Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα δεν με ενοχλεί (πολύ)το διεθνές κομμάτι των άχρηστων καναλιών. Αυτά τα βλέπει μεγάλο κοινό.

Το ελληνικό youtube με ενοχλεί, που προσπαθούν να κάνουν ότι και οι ξένοι με την προοπτική να γίνουν διάσημοι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και κάτι περαιτέρω εκνευριστικό με τους Έλληνες είναι ότι δεν ξέρουν καν πως λέγεται η εταιρεία που δουλεύουν ενώ παράλληλα κάνουν τους αγγλομαθείς και πετάνε random αγγλικές λέξεις (εσένα κοιτάω Mikeius).Γιούτουμπ λέγεται και όχι γιού τιούμπ.Διαδώστε

Επεξ/σία από 12180
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 12180 είπε

Και κάτι περαιτέρω εκνευριστικό με τους Έλληνες είναι ότι δεν ξέρουν καν πως λέγεται η εταιρεία που δουλεύουν ενώ παράλληλα κάνουν τους αγγλομαθείς και πετάνε random αγγλικές λέξεις (εσένα κοιτάω Mikeius).Γιούτουμπ λέγεται και όχι γιου τιουμπ.Διαδώστε

Δεν ειναι κατι  εκνευριστικο αυτο που παραθεσες.Τοσα χρονια ετσι το λεμε.

Ασε που σα λεξη προφερεται τιουμπ. Οι αγγλοφωνοι το λενε τουμπ,εμεις τιουμπ.

5 ώρες πριν, christopher0016 είπε

αλλος  ανεβαζει  προβαλει  την ζωη του στο youtube..

Συμφωνω μαζι σου,αλλα οχι εντελως.

Σιγουρα θεωρω εντελως αχρηστα τα καναλια που εχουν να κανουν αποκλειστικα με τιπς για  μακιγιαρισματα και μανικιουρ,αλλα ενα μεγαλο μερος του πληθυσμου τα θεωρει πολυ χρησιμα.

Αυτο που δεν αντεχω ειναι καναλια απο ανηλικα ( εχουν δικαιολογια ) και ενηλικα αγορακια και κοριτσακια ( δεν εχουν δικαιολογια ) που ανεβαζουν την "πρωινη ρουτινα" τους.

Στην ουσια απλα μας δειχνουν τι κανουν απο οταν ξυπνανε μεχρι να πανε πχ σχολειο ή στη δουλεια τους.

Το πιο ενοχλητικο ειναι οτι ακομα και αυτα τα εντελως ανουσια βιντεο εχουν χιλιαδες views.
Οταν καποιος ειναι αεργος και δεν εχει ενδιαφεροντα,εχει χρονο και ανεβαζει οτιδηποτε κανει στη ζωη του,οσο ανουσιο και αν ειναι.
Εγω εχω 1000 πιο ενδιαφεροντα πραγματα να ανεβασω αλλα δεν εχω χρονο.

Επειδη εσεις το ζητησατε  οπως λενε παντα αυτοι οι ελεινοι και τρισαθλιοι που αυτοχαρακτηριζονται "youtubers" μπορω να σας ανεβασω την πρωινη μου ρουτινα οταν βρω λιγο χρονο.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, *nenya* είπε

Εμένα μ'αρέσει όταν κάποιος δηλώνει επάγγελμα 'youtuber', δεν μπορώ να κρατηθώ, ένα γελάκι φεύγει.

ακόμα χειρότερα όταν δηλώνει μοντέλο του instagram

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 12180 είπε

γκρικ καμάκι;

Eσεις στο μανχαταν να το λετε τουμπ φιλε,εμεις τιουμπ το μαθαμε απο το '06 και ετσι θα το λεμε μεχρι να πεθανουμε.

3 ώρες πριν, bapel είπε

ακόμα χειρότερα όταν δηλώνει μοντέλο του instagram

Στην Ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι εχω ακουσει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, DrLo είπε

tim-and-eric-mind-blown.gif

What the fact! :P

Moυ αρεσουν youtubers  που σου μαθαινουν πραγματα, ακομα και αυτα που ισως ξερουμε. Για διαφορα πραγματα απο μακιγιαζ πχ μεχρι μηχανολογικα φυσικη. Υπαρχει ενας πχ ανακαλυψα προσφατα που φτιαχνει διαφορα τοπ 10 με διαφορα ωραια θεματα (δεν μας νοιαζει αν τετοιες ιδεες ειναι κλεμμενες, μας νοιαζει που ειναι στα ελληνικα).

Δεν μου αρεσουν τυποι που πουλανε τη φατσα τους γεματη τατου και βοηθανε.. και ζωα, μαζι με την εικονα τους.. 

Μου αρεσουν τα unboxings.

Καλοι και αυτοι που προωθουν την καλλιτεχνική φυση τους (μουσικοι, ηθοποιοι) οποιος θελει τους βλεπει. 

Αυτοι που σου μαθαινουν να παιζεις διαφορες μουσικες με μουσικα οργανα επισης πολυ χρησιμοι στο youtube,  σε αντιθεση με τους ψωνισμενους που παιζουν πχ κομματια του τζιμι χεντριξ καλυτερα απο τον ιδιο τζιμι χεντριξ πχ, καθως ανεβαζουν το cover τους και περιμενουν απλως τα likes. Μια τύπισσα το πηγε σε αλλο επιπεδο εβγαλε και τα βυζια εξω να φαινονται αρκετα οταν επαιζε κιθαρα χαχα. 

Ας υπαρχουν και ολοι αυτοι παντως που δεν μας αρεσουν, αλλα δυστυχώς παντα τα περισσοτερα likes θα τα παιρνουν αχρηστα βιντεο..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, christopher0016 είπε

αυτο που μου κανει εντυπωση  και αναρωτιεμαι ειναι πως ολοι αυτοι που προβαλουν στην ουσια τον ευατο τους   και προφανως δεν παραγουν κατι . αυτοι λοιπον συνηθως εχουνε μεγαλο κοινο να τους ακουλουθει ..

τοσο χαμηλο ειναι τελικα το  επιπεδο του μεσου ανθρωπου σημερα?        μηπως ειμαι υπερβολικος?

Όχι δεν είσαι.

(αν και κάποιοι εδώ μέσα σίγουρα θα διαφωνούν)

Untitled.jpg

Επεξ/σία από l337
  • Sad 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, redhotstef είπε

What the fact! :P

Moυ αρεσουν youtubers  που σου μαθαινουν πραγματα, ακομα και αυτα που ισως ξερουμε. Για διαφορα πραγματα απο μακιγιαζ πχ μεχρι μηχανολογικα φυσικη. Υπαρχει ενας πχ ανακαλυψα προσφατα που φτιαχνει διαφορα τοπ 10 με διαφορα ωραια θεματα (δεν μας νοιαζει αν τετοιες ιδεες ειναι κλεμμενες, μας νοιαζει που ειναι στα ελληνικα).

Δεν μου αρεσουν τυποι που πουλανε τη φατσα τους γεματη τατου και βοηθανε.. και ζωα, μαζι με την εικονα τους.. 

Μου αρεσουν τα unboxings.

Καλοι και αυτοι που προωθουν την καλλιτεχνική φυση τους (μουσικοι, ηθοποιοι) οποιος θελει τους βλεπει. 

Αυτοι που σου μαθαινουν να παιζεις διαφορες μουσικες με μουσικα οργανα επισης πολυ χρησιμοι στο youtube,  σε αντιθεση με τους ψωνισμενους που παιζουν πχ κομματια του τζιμι χεντριξ καλυτερα απο τον ιδιο τζιμι χεντριξ πχ, καθως ανεβαζουν το cover τους και περιμενουν απλως τα likes. Μια τύπισσα το πηγε σε αλλο επιπεδο εβγαλε και τα βυζια εξω να φαινονται αρκετα οταν επαιζε κιθαρα χαχα. 

Ας υπαρχουν και ολοι αυτοι παντως που δεν μας αρεσουν, αλλα δυστυχώς παντα τα περισσοτερα likes θα τα παιρνουν αχρηστα βιντεο..

Δεν υπάρχει τίποτα άχρηστο.

Το ότι δε σου αρέσει εσένα ή εμένα δε λέει τίποτα. Στη τελική δεν είσαι ούτε εσύ ούτε εγώ κάποιος που η άποψή του νοιάζει και κανέναν στη τελική.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Αν ειναι να λέμε τι δε μας αρέσει, προσωπικά μέχρι τώρα δε με έχουν απασχολήσει βίντεο σαν αυτά που περιγράφονται ούτε με έχεις ενοχλήσει κάνενα βίντεο στο youtube περισσότερο από το υφάκι του TS ότι αν δεν αρέσει κάτι σε 10, 100, 1000 insomniacs (που στη τελική θα μπορούσε να τους πει κάποιος "pathetic" ανθρώπους που περνάνε το χρόνο τους εδώ) σημαίνει αυτό το παραμικρό.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

Αν ειναι να λέμε τι δε μας αρέσει, προσωπικά μέχρι τώρα δε με έχουν απασχολήσει βίντεο σαν αυτά που περιγράφονται ούτε με έχεις ενοχλήσει κάνενα βίντεο στο youtube περισσότερο από το υφάκι του TS ότι αν δεν αρέσει κάτι σε 10, 100, 1000 insomniacs (που στη τελική θα μπορούσε να τους πει κάποιος "pathetic" ανθρώπους που περνάνε το χρόνο τους εδώ) σημαίνει αυτό το παραμικρό.

O christofer0016 την άποψη του είπε απλά. Σωστή ή λάθος, δεν έχει σημασία.
Προσωπικά ούτε κι εμένα με ενοχλούν τα βίντεο αυτά από την άποψη πως αδιαφορώ έτσι κι αλλιώς για ότι δεν μου αρέσει. Αν με ρωτήσει κανείς την άποψη μου, οκ, δεν θα βρω τον christofer0016 υπερβολικό σε αυτά που λέει. Από την άλλη βέβαια.. who gives a shit για την άποψη μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, l337 είπε

O christofer0016 την άποψη του είπε απλά. Σωστή ή λάθος, δεν έχει σημασία.
Προσωπικά ούτε κι εμένα με ενοχλούν τα βίντεο αυτά από την άποψη πως αδιαφορώ έτσι κι αλλιώς για ότι δεν μου αρέσει. Αν με ρωτήσει κανείς την άποψη μου, οκ, δεν θα βρω τον christofer0016 υπερβολικό σε αυτά που λέει. Από την άλλη βέβαια.. who gives a shit για την άποψη μου.

Όχι ακριβώς.

Το να πεις δε μου αρέσουν τα unboxing (τα οποία τα θεωρώ πραγματικά χαζομάρες και λίγη σχέση έχουν με ένα review)  είναι ένα πράγμα.

Το να πεις πόσο

"αναρωτιεμαι ειναι πως ολοι αυτοι που προβαλουν στην ουσια τον ευατο τους   και προφανως δεν παραγουν κατι . αυτοι λοιπον συνηθως εχουνε μεγαλο κοινο να τους ακουλουθει .."

Λές και είσαι η μάνα τους ή ο πατέρας τους και σου πέφτει κανας λόγος τι κάνουν με τη ζωή τους είναι κάτι άλλο.

Και στη τελική, το insomnia τι "παράγει" ?

Το "προφανώς" πχ στη παραπάνω πρόταση είναι μια αντικειμενική χαζομάρα, με οποιοδήποτε μέτρο και αν το πάρεις, χαζοβίντεο στο youtube "παράγουν" περισσότερο από ότι το insomnia

Σίγουρα υπάρχουν εδώ μέσα ανθρωποι που κάθονται και βλέπουν (και κάνουν) βίντεο που κάποιος παίζει κάποιο βιντεο παιχνίδι και καλά γράφει αντιφδράσεις, βρίζει κλπ κλπ

Σε τι είναι καλύτερο αυτό από ένα βιντεο για οποιοδήποτε άλλο χαζοθέμα?

Γιατί το πως περνάει κάποιος το χρόνο του παίζοντας παχνίδι στο PS4 είναι διαφορετικό από το κάποιος περνάει το πρωϊνό μη παίζοντας αλλά κάνοντας οτιδήποτε άλλο (αυτό που λέτε με τη πρωϊνή ρουτίνα)?

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

"αναρωτιεμαι ειναι πως ολοι αυτοι που προβαλουν στην ουσια τον ευατο τους   και προφανως δεν παραγουν κατι . αυτοι λοιπον συνηθως εχουνε μεγαλο κοινο να τους ακουλουθει .."

Λές και είσαι η μάνα τους ή ο πατέρας τους και σου πέφτει κανας λόγος τι κάνουν με τη ζωή τους είναι κάτι άλλο.

Και στη τελική, το insomnia τι "παράγει" ?

Δεν του πέφτει λόγος για το τι θα κάνουν και νομίζω το καταλαβαίνει και ο ίδιος. Την προβληματισμό του εκφράζει απλά ανοίγοντας ένα νήμα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...