Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εάν επικοινωνούσες με κάποιο επίσημο συνεργείο ή την αντιπροσωπεία , θα σου έλεγαν τις προδιαγραφές για το λάδι της μηχανής.

Εκτός εάν εννοείς μάρκα που προτείνει.

• Like 1
  • 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έχω το mt-03 660 με τον ίδιο κινητήρα. Με τα λάδια που έχει τώρα όταν ζεσταίνεται αρκετά (πχ κίνηση) αρχίζουν και κλωτσάνε οι ταχύτητες. Σκεφτόμουν να του βάλω τα bel&ray αλλά δεν ξέρω αν αξίζει ή αν τα motul 5100 που λέει ο φίλος παραπάνω είναι οκ.

Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T Συνθετικό Λάδι Μοτοσυκλέτας για Τετράχρονους Κινητήρες 15W-50 4lt
Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T 15W-50

- εδώ από το manual:

image.png.0197ec4759b4441f84ce45025a016168.png

Επεξ/σία από calico
Δημοσ.
5 ώρες πριν, calico είπε

Καλησπέρα, έχω το mt-03 660 με τον ίδιο κινητήρα. Με τα λάδια που έχει τώρα όταν ζεσταίνεται αρκετά (πχ κίνηση) αρχίζουν και κλωτσάνε οι ταχύτητες. Σκεφτόμουν να του βάλω τα bel&ray αλλά δεν ξέρω αν αξίζει ή αν τα motul 5100 που λέει ο φίλος παραπάνω είναι οκ.

Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T Συνθετικό Λάδι Μοτοσυκλέτας για Τετράχρονους Κινητήρες 15W-50 4lt
Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T 15W-50

- εδώ από το manual:

image.png.0197ec4759b4441f84ce45025a016168.png

10W30 είναι το προτεινόμενο λάδι απ'ότι βλέπω , τώρα με ποια λογική σου προτείνουν το 15W50 (το οποίο απ'ότι φαίνεται δεν υπάρχει καν) δεν ξέρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...