captain gold Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 πως νιωθετε οταν υπαρχουν καπια ατομα που σας εχουν πληγωσει στο παρελθον και στο μελλον ερχοντε και σας παρουσιαζουν ενα εντελως διαφορετικο χαρακτηρα και πρωσοπο..?
stelios18120 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Τους ρίχνω άκυρο πανηγυρικό. Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι φίλε μου Όποιος σου την φέρει,θα σου την ξαναφέρει Μακριά από τέτοια άτομα. Είναι από τους λόγους που όσο ήμουν μέχρι τα 22-23 άλλαζα συνέχεια παρέες και πότε δεν εμένα με τα ίδια ατομα. Πλέον έχω 2-3 άτομα που εμπιστεύομαι και είμαι ήσυχος. 11 2
stelios18120 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Δε θυμάμαι να μου έχει τύχει. Τυχερός είσαι Πάντως υπάρχουν πολλά διπρόσωπα άτομα και λειτουργούν 100% με το συμφέρον τους.μακρια από τέτοιους 5 1
Zerg13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, captain gold είπε πως νιωθετε οταν υπαρχουν καπια ατομα που σας εχουν πληγωσει στο παρελθον και στο μελλον ερχοντε και σας παρουσιαζουν ενα εντελως διαφορετικο χαρακτηρα και πρωσοπο..? Για σχεσεις με αντιθετο φυλο λες;
webparts Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, captain gold είπε πως νιωθετε οταν υπαρχουν καπια ατομα που σας εχουν πληγωσει στο παρελθον και στο μελλον ερχοντε και σας παρουσιαζουν ενα εντελως διαφορετικο χαρακτηρα και πρωσοπο..? Δεν αλλαζει ετσι ο ανθρωπος φιλε.
christopher0016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 εγω πιστευω οτι ο ανθρωπος αλλαζει στο χερι του ειναι να γινει καλυτερος ,να αλλαξει συμπεριφορες κτλπ. το θεμα ειναι και να αλλαξει καποιος πχ απο το παρελθον , δυσκολα να τον αποδεχτουμε στο μελλον , γιατι θα ειμασται καχυποπτοι απεναντι του 2
webparts Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, christopher0016 είπε εγω πιστευω οτι ο ανθρωπος αλλαζει στο χερι του ειναι να γινει καλυτερος ,να αλλαξει συμπεριφορες κτλπ. το θεμα ειναι και να αλλαξει καποιος πχ απο το παρελθον , δυσκολα να τον αποδεχτουμε στο μελλον , γιατι θα ειμασται καχυποπτοι απεναντι του Το παρελθον ειναι παρελθον για καποιο λογο. Απλα το μυαλο τεινει να ξεχναει τα ασχημα με αποτελεσμα μετα να τρωμε τα μουτρα μας. Προχωραμε παιδια,οτι αφησαμε πισω το αφησαμε για καποιο λογο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Διαβάζοντας τον τίτλο, έλεγα θα μιλήσουμε για το ΛΕ. ΠΑ....
Thulogur Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 53 λεπτά πριν, captain gold είπε πως νιωθετε οταν υπαρχουν καπια ατομα που σας εχουν πληγωσει στο παρελθον και στο μελλον ερχοντε και σας παρουσιαζουν ενα εντελως διαφορετικο χαρακτηρα και πρωσοπο..? γι αυτούς που εμφανίζονται απο το πουθενά δε λες ; τσιμπάνε ενα δεξι με τσοπ-στικς (συγγνώμη για την έκφραση) Χωρίς μίσος όμως, απλά με αδιαφορία. Η αδιαφορία ειναι η καλύτερη τακτική, οχι για να βγεις καλύτερος, ουτε για να εισαι υπεράνω, απλα δεν χρειάζεται να δημιουργείς εχθρους αλλα ουτε να ασχολεισαι με ατομα που δεν σου "ταιριάζουν". Κράτα 2-3 καλους φιλους, που να τους εμπιστεύεσαι και γραψε ολους τους αλλους στα παλια σου τα παπούτσια 1 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 55 λεπτά πριν, webparts είπε Απλα το μυαλο τεινει να ξεχναει τα ασχημα με αποτελεσμα μετα να τρωμε τα μουτρα μας. Το αντίθετο ισχύει, βιολογικά για λόγους επιβίωσης. ΑΛΛΑ: πολλές φορές το παλιό μοιάζει οικείο και ασφαλές και μπαίνουμε σε διλήμματα (στον ερωτικό τομέα αναφέρομαι κυρίως). Ειδικά όταν μιλάμε για μακροχρόνιες καταστάσεις που όντως υπήρχε αγάπη μερικές φορές μοιάζει πολύ βολικό και λογικό να γυρίσουμε σε εκείνη την κατάσταση. Επιλογές του καθενός, αλλά τα φίλτρα που δημιουργούμε από τις εμπειρίες μας είναι αυτά που διαμορφώνουν τις προσωπικότητές μας και κατ' επέκταση τις συναναστροφές μας με τον περίγυρό μας. Μην αφαιρείτε τα φίλτρα σας για λόγους βολικότητας. (λέω εγώ τώρα μια μ@λκια) 3
revolver1990 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Τους/τις γράφεις. Αξίζεις περισσότερα από την συντροφιά τους/αγάπη τους. Αναφορά σε κείμενο You're so money and you don't even know it! 1
stamatisj1 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, vforvendetta85 είπε Διαβάζοντας τον τίτλο, έλεγα θα μιλήσουμε για το ΛΕ. ΠΑ.... 1 2
Vapir Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 εξαρτάται για ποιον μιλάμε, γκόμενα όχι , αλλα συγγενή/φίλο ίσως, εξαρτάται απο το λόγο που χαθήκαμε/απομακρυνθήκαμε. Στα γκομενικά δεν πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες , αν κάτι δεν τραβάει τώρα δε θα τραβάει αργότερα κ γενικά η ζωή ειναι πολύ μικρή για να χάνεις χρόνο με λάθος ανθρώπους 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις