Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χειρουργειται αραγε κανεις στην Ελλαδα εν ετη 2018?

Επειδη δεν συχναζω σε τουτα τα μερη δεν ξερω πως παιζουν μπαλα.

Πηγα σε ιδιωτικό γιατρο και μου ειπε πως μονο με χειρουργειο θα φτιαξει το κοκαλο που εσπασα στον καρπο.

Φανταζομαι πρεπει να παω σε καποιο νοσοκομειο και αν τυχει και μου πουν και εκει την αληθεια θα με βαλουν σε μια ατελείωτη λιστα χειρουργειου?

Οποιος εχει εμπειρια ας την μοιραστει παρακαλω.Την διαδικασια δηλαδη και οτι αλλο.

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον έχεις πρόβλημα και θέλει χειρουργείο λες να μην το κανεις;

Οκ δικός σου ο καρπος,κάνεις ότι θέλεις.

Αν έχεις φράγκα και σνομπαρεις τόσο την Ελλάδα και τους γιατρούς της,έχω κάτι κονέ σε αραβικά Εμιράτα και Αγγλία για το χειρουργειο,απλά ετοίμασε μερικές χιλιάδες ευρώ να σε αναλάβουν τοπ γιατροι,φίρμες. ;) :) :)

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα προσφατα ολικη αρθοπλαστικη ισχυου σε Δημοσιο νοσοκομειο και ειμαι ακομα σε αναρωση.

Το δικο σου προβλημα αφου ειναι σπασιμο μπαινει στα επειγοντα και οχι σε λιστες μηνων .

Πας στα επειγοτα λες οτι πονας , σου βγαζουν ακτινογραφια , και αν οντως θελει χειρουργειο σου κανουν εισαγωγη.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.

Όποιος δεν έχει τη δυνατότητα να πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο ( στα οποία γίνετε χαμός απο κόσμο ) τα δημόσια ειναι μονόδρομος.Να είσαι έτοιμος να βάλεις το χέρι στη τσέπη (κατα πάσα πιθανότητα ) για φακελάκι.Γέννησε η γυναίκα φίλου στο Αλεξάνδρα πριν λίγες μέρες και ο διευθυντής του είπε στα ίσα ...αν θέλεις να έρθω εγώ να τη ξεγεννησω 1000 ευρώ...αλλιώς με όποιον εφημερεύει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εκανα προσφατα ολικη αρθοπλαστικη ισχυου σε Δημοσιο νοσοκομειο και ειμαι ακομα σε αναρωση.

Το δικο σου προβλημα αφου ειναι σπασιμο μπαινει στα επειγοντα και οχι σε λιστες μηνων .

Πας στα επειγοτα λες οτι πονας , σου βγαζουν ακτινογραφια , και αν οντως θελει χειρουργειο σου κανουν εισαγωγη.

Εβγαλα ακτινογραφια ηδη σε κεντρο υγειας,καταγμα δειχνει.

Εισαγωγη δηλαδη να μείνω μεσα στο νοσοκομειο?για ποσο καιρο,μερες?

EDIT:

Καλη αναρωση

Επεξ/σία από DYEL
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, xp-user είπε

Όποιος δεν έχει τη δυνατότητα να πάει σε ιδιωτικό νοσοκομείο ( στα οποία γίνετε χαμός απο κόσμο ) τα δημόσια ειναι μονόδρομος.Να είσαι έτοιμος να βάλεις το χέρι στη τσέπη (κατα πάσα πιθανότητα ) για φακελάκι.Γέννησε η γυναίκα φίλου στο Αλεξάνδρα πριν λίγες μέρες και ο διευθυντής του είπε στα ίσα ...αν θέλεις να έρθω εγώ να τη ξεγεννησω 1000 ευρώ...αλλιώς με όποιον εφημερεύει.

Αυτό που έγραψες,συνιστά επίσημη καταγγελία στο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, DYEL είπε

Εβγαλα ακτινογραφια ηδη σε κεντρο υγειας,καταγμα δειχνει.

Εισαγωγη δηλαδη να μείνω μεσα στο νοσοκομειο?για ποσο καιρο,μερες?

EDIT:

Καλη αναρωση

Να υπολογιζεις καμμαι εβδομαδα μεχρι να χειρουργηθεις ...Μην πας ομως με την ακτινογραφια ου εχεις .Θα σου βγαλουν εκει . Απλα να πεις οτι πονας πολυ .

5 λεπτά πριν, blackdeagle είπε

Αυτό που έγραψες,συνιστά επίσημη καταγγελία στο ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ

Σιγουρα αλλα αντε να το αποδειξεις ...Μονο με προσημειωμενα χαρτονομισματα και αφου γινει η παθητικη δωροληψια ....Παλι θα περασει πειθαρχικο αλλα δυσκολα να βγαλει κορακας κορακου ματι ...Για το ποινικο πολυς χρονος με δικαστηρια κλπ .

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε

Να υπολογιζεις καμμαι εβδομαδα μεχρι να χειρουργηθεις ...Μην πας ομως με την ακτινογραφια ου εχεις .Θα σου βγαλουν εκει . Απλα να πεις οτι πονας πολυ .

Σιγουρα αλλα αντε να το αποδειξεις ...Μονο με προσημειωμενα χαρτονομισματα και αφου γινει η παθητικη δωροληψια ....Παλι θα περασει πειθαρχικο αλλα δυσκολα να βγαλει κορακας κορακου ματι ...Για το ποινικο πολυς χρονος με δικαστηρια κλπ .

έπρεπε να είχε φωνάξει την αστυνομία ή να πήγαινε και να προσημειωναν τα χαρτονομίσματα..
Δεν πειράζει πειθαρχικό και ότι κάτσει,έτσι θέλουν αυτά τα τσογλάνια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί; Έτσι είναι κανονικά, το οτι ο διευθυντής ζήτησε χρήματα είναι ώστε να αναλάβει ως ιδιώτης γιατρός.

Αν δεν ήταν έτσι, όλοι τον διευθυντή θα έψαχναν με αποτέλεσμα αυτός να μην προλαβαίνει να πάρει ανάσα απο τη μια, να βαράνε μύγες οι υπόλοιποι απο την άλλη. Γι αυτό υπάρχουν οι βάρδιες(εφημερίες) εξάλλου, για να δουλεύουν όλοι ανθρώπινα...

Υ.Γ. Λάδωμα είναι τα έξτρα χρήματα που παίρνει ο ήδη ορισμένος για την εγχείρηση γιατρός.

Επεξ/σία από sargio01
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, sargio01 είπε

Γιατί; Έτσι είναι κανονικά, το οτι ο διευθυντής ζήτησε χρήματα είναι ώστε να αναλάβει ως ιδιώτης γιατρός.

Αν δεν ήταν έτσι, όλοι τον διευθυντή θα έψαχναν με αποτέλεσμα αυτός να μην προλαβαίνει να πάρει ανάσα απο τη μια, να βαράνε μύγες οι υπόλοιποι απο την άλλη. Γι αυτό υπάρχουν οι βάρδιες(εφημερίες) εξάλλου, για να δουλεύουν όλοι ανθρώπινα...

Θα είχες απόλυτο δίκιο αν ο κάθε διευθυντής έκοβε απόδειξη...

Δημοσ.

Για τα δημοσια νοσοκομεια πραγματι η κατασταση ειναι τραγικη για   μη επειγοντα χειρουργεια . Πηγα σε ιδωτικο ιατρειο καθηγητη διευθυτη ορθοπαιδικης μεγαλου νοσοκομειου αι προσπαθουσε να με παει σε ιδιωτικο τομεα. Νομιζω εχουν δικαιωμα να εχουν ιδιωτικο ιατρειο και να χειρουργουν και σε ιδιωτικα οι καθηγητες.

Οταν του ειπα οτι οικονομικα δεν μπορω μου εδωσε ενα χαρτι να το παω στο νοσοκομειο που ηταν στην γραμματεα του να με βαλει σε μακρχρονη λιστα . Τον ρωτησα τι γινεται που ποναω ομως και η απαντηση ηταν "Θα πονας οπως αλλοι 500 που ειναι σε αναμονη".

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, AtiX είπε

Θα είχες απόλυτο δίκιο αν ο κάθε διευθυντής έκοβε απόδειξη...

Αυτό έχει να κάνει με την φοροδιαφυγή, δεν έχει σχέση μ' αυτό που λέμε διαφορετικά και τον μαγαζάτορα που δεν κόβει απόδειξη τον λαδώνεις δεν τον πληρώνεις... :-)

Επεξ/σία από sargio01
Δημοσ.

Καπου εδω ειχα διαβασει οτι στο εξωτερικο σε δημοσιο νοσοκομειο ειναι δωρεαν αλλα αν επιλεγξεις γιατρο πληρωνεις στο νοσοκομειο...Πιθανον μετα καποια απο τα χρηματα αυτα να τα παιρενει ο γιατρος .

Η μοναδικη σωστη γιατρος που θυμαμαι ηταν πριν 10 χρονια σε ιδιωτικο νοσοκομειο που φυσκα εκοψε αποδειξη , η γιατρος πηρα τα 2000 ευρω που ειχαμε συμφωνησει και αμμεσως εβγαλε το μλοκακι της και μου εκοψε αναλογη αποδειξη .Ειχε κανει γυναικολογικη επεμβαση η γυναικα μου .

Αντιθετα πολυ πιο παλια παλι σε ιδιωτικο ο γιατρος ειχε ζητησει και πηρε απο γνωστο 1.000.000 δρχ και αποδειξη 200.000 δρχ . Τον παρακαλαγαν να παρει 1.500.000 δρχ και να κοψει αποδειξη (ειχε ιδιωτικη ασφαλιση) αλλα αρνιοταν γιατι θα υπηρχε δυσανολογια στις αποδειξεις που εκοβε ..

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Γιατι οχι? Απο δημοσιο ειναι η ακτινογραφία,δεν θα γρηγορεψει την διαδικασια?

Αλλα καταλαβα που το πας,αρα να πω οτι εγινε εκεινη την στιγμη η την προηγουμενη μερα π.χ? το εσπασα την τεταρτη που περασε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...