Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

6 ώρες πριν, gaius germanicus είπε

κατι επαγγελματιες τραμπουκους πιασαν πριν κατι μερες,η οργανωση που ανηκαν λεγοταν combat 18,ολοι καλα παιδια ητανε.

αυτοι εσπαγαν τα ακυρωτικα μηχανηματα?

Επεξ/σία από georgeγ
  • Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

δεν εγραψα πουθενα οτι στηριζω τραμπουκους,μην αλλαζεις αυτα που γραφω για να στηριξεις τις φαντασιωσεις που εχεις στο κεφαλι σου.

τωρα για τα υπολοιπα που γραφεις απο που να αρχισω......σοβαρα η τρομοκρατια ανοικει στον "αλλον"?δες τι εγινε πχ στην ιταλια στα τελη της δεκαετιας του '70 αρχες '80,ποιος εβαζε βομβες με εκατονταδες θυματα.ποια παραταξη στην ελλαδα διαχρονικα απο τον εμφυλιο και μετα εθρεψε και καλυψε το καθε λογης λουμπεν προλεταριατο για να χτυπαει τους λαικους αγωνες ειναι καταγεγραμενο ιστορικα.

Επιχειρηματολογείς σοβαρά ότι στην Ιταλία ιστορικά δεν υπήρχε "αριστερή" τρομοκρατία ?

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

Επιχειρηματολογείς σοβαρά ότι στην Ιταλία ιστορικά δεν υπήρχε "αριστερή" τρομοκρατία ?

ελα δεν ξερεις την απαντηση?θα σου πει ηταν προβοκατορες :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οποιος εχει κατεβει σε πορεια εχει δει απο πρωτο χερι τι σημαινει προβοκατσια,οι υπολοιποι που το βρισκουν αστειο μπορουν να δουν διαφορα πολυ ενημερωτικα βιντεακια στο γιου τιουμπ.

Επεξ/σία από gaius germanicus
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

το εφερα ως παραδειγμα γιατι εγραψες οτι η τρομοκρατια ειναι αποκλειστικα αριστερη.

Δεν είπα ότι ήταν αποκλειστικά "αριστερή". 

Είπα ότι έχει ταυτιστεί κατά κύριο λόγο με την "αριστερά" (λογικό αφού στη δύση έκανε τις επιχειρησης της, δεν είδα κανέναν "αριστερό" να κάνει "αντάρτικο πόλεως" στην ΕΣΣΔ ή στην Αν. Γερμανία, που δεν τις λες και δημοκρατικές χώρες) όπως και στην Ελλάδα, και όπως στη Γερμανία όπου "αριστεροί" τρομοκράτες πχ δεν δίστασαν να προφέρουν επαγγελματικές υπηρεσίες σε τρομοκράτες και στους χειρότερους δικτάτορες σε ένα μείγμα μίσους, ρατσισμού και αντισημιτισμού.

ΥΓ

Το "αριστερά" το βάζω για να αποφύγω τι νέα δικαιολογία όσων νιώθουν τύψεις όταν συνειδητοποιούν τι είναι "αριστερά" και αρχίζουν τα ζικ ζακ για το αν ο Χ είναι αριστερός ή όχι.

Anyway.

ωραία η συζήτηση αυτή αλλά όπως είπα πριν , το insomnia δεν είναι για αυτά.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Απορώ πώς έχει μείνει ακόμα ανοιχτό, αλλά αφού έμεινε...

Μερικές σκόρπιες σκέψεις με αφορμή αυτά που διαβάζω:

• Αν υπάρχει λέει κανείς που επικροτεί το σπάσιμο των ακυρωτικών; Να ψάξω να βρω τα άλλα θρεντ εδώ στο φόρουμ ή τα θυμάστε και σεις;
  • "Είναι παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ γι' αυτό βρίσκουν και κάνουν" => όταν για άλλα αντίστοιχα θέματα έβρισκαν και έκαναν υπό άλλες κυβερνήσεις είσασταν πολύ μικροί για να τα θυμάστε ή πολύ αφηρημένοι; Ελπίζω κάτι από τα δύο γιατί αλλιώς θα πρέπει να αναφέρω κι άλλους λόγους για τους οποίους μπορεί κανείς να είναι μαλωμένος με τη λογική.
  • Κάτι ανιστόρητα και γεμάτα άγνοια τσουβαλιάσματα περι "μιας χούφτας αναρχικών που ΧΥΖ", "στις κομμουνιστικές χώρες ΧΥΖ"... τι να πω. Όποιος θέλει να βγάλει χρήσιμο συμπέρασμα ανοίγει πρώτα τα αυτιά του και μετά το στόμα του. Δε νομίζω πως έχουν γνώση οι περισσότεροι εδώ για το πώς σκέφτονται κάποια άτομα τελείως εκτός του κοινωνικού τους κύκλου ή πώς έβρισκε να εκτονωθεί ο προλετάριος στην ΕΣΣΔ, άποψη όμως έχουν όλοι. Το μόνο που θα καταφέρετε έτσι είναι να διχάσετε μια κοινωνία, όχι να τη βελτιώσετε. Η βελτίωση απαιτεί γνώση του παρελθόντος και του διαφορετικού. Για ρητορική χωρίς καμία γνώση δείτε τον Ντόναλντ.
  • Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα προφανώς η 17Ν , οι Πυρήνες της Φωτιάς και οι αναρχικοί κολλητάρια με όλες τις κυβερνήσεις ήταν. Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση με κάποιο κόμμα :lol:

Ούτε οι νεοναζί έχουν σχέση με την Χ.Α. Τυχαίοι ακροδεξιοί είναι.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά εσείς με τα λίγα μηνύματα, ξέρετε ότι έχει αποκαλυφθεί η κομπίνα με τα 0,60 ευρώ ανά μήνυμα έτσι;

31 λεπτά πριν, DrLo είπε

ωραία η συζήτηση αυτή αλλά όπως είπα πριν , το insomnia δεν είναι για αυτά.

Εμπλουτίζουμε και τη λίστα αγνόησης με περισσότερα trolls όμως, οπότε έχει μια χρησιμότητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, gaius germanicus είπε

σωστα η κουβεντα αυτη ειναι για τιποτα protagon,ασφαλη eco chambers για καθε νεοφιλελε δεξιουλη.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω την άποψή μου για αυτά ... το insomnia την έχει.

Δεν έχω κανένα λόγο να μπαναριστώ και να χάσω την "πληροφόρηση" του insomnia.

Μακάρι να ήταν αλλιώς.'

Μακάρι να ήταν το insomnia τόσο ανοικτό στις κουβέντες αυτές και στην ελευθερία λόγου όσο το Protagon, η Αυγή ή ο Ριζοσπάστης.

Αλλά όταν η συζήτση κατάντά στο "δε ξέρω τι να πω και πετάω το νεοφιλελέ μπας και μασίσουν τα πρόβατα" και αρχίζουν να γκαρίζουν στο τριγκάρισμα από τον αριστεράρα, χάνεται κάθε νόημα/

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

DrLo : Το διάβασμα του forum γίνεται άπειρα καλύτερο με τη χρήση της λίστας αγνόησης.

Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

Φιλτράρεται όλος ο 'θόρυβος' και μένει κανονική καλοπροαίρετη πληροφορία.

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skiabox είπε

DrLo : Το διάβασμα του forum γίνεται άπειρα καλύτερο με τη χρήση της λίστας αγνόησης.

Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

Φιλτράρεται όλος ο 'θόρυβος' και μένει κανονική καλοπροαίρετη πληροφορία.

Αμα σοτ πω ότι δε ξέρω καν πως γίνεται αυτό.

Αλλά και να ήξερα δεν θα μου άρεσε.

Θα καταντούσε βαρετό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...