KonKyri Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Τι ακριβά που είναι τα εισιτήρια της Aegean ρε παιδιά.Κοιτάω για διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και οι διαφορές με τις low cost εταιρίες ειναι τεράστιες.Εντάξει καταλαβαίνω ότι υπάρχει διαφορά στο θέμα της φυσούνας,του γεύματος και ενδεχομένως του αεροδρομίου,ωστόσο δε δικαιολογείται τέτοια διαφορά στις τιμές...
Fotia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δεν είναι φθηνή ,αλλά να κοιτάς και περιόδους μη αιχμής .Τώρα είμαστε κοντά στο Πάσχα.Εχουν ήδη κλειστεί εκδρομές και ταξίδια 1
opcorsa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 μονο ραυναιρ τυπε... την εχουμε ταιραστια αναγκη
LongTom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Το έχουν παρακάνει, σχετικά με την μετριότατη SAS, είναι πάντα 15-20+% πιο ακριβή. Έχω χρόνια να πετάξω με αυτήν λόγω κόστους και αυτά τα έξτρα που προσφέρουν (φαί βασικά) δεν αξίζει τα 30-50€ διαφορά στην τιμή.
johnyboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 δεν πληρώνεις το φαΐ μόνο αλλά και την εξυπηρέτηση. με μια λοου κόστ μια φορά πλήρωσα 10 ευρώ τηλέφωνα για να προσθέσω μια βαλίτσα και τελικά δεν το κατάφερα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Ταξίδεψα πρόσφατα Aegean στη Βαρκελώνη με εισιτήριο 95 ευρώ (με την επιστροφή). Πόσο πιο φτηνό; Για το Σεπτέμβριο έχω κλείσει Aegean για Βερολίνο με 140 ευρώ - για την ίδια διαδρομή σε περιφερειακό αεροδρόμιο, η Easyjet χρεώνει 134 ευρώ. Δεν το λες και τρελή διαφορά, εάν δε υπολογίσεις και το κόστος μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, η Aegean σου έρχεται φτηνότερα. Προφανώς για τις πτήσεις του εσωτερικού, όπου μέχρι πρόσφατα είχε μονοπώλιο, είναι ακριβή. Αλλά για εξωτερικό και με έναν καλό προγραμματισμό αρκετό καιρό πριν, βρίσκεις καλές τιμές. 10
orck Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, paredwse είπε Για το Σεπτέμβριο έχω κλείσει Aegean για Βερολίνο με 140 ευρώ - για την ίδια διαδρομή σε περιφερειακό αεροδρόμιο, η Easyjet χρεώνει 134 ευρώ. Δεν το λες και τρελή διαφορά, εάν δε υπολογίσεις και το κόστος μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, η Aegean σου έρχεται φτηνότερα. Kαι η Ryanair σε λιγοτερο απο 70 πηγαινε-ελα (Σεμπτεμβριο, Βερολινο), κοστος μεταφορας απο και προς αεροδρομιο ειναι μεσα στην τουριστικη καρτα που θα παρεις ετσι και αλλιως για τις μετακινησεις σου στην πολη. Μικρη διαφορα;
christopher0016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, paredwse είπε Ταξίδεψα πρόσφατα Aegean στη Βαρκελώνη με εισιτήριο 95 ευρώ (με την επιστροφή). Πόσο πιο φτηνό; Για το Σεπτέμβριο έχω κλείσει Aegean για Βερολίνο με 140 ευρώ - για την ίδια διαδρομή σε περιφερειακό αεροδρόμιο, η Easyjet χρεώνει 134 ευρώ. Δεν το λες και τρελή διαφορά, εάν δε υπολογίσεις και το κόστος μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, η Aegean σου έρχεται φτηνότερα. Προφανώς για τις πτήσεις του εσωτερικού, όπου μέχρι πρόσφατα είχε μονοπώλιο, είναι ακριβή. Αλλά για εξωτερικό και με έναν καλό προγραμματισμό αρκετό καιρό πριν, βρίσκεις καλές τιμές. με easyjet πας σιγουρα φτηνοτερα. εγω εχω κλεισει για σονεφλεντ το Σεπτεμβριο 62ευρω πηγαινε 37 γυρνα 11 λεπτά πριν, orck είπε Kαι η Ryanair σε λιγοτερο απο 70 πηγαινε-ελα (Σεμπτεμβριο, Βερολινο), κοστος μεταφορας απο και προς αεροδρομιο ειναι μεσα στην τουριστικη καρτα που θα παρεις ετσι και αλλιως για τις μετακινησεις σου στην πολη. Μικρη διαφορα; δεν παιζει αυτο που λες 70 για πηγαινε μονο ναι
orck Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, christopher0016 είπε με easyjet πας σιγουρα φτηνοτερα. εγω εχω κλεισει για σονεφλεντ το Σεπτεμβριο 62ευρω πηγαινε 37 γυρνα δεν παιζει αυτο που λες 70 για πηγαινε μονο ναι Εφτασα εως εδω, καθως ηθελα απλα να δω τιμες, δεν με ενδιαφερει να ταξιδεψω την συγκεκριμενη περιοδο. Πηγα μιας και το αναφερες μια σελιδα παρα περα και μου αλλαζει τις ημερομηνιες, δεν ξερω τι γινεται. Παντως αυτα τα ειδα ετσι οπως ειναι παρακατω.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, orck είπε Εφτασα εως εδω, καθως ηθελα απλα να δω τιμες, δεν με ενδιαφερει να ταξιδεψω την συγκεκριμενη περιοδο. Πηγα μιας και το αναφερες μια σελιδα παρα περα και μου αλλαζει τις ημερομηνιες, δεν ξερω τι γινεται. Παντως αυτα τα ειδα ετσι οπως ειναι παρακατω. Θα σου πω. Η Aegean στο Βερολινο τις περισσοτερες μερες φτανει 11.30 το πρωι. Στη χειροτερη σε μια ωρα και κατι εισαι σε οποιοδηποτε σημειο του κεντρου γιατι τα λεωφορεια απο το Tegel φευγουν συνεχεια και απο την πυλη μεχρι τη σταση ειναι κυριολεκτικα 5' περπατημα. Η Ryanair φτανει 19.10 και παει στο Schoenefeld. Με το τρενο θα εισαι στην καλυτερη 20.30 στο κεντρο, δηλαδη χαμενη μερα. Αν δε, εχεις δουλεια και δεν εισαι μονο τουριστας, ακομα χειροτερα. Η Easyjet φτανει 22.30, ακομα πιο χαμενη μερα αν δε μενεις Βερολινο. πας μονο για νανι. Εν ολιγοις, μπορει με μια ακριβοτερη πτηση (που συνηθως ειναι και πιο ανετη) να γλιτωσεις μια διανυκτερευση ή να εξυπηρετηθεις καλυτερα για το προγραμμα σου και τελικα να σου βγει συνολικα φθηνοτερα. Η Aegean πχ στο Βερολινο για διαφορα μεχρι 60-70€, συμφερει καλυτερα. Και εξυπηρετεισαι καλυτερα, και καλυτερο ταξιδι κανεις (το μεταγωγικο της Ryan ειναι ο,τι χειροτερο) και πολυ καλυτερη αντιμετωπιση εχεις αν στραβωσει κατι στην πτηση σου (πχ ακυρωθει). 4 ώρες πριν, christopher0016 είπε με easyjet πας σιγουρα φτηνοτερα. εγω εχω κλεισει για σονεφλεντ το Σεπτεμβριο 62ευρω πηγαινε 37 γυρνα δεν παιζει αυτο που λες 70 για πηγαινε μονο ναι Πολλες φορες η Easy ειναι ακριβοτερη απο την Aegean ή τη Lufthansa, εχω κανει καμια 30αρια φορες αυτο το δρομολογιο. Και φτανει και νυχτα (τουλαχιστον τωρα την ανοιξη) και το αεροδρομιο ειναι τερμα αβολο αν δεν πας Ανατολικο Βερολινο. 4 ώρες πριν, paredwse είπε Ταξίδεψα πρόσφατα Aegean στη Βαρκελώνη με εισιτήριο 95 ευρώ (με την επιστροφή). Πόσο πιο φτηνό; Για το Σεπτέμβριο έχω κλείσει Aegean για Βερολίνο με 140 ευρώ - για την ίδια διαδρομή σε περιφερειακό αεροδρόμιο, η Easyjet χρεώνει 134 ευρώ. Δεν το λες και τρελή διαφορά, εάν δε υπολογίσεις και το κόστος μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο, η Aegean σου έρχεται φτηνότερα. Προφανώς για τις πτήσεις του εσωτερικού, όπου μέχρι πρόσφατα είχε μονοπώλιο, είναι ακριβή. Αλλά για εξωτερικό και με έναν καλό προγραμματισμό αρκετό καιρό πριν, βρίσκεις καλές τιμές. 17-21 Απριλιου μεχρι πριν λιγες μερες για Τεγκελ ειχε 120€. Και ωρες πενα. Τα αξιζε τα λεφτα της. 1
orck Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Θα σου πω. Η Aegean στο Βερολινο τις περισσοτερες μερες φτανει 11.30 το πρωι. Στη χειροτερη σε μια ωρα και κατι εισαι σε οποιοδηποτε σημειο του κεντρου γιατι τα λεωφορεια απο το Tegel φευγουν συνεχεια και απο την πυλη μεχρι τη σταση ειναι κυριολεκτικα 5' περπατημα. Η Ryanair φτανει 19.10 και παει στο Schoenefeld. Με το τρενο θα εισαι στην καλυτερη 20.30 στο κεντρο, δηλαδη χαμενη μερα. Αν δε, εχεις δουλεια και δεν εισαι μονο τουριστας, ακομα χειροτερα. Η Easyjet φτανει 22.30, ακομα πιο χαμενη μερα αν δε μενεις Βερολινο. πας μονο για Δες παρακάτω. Είναι πραγματικό ταξίδι που έγινε από εμένα. Μπόρεσα να βρω μόνο την διαδρομή προς Βερολίνο και όχι την επιστροφή. Παντως θυμάμαι είχαν κάτσει όλα καλά, σχεδόν τε Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι θέλει τρελό ψάξιμο. Τιποτα δεν είναι σίγουρο και σταθερό. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2018 από orck 1
LongTom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, johnyboy είπε δεν πληρώνεις το φαΐ μόνο αλλά και την εξυπηρέτηση. με μια λοου κόστ μια φορά πλήρωσα 10 ευρώ τηλέφωνα για να προσθέσω μια βαλίτσα και τελικά δεν το κατάφερα Από Κοπεγχάγη έχω κυριολεκτικά χρόνια να δω φτηνή πτήση από την Aegean και όχι η SAS δεν είναι low cost. Η μόνη διαφορά ήταν το φαΐ, τίποτα άλλο. Όταν έπρεπε, αμφότερες ήταν sub-par στην εξυπηρέτηση πάντως.
johnyboy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 δεν έχω πετάξει με ετζιαν ακόμα, αλλά σε blue air, Ryan Air και cobalt, δεν χωράω στα καθίσματα. είναι τραγικό που νομίζουν ότι όλοι είναι 1.50
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Να κάνω και γω την νουμπικη ερώτησή μου. Για να δω τιμές στα εισιτίρια και ίσως και να κλείσω που κοιτάω? Μπαίνω στο σάιτ κάθε εταιρείας ή υπάρχει κάτι σαν το σκρουτζ που τα δείχνει όλα μαζί;
thomasG4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Να κάνω και γω την νουμπικη ερώτησή μου. Για να δω τιμές στα εισιτίρια και ίσως και να κλείσω που κοιτάω? Μπαίνω στο σάιτ κάθε εταιρείας ή υπάρχει κάτι σαν το σκρουτζ που τα δείχνει όλα μαζί; Για να βλέπεις τιμές από όλες τις εταιρίες υπάρχει το Skyscanner, όπως επίσης και το Google Flights. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα