papoys1 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, DrLo είπε Δεν είναι "μαίμού" τα τσιγάρα αυτά. Κανονικά τσιγάρα είναι ίδια με τα άλλα. Απλά δεν έχουν πάνων το "χαρτάκι" του φόρου που κοστίζει πολύ περισσότερο από ότι το πακέτο. Είναι μαϊμού γιατί παρασκευάζονται σε παράνομα εργαστήρια και είναι άγνωστο τι βάζουν μέσα, όπως παράνομα παρασκευάζονται επώνυμες μάρκες σακούλες καπνού. http://www.espressonews.gr/reportaz/2016/09/153359/vrikan-se-apothiki-etairias-16000000-lathraia-tsigara http://protokarfi.blogspot.gr/2010/09/marlboro.html Μαϊμού είναι τα περισσότερα τσιγάρα που πουλάνε Πακιστανοί - Ινδοί κ.λ.π. σε λαϊκές (έξω από το Πανεπιστήμιο ) .Μακριά από αυτά είναι πολύ επικίνδυνα (όχι ότι τα κανονικά είναι ακίνδυνα) Εγώ βέβαια το έχω κόψει πεντέμισυ χρόνια και δεν με απασχολεί πια. 1 1
DrLo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, papoys1 είπε Είναι μαϊμού γιατί παρασκευάζονται σε παράνομα εργαστήρια και είναι άγνωστο τι βάζουν μέσα, όπως παράνομα παρασκευάζονται επώνυμες μάρκες σακούλες καπνού. http://www.espressonews.gr/reportaz/2016/09/153359/vrikan-se-apothiki-etairias-16000000-lathraia-tsigara http://protokarfi.blogspot.gr/2010/09/marlboro.html Μαϊμού είναι τα περισσότερα τσιγάρα που πουλάνε Πακιστανοί - Ινδοί κ.λ.π. σε λαϊκές (έξω από το Πανεπιστήμιο ) .Μακριά από αυτά είναι πολύ επικίνδυνα (όχι ότι τα κανονικά είναι ακίνδυνα) Εγώ βέβαια το έχω κόψει πεντέμισυ χρόνια και δεν με απασχολεί πια. Τι να σου πω δεν είμαι κα ιο ειδικότερος. Μπορεί να είναι και τα 2. Πολλά από αυτά όμως είναι απλά παρτίδες από κανονικά εργοστάσια που "χασανε το δρόμο τους". Τόσα εκκατομύρια πακέτα δε φτιάχνονται στη εργαστήρι του μήτσου. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2018 από DrLo
isay Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Παιρνεις όμως το ρίσκο να ρουφάς χλωρίνες και πριονίδια απο μελαμίνη, επειδή κάποια απο αυτά "μπορεί" να εχασαν το δρόμο τους απο νομιμο εργοστάσιο; Μιλάμε για λαθρεμποριο, δηλαδη ψεμα στο ψέμα. Χίλιες φορές να βρεις κάποιο σοβαρό καπνοπαραγωγό, να αγοράσεις χυμα καπνο (και αυτό ειναι παρανομο, αλλα για μικρες ποσότητες δε θα ασχοληθεί κανεις) και να το γυρίσεις σε στριφτό.
papoys1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, isay είπε Χίλιες φορές να βρεις κάποιο σοβαρό καπνοπαραγωγό, να αγοράσεις χυμα καπνο (και αυτό ειναι παρανομο, αλλα για μικρες ποσότητες δε θα ασχοληθεί κανεις) και να το γυρίσεις σε στριφτό. Έχω δύο γνωστούς που το κάνουν.Παράνομο , σίγουρα πολύ πιο ασφαλές από τα λαθραία τσιγάρα αλλά πρέπει κάποιος να είναι σίγουρος από ποιον προμηθεύεται γιατί και εκεί κυκλοφορεί επικίνδυνη σαβούρα.Από τη στιγμή όμως που έχουμε Βουλγαροποιηθεί και Ρουμανοποιηθεί χωρίς να υποτιμώ τις συγκεκριμένες χώρες απλά πέσαμε στο κοινωνικό τους επίπεδο μας αρέσει δε μας αρέσει ο άλλος αν δεν έχει και μαϊντανό θα κανπίσει. Ευτυχώς το έκοψα με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού το οποίο έκοψα και αυτό πριν 5+ χρόνια και δε με απασχολεί το θέμα. 1
nikossof88 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Καλησπέρα μιας και το ειδα το θεμα τυχαια ειπα να πω και εγω κατι..ειδα εναν φιλο μου προχθες και ειχε εναν ολντ άσπρο με ελληνικά γραμματα φωτο για προειδοποίηση ακριβως οπως ειναι ο 30γρ εξωτερικα αλλα ηταν 50..Συσκευασία ιδια υφη τυπωση τα παπντα..τον μυρίζω εναλλάξ με τον δικο μου που κανω ολντ ασπρο παλι 2 χρονια τωρα και δεν ειχε καμια διαφορα..Υφη ιδια..Δοκιμαζω και δεν μπορουσα να καταλάβω καμια διαφορα..ακριβώς ιδιος..ιδιο αρωμα στο χωρο και ιδια γευση που σου μένει..Μου ειπε πως τον πηρε απο εναν φίλο του..και πως εχει ολντ άσπρο και μαλμπορο γκολντ καπνο μόνο..Τι λετε;ειναι δυνατον καπως να βγαινει καπνος 50γρ με ελληνικα γραμματα και ολα;ηταν ιδιος απλα δεν ειζε τον φορο..η τιμη του δεν ειναι οπως αυτους στις λαικες που κανουν 2-3 αλλα κανει 6 ο 50αρης..Εχετε δει κατι παρομοιο;
papoys1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikossof88 είπε Καλησπέρα μιας και το ειδα το θεμα τυχαια ειπα να πω και εγω κατι..ειδα εναν φιλο μου προχθες και ειχε εναν ολντ άσπρο με ελληνικά γραμματα φωτο για προειδοποίηση ακριβως οπως ειναι ο 30γρ εξωτερικα αλλα ηταν 50..Συσκευασία ιδια υφη τυπωση τα παπντα..τον μυρίζω εναλλάξ με τον δικο μου που κανω ολντ ασπρο παλι 2 χρονια τωρα και δεν ειχε καμια διαφορα..Υφη ιδια..Δοκιμαζω και δεν μπορουσα να καταλάβω καμια διαφορα..ακριβώς ιδιος..ιδιο αρωμα στο χωρο και ιδια γευση που σου μένει..Μου ειπε πως τον πηρε απο εναν φίλο του..και πως εχει ολντ άσπρο και μαλμπορο γκολντ καπνο μόνο..Τι λετε;ειναι δυνατον καπως να βγαινει καπνος 50γρ με ελληνικα γραμματα και ολα;ηταν ιδιος απλα δεν ειζε τον φορο..η τιμη του δεν ειναι οπως αυτους στις λαικες που κανουν 2-3 αλλα κανει 6 ο 50αρης..Εχετε δει κατι παρομοιο; Στην παράνομη αγορά κυκλοφορούν δύο ποιότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνών. Η σαβούρα που φτιάχνετε σε παράνομες εγκαταστάσεις από όχι απλώς ακατάλληλες αλλά επικίνδυνες πρώτες ύλες και η κανονική που είναι ίδια με αυτή που κυκλοφορεί που παράγεται για εξαγωγή ή για duty free χωρίς να έχει μπει δασμός και πωλείται παράνομα. Συνήθως ένας καπνιστής καταλαβαίνει από την πρώτη τζούρα την επικίνδυνη αλλά αν δεν είναι 110% σίγουρος καλό για την υγεία του είναι να μην αγοράζει τέτοια τσιγάρα. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από papoys1 1
nikossof88 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 1/9/2018 στις 6:37 ΠΜ, papoys1 είπε Στην παράνομη αγορά κυκλοφορούν δύο ποιότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνών. Η σαβούρα που φτιάχνετε σε παράνομες εγκαταστάσεις από όχι απλώς ακατάλληλες αλλά επικίνδυνες πρώτες ύλες και η κανονική που είναι ίδια με αυτή που κυκλοφορεί που παράγεται για εξαγωγή ή για duty free χωρίς να έχει μπει δασμός και πωλείται παράνομα. Συνήθως ένας καπνιστής καταλαβαίνει από την πρώτη τζούρα την επικίνδυνη αλλά αν δεν είναι 110% σίγουρος καλό για την υγεία του είναι να μην αγοράζει τέτοια τσιγάρα. Μηπως ξερεις αν μπορω να δω αν ειναι γνησιος καπνος με το barcode και το serial number καπως;
bilios40 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να καπνιζετε σβουνια που ειναι πιο υγιεινη απο τα βουλγαρικα χορτα με τα ληγμενα χημικα που βαζουν στα καπνα για να μεγαλωσουν γρηγορα για μεγαλη παραγωγη και συντομη... ....αν και θαλεγα να το κοψετε οπως εγω... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από bilios40
super3bingo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω πάρει αρκετές φορές λαθραία τσιγάρα σε μεγάλες ποσότητες αν τύχει βέβαια σε ειδικά σημεία και με πραγματική τιμή κάτω του μισού σε σχέση με αυτή που πουλάνε στα περίπτερα. Δεν είδα καμιά διαφορά στην γεύση ούτε μου προκάλεσαν κανένα πρόβλημα υγείας μακροπρόθεσμα, το πραγματικό πρόβλημα πιστεύω είναι μην σε τσιμπήσει καμιά αστυνομία.
deesnider Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 25/3/2018 στις 5:19 ΜΜ, maik42 είπε εμεις απο το τσιγαρο ξερουμε τις επιπτωσεις. "εσυ" που ατμιζεις το υγρο πυρ ξερεις τις επιπτωσεις απο αυτο; λολ κι εγω. Ξέρω τη θεαματική βελτίωση που βλέπω στον εαυτό μου, εδώ και 6,5 χρόνια που είμαι χρήστης η/τ, μετά από σχεδόν 40 χρόνια καπνίσματος. Ξέρω ότι έχουν εξαφανιστεί όλα τα προβλήματα που είχα όσο καιρό κάπνιζα (βήχας, φλέμα, πόνος με κάθε βαθιά ανάσα, ανύπαρκτη αντοχή, εξάντληση με το παραμικρό...) Δεν ξέρω τα πιθανά και υποθετικά προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει το η/τ, ξέρω ότι έχω ξεχάσει όλα όσα είχα όταν κάπνιζα. Ξέρεις τις αποδεδειγμένες επιπτώσεις τού καπνίσματος. Εγώ ατμίζω, εσύ καπνίζεις...μάντεψε ποιος απ' τους δυο γελάει δικαιολογημένα με τον άλλον... 3
giannis2429 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μην παίρνεις λαθραία ρε και βγάλεις κάνα καρκίνο, δεν ξέρεις τι βάζουν μεσα
papoys1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 3/9/2018 στις 6:45 ΠΜ, super3bingo είπε Έχω πάρει αρκετές φορές λαθραία τσιγάρα σε μεγάλες ποσότητες αν τύχει βέβαια σε ειδικά σημεία και με πραγματική τιμή κάτω του μισού σε σχέση με αυτή που πουλάνε στα περίπτερα. Δεν είδα καμιά διαφορά στην γεύση ούτε μου προκάλεσαν κανένα πρόβλημα υγείας μακροπρόθεσμα, το πραγματικό πρόβλημα πιστεύω είναι μην σε τσιμπήσει καμιά αστυνομία. Αν δεν είσαι σίγουρος μακριά από λαθραία. Τα πολύ φτηνά έχουν ότι χειρότερο μπορείς να φανταστείς.Όχι απλά ακατάλληλα.Πολύ επικίνδυνα λέμε.Κυκλοφορούν καλά λαθραία αλλά όχι στη μισή τιμή.Περίπου στο 30-35% πιο φτηνά από τα κανονικά και αυτά πρέπει να ξέρεις από ποιον τα αγοράζεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις