christopher0016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 καλημερα σας παρατηρω αυτο το φαινομενο που ολοι εχουν ενα καναλι στο youtube και προβαλουν τα θεματα τους.. και τους ευατους τους.. τυποι τρωνε υπερποσοτητες φαγητου για μερικα views αλλοι πουλανε το "καλο" σωζοντας ενα γατακι με την καμερα στο χερι.. αλλες μπουμπουκες μας δειχνουν πως αλλαζουν το ταμπον χωρις χερια.. αλλος ανεβαζει προβαλει την ζωη του στο youtube.. υπαρχουν βεβαια και οι χρησιμοι youtubers που σου δειχνουν σοβαρα πραγματα. αυτο που μου κανει εντυπωση και αναρωτιεμαι ειναι πως ολοι αυτοι που προβαλουν στην ουσια τον ευατο τους και προφανως δεν παραγουν κατι . αυτοι λοιπον συνηθως εχουνε μεγαλο κοινο να τους ακουλουθει .. τοσο χαμηλο ειναι τελικα το επιπεδο του μεσου ανθρωπου σημερα? μηπως ειμαι υπερβολικος? 3
zio10 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δεν είσαι υπερβολικός, απλά επειδή είναι πάρα πολύ μεγάλο το κοινό και διαφόρων ηλικιών και ενδιαφερόντων φτάνει για όλους! 3
Anorymous Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, christopher0016 είπε τοσο χαμηλο ειναι τελικα το επιπεδο του μεσου ανθρωπου σημερα? μηπως ειμαι υπερβολικος? δεν υπερβαλλεις καθολου ειδικα αν αναλογιστεις οτι υπαρχουν ανθρωποι που εχουν χασει την ζωη τους για λιγα βιουζ 2
tritonas00 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Ζωα που απευθυνονται σε ζωα, σπανιες περιπτωσεις αξιολογου περιεχομενου 1
AristidisZ Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 55 λεπτά πριν, christopher0016 είπε τοσο χαμηλο ειναι τελικα το επιπεδο του μεσου ανθρωπου σημερα? μηπως ειμαι υπερβολικος? Απλά κυκλοφορεί τεράστια μερίδα άεργων ανθρώπων Νομίζω ότι οι αρχαίοι ημών πρόγονοι είχαν ένα εξαιρετικά πετυχημένο ρητό για αυτή την περίπτωση "αργία μήτηρ πάσης κακίας" 3
Zengar Zombolt Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Θα δώσω ένα παράδειγμα από την μεριά της τηλεόραση και τέλος.... Reality television...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Να μην παρακολουθείς αυτό που δεν σου αρέσει. Problem solved Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
saxos55 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 @christopher0016 Σου έχω απαντήσει στο κανάλι μου στο yt 5
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Εγω το πιο απλο που θα πω είναι ότι γυρνοντας από την δουλεια με τα 1000 πραγματα στο κεφαλι μου το καλυτερο που κανω είναι να αραζω με φαι στον υπολογιστη και για καμια ωρα να βλεπω εκπομπες που με ενδιαφερουν στο Utube....Τωρα το τι ενδιαφερει τον καθενα όταν υπαρχει 7δις κοσμος και μολις...ποσα να πω? 1εκ καλοι ας πουμε utubers?Ισως λεω πααααααααρα πολλα ισως και όχι. Οποτε καταλαβαίνουμε γιατι ακομα και για τα πιο γελια θεματα υπαρχουν πολλοι viewers και subs..
sargio01 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 29 λεπτά πριν, saxos55 είπε @christopher0016 Σου έχω απαντήσει στο κανάλι μου στο yt Κάνε με να σε κάνω
FckingZack Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Quote you-tuber almost dies after cementing his head inside a microwave LMAO το quote ειναι λαθος παιδεια κ δν μπορω να το αλαξω Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από FckingZack
christopher0016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 51 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εγω το πιο απλο που θα πω είναι ότι γυρνοντας από την δουλεια με τα 1000 πραγματα στο κεφαλι μου το καλυτερο που κανω είναι να αραζω με φαι στον υπολογιστη και για καμια ωρα να βλεπω εκπομπες που με ενδιαφερουν στο Utube....Τωρα το τι ενδιαφερει τον καθενα όταν υπαρχει 7δις κοσμος και μολις...ποσα να πω? 1εκ καλοι ας πουμε utubers?Ισως λεω πααααααααρα πολλα ισως και όχι. Οποτε καταλαβαίνουμε γιατι ακομα και για τα πιο γελια θεματα υπαρχουν πολλοι viewers και subs.. κοιταξε και εγω βλεπω οτι μου αρεσει απο kabamaru μεχρι ντοκιμαντερ για της ακριδες ο προβληματισμος μου εχει να κανει με το πως καναλια που δειχνουν χαζομαρες εχουν μεγαλο κοινο
*nenya* Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Εμένα μ'αρέσει όταν κάποιος δηλώνει επάγγελμα 'youtuber', δεν μπορώ να κρατηθώ, ένα γελάκι φεύγει. 7
christopher0016 Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, *nenya* είπε Εμένα μ'αρέσει όταν κάποιος δηλώνει επάγγελμα 'youtuber', δεν μπορώ να κρατηθώ, ένα γελάκι φεύγει. μα ζουνε ρε συ μερικοι απο το επαγγελμα τους ισως γιαυτο κανουν ανοητα πραγματα ωστε να μαζεψουν views Επεξ/σία 5 Απριλίου 2018 από christopher0016
Προτεινόμενες αναρτήσεις