντια μέχρι και το πακέτο πρέπει να πιάσει κάποιος πλέον)  ο κιμάς έχει μέσα άλογο και γουρούνι, και είναι μηχανικά ξηλωμένος από τα κουφάρια, και τα μοσχάρια τα αφήνουν πρώτα να σαπίσουν 28 μέρες "για την γεύση". 

Επεξ/σία από Apoll
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, haris_216 είπε

Ούτε εγώ είμαι φαν του ρεβυθιού στην "κανονική" του μορφή.

Σε φαλάφελ όμως μου αρέσει πάρα πολύ. Και ανάλογα με το ψήσιμο/σερβίρισμά του πολλές φορές μπορεί να το προτιμήσω από (ξέρω, βλάσφημο αυτό που θα πω) κεφτεδάκι :o (συγκεκριμένες μεμονωμένες στιγμές βέβαια ;))

σιγά που είναι βλάσφημο, εννοείται οτι είναι πολύ καλύτερο γευστικά και απο θέμα υγείας και από την ηθική σκοπιά.

Δημοσ.

Με το μπαρδο κιολας,η ηθικη σκοπια μπορει να καταστησει καθε φαγητο ανηθικο και να καταλληξουμε να φωτοσυνθετουμε γλυκοζη.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, zio10 said:

Όχι δεν είναι όλα το ίδιο, αν και τρώω κρέας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...