NemeSis1990 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Ειναι το ιδιο πραγμα ή οχι? εχουν τα ιδια υλικα;
zio10 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Όχι καμία σχέση, το φαλάφελ είναι από ρεβυθι, το άλλο είναι ανάμικτα λαχανικά. Πιο ωραίο το φαλάφελ για μένα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καμία σχέση. Το φαλάφελ είναι κάτι σαν ρεβυθοκεφτέδες. Το μπιφτέκι λαχανικών, έχει μέσα διάφορα λαχανικά. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2018 από Επισκέπτης
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Επειδη δεν ειμαι φαν του ρεβυθιου, περιμενω να φτιαξουν φαλαφελ με μπιφτεκι λαχανικων
overpower Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Επειδη δεν ειμαι φαν του ρεβυθιου, περιμενω να φτιαξουν μπιφτεκι λαχανικων fixed
Apoll Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, NemeSis1990 είπε Ειναι το ιδιο πραγμα ή οχι? εχουν τα ιδια υλικα; Το ένα είναι ο ρεβυθοκεφτές, το άλλο έχει μέσα λαχανικά (μπλιαχ). Πάντως αν η συζήτηση είναι σχετική με χορτοφάγους, καλά ακόμα να έρθει το quorn στην Ελλάδα;
l337 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, Apoll είπε Πάντως αν η συζήτηση είναι σχετική με χορτοφάγους, καλά ακόμα να έρθει το quorn στην Ελλάδα; Ελπίζω να μην έρθει ποτέ αυτή η αηδία 2
haris_216 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 12 ώρες πριν, Kostasspil είπε Επειδη δεν ειμαι φαν του ρεβυθιου, περιμενω να φτιαξουν φαλαφελ με μπιφτεκι λαχανικων Ούτε εγώ είμαι φαν του ρεβυθιού στην "κανονική" του μορφή. Σε φαλάφελ όμως μου αρέσει πάρα πολύ. Και ανάλογα με το ψήσιμο/σερβίρισμά του πολλές φορές μπορεί να το προτιμήσω από (ξέρω, βλάσφημο αυτό που θα πω) κεφτεδάκι (συγκεκριμένες μεμονωμένες στιγμές βέβαια ) 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, zio10 said: Το τεχνητό κρέας να βγει να δούμε τι γίνεται! Αυτό γίνεται... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από ThReSh 1
Apoll Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, l337 είπε Ελπίζω να μην έρθει ποτέ αυτή η αηδία Μην το μπερδεύεις με το tofu. Διαφορετικά θα έχεις φάει τα παράγωγα με γεύση κοτόπουλου, όπως οι περισσότεροι..... (το κοτόπουλο μόνο σε γερή σάλτσα μακαρονάδας, ενώ το έχεις ψήσει λίγο ποιο πριν για να απορροφήσει την τομάτα διαφορετικά είναι άθλιο). Φάε την πιπεράτη μπριτζόλα, το μπιφτέκι με το δυόσμο ή το cheeseburger, το πεπερόνι ή το beef slice, και μετά μιλάμε. Και για το κιμά, θα πρέπει να μαγειρευτεί με σκόρδο, κρεμμύδι, μυρωδικά, μπαχαρικά και κρασί.... Όχι απλά κοπανάμε μια τομάτα και τέλος όπως λένε οι οδηγίες..... Ακόμα και ο μοσχαρίσιος κιμάς άμα απλά του βάλεις τομάτα, είναι άνοστος και για πέταμα. Απλά είναι υποκατάστατα, ιδίως στην Αγγλία που το κοτόπουλο χρειάζεται χλωρίνη λόγο τον μικροβίων που έχει, (με γάντια μέχρι και το πακέτο πρέπει να πιάσει κάποιος πλέον) ο κιμάς έχει μέσα άλογο και γουρούνι, και είναι μηχανικά ξηλωμένος από τα κουφάρια, και τα μοσχάρια τα αφήνουν πρώτα να σαπίσουν 28 μέρες "για την γεύση". Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2018 από Apoll 1
Σελήνη Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, haris_216 είπε Ούτε εγώ είμαι φαν του ρεβυθιού στην "κανονική" του μορφή. Σε φαλάφελ όμως μου αρέσει πάρα πολύ. Και ανάλογα με το ψήσιμο/σερβίρισμά του πολλές φορές μπορεί να το προτιμήσω από (ξέρω, βλάσφημο αυτό που θα πω) κεφτεδάκι (συγκεκριμένες μεμονωμένες στιγμές βέβαια ) σιγά που είναι βλάσφημο, εννοείται οτι είναι πολύ καλύτερο γευστικά και απο θέμα υγείας και από την ηθική σκοπιά.
Shadows Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Με το μπαρδο κιολας,η ηθικη σκοπια μπορει να καταστησει καθε φαγητο ανηθικο και να καταλληξουμε να φωτοσυνθετουμε γλυκοζη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 1 minute ago, zio10 said: Όχι δεν είναι όλα το ίδιο, αν και τρώω κρέας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα