Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να επιστρεψω μια μπαταρια μηχανης στη Θεσσαλονικη λογω λαθους, και τα κουριερ θα μου τη χρεωσουν με το κιλο και θα με γδυσουν. Υπαρχει περιπτωση να βρω μεταφορικη με σχεδον αμελητεο ποσο να μου τη κουβαλησει

Δημοσ.

Τα περισσότερα πρακτορεία παίρνουν ~5€ για τέτοια δέματα, τουλάχιστον για παραλαβή από το πρακτορείο εκεί.

Αν τώρα θες να πάει σε κάποιον απομακρυσμένο/δυσπρόσιτο για φορτηγό προορισμό, μπορεί να χρειαστεί φορτοταξί και η χρέωση να αυξηθεί αρκετά.

• Moderators
Δημοσ.

Για παραλαβη απο κατασστημα παιζει και elta courier με 5 ευρω

το πιο φτηνο μετα ειναι συστημενο δεμα ελτα 2,9 το 1ο κιλο και 0,5 το καθε επομενο αν θυμαμε καλα

Δημοσ.

Πάρε και ένα τηλ τα ΚΤΕΛ, δεν θυμάμαι πως πάει η χρέωση αλλά δεν χάνεις να ρωτήσεις

Υπάρχει και ένα κόλπο για τζάμπα μεταφορά που έκανε ένας γνωστός αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Πάρε και ένα τηλ τα ΚΤΕΛ, δεν θυμάμαι πως πάει η χρέωση αλλά δεν χάνεις να ρωτήσεις

Υπάρχει και ένα κόλπο για τζάμπα μεταφορά που έκανε ένας γνωστός αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο

H χρεωση (ενα φακελο με κλειδι απο θεσσαλονικη αθηνα ηταν 5 ευρω πριν μια βδομαδα

Για τζαμπα μεταφορα πας στηνεσε περιμενεις να ξεκινησει να βαζει κοσμο ο οδηγος και απλα βαζεις οτι θελεις στις αποσκευες , βεβαια ετσι δεν εχεις καμια εγγυηση οτι στελνεις θα το παραλαβει ο αλλος

παντως λυσεις με παραλαβη απο καταστημα η ακομα χειροτερα απο κτελ για επιστροφη προιοντος δεν νομιζω να της δεχτει καποιο καταστημα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, therock είπε

Θελω να επιστρεψω μια μπαταρια μηχανης στη Θεσσαλονικη λογω λαθους, και τα κουριερ θα μου τη χρεωσουν με το κιλο και θα με γδυσουν. Υπαρχει περιπτωση να βρω μεταφορικη με σχεδον αμελητεο ποσο να μου τη κουβαλησει

Τι βαρος εχει;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Για τζαμπα μεταφορα πας στηνεσε περιμενεις να ξεκινησει να βαζει κοσμο ο οδηγος και απλα βαζεις οτι θελεις στις αποσκευες , βεβαια ετσι δεν εχεις καμια εγγυηση οτι στελνεις θα το παραλαβει ο αλλος

Δεν βλέπω πως μπορεί να χαθεί. Το μόνο ζήτημα θα έλεγα είναι το ηθικό κομμάτι ^_^

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

5 ώρες πριν, Inuyasha είπε

57 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Δεν βλέπω πως μπορεί να χαθεί. Το μόνο ζήτημα θα έλεγα είναι το ηθικό κομμάτι ^_^

Φλερταρετε με το ban κανοντας τετοιες συζητησεις παντως.

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλέφωνο στον Μελισσά, γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι κάνει καλές τιμές (στους σταθερούς πελάτες, αλλά δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις κι εσύ) για μικρά δέματα στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

Εν τελη πηγα χθες σε μια μεταφορικη 5 ευρω πληρωσα τελικη, ισως πολλα ισως οχι, αλλα το πως πας εκει δε λεγεται. Ειναι σε ενα παραδρομο διπλης καταυθυνσης της Κωνσταντιπολεως, που το πλατος ειναι σα μονοδρομος και πηζει απο νταλικες, που κολλανε αναμεσα, και για 800μ εκανα 20 λεπτα με μηχανακι. ενιωθα λες και περναγα απο τη μυτη της βελονας. Δε το χω ξαναζησει αυτο μου ρχοταν να κανω εγκλημα

Δημοσ.

Διάλεξες τη χειρότερη μέρα για τα πρακτορεία των φορτηγών — η περιοχή είναι κόλαση από χθες, και μάλλον αύριο θα 'ναι ακόμη χειρότερα. Εγώ πάντως υπολόγιζα ένα τρίευρο με μεταφορική, δεν πειράζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, therock είπε

Εν τελη πηγα χθες σε μια μεταφορικη 5 ευρω πληρωσα τελικη, ισως πολλα ισως οχι, αλλα το πως πας εκει δε λεγεται. Ειναι σε ενα παραδρομο διπλης καταυθυνσης της Κωνσταντιπολεως, που το πλατος ειναι σα μονοδρομος και πηζει απο νταλικες, που κολλανε αναμεσα, και για 800μ εκανα 20 λεπτα με μηχανακι. ενιωθα λες και περναγα απο τη μυτη της βελονας. Δε το χω ξαναζησει αυτο μου ρχοταν να κανω εγκλημα

Το πιθανότερο είναι ότι θα σε πέτυχα στην Ορφέως.

Γι' αυτό γίνεται χαμός αυτές τις μέρες, επειδή πάνε κι εκείνοι που δεν έχουν ξαναπάει ποτέ :Ρ

Και σκεφτόμουν εδώ και καιρό να ανοίξω thread για τα πρακτορεία.

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.

Ναι φιλε στην ορφεως ημουν. Αν ησουν κατα τις 6 παρα εκει σιγουρα θα ειμασταν εντος εμβελειας.

Εν τω μεταξυ φθανω συμπληρωνω τη φορμα αποστολης και η κοπελα μου λεει κοστος 4+ΦΠΑ ενω μου ειχαν πει 3+ΦΠΑ και ημουν παγωμενος ξεφυσαγα. Μου λεει μηπως θελετε να παρετε τον παραληπτη να συνενοηθειτε.

Εγω μεσα μου εβραζα απο αυτο που συναντησα στη διαδρομη και μου φταιγαν ολα εκεινη την ωρα και ονειρευομουν να βγω στο προαυλιο να κλωτσησω τη μπαταρια που ηθελα να στειλω και αυτη θα νομιζε οτι σκεφτομουν αν πρεπει να δωσω το 1 ευρω παραπανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκλαψα.

Ναι, ήμουν (και) στην Ορφέως χθες, κολλημένος γύρω στο τρίωρο.

Σε ποιο πήγες;

Επεξ/σία από phanispal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...