revolver1990 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, TriLoBiTe είπε Απάντησα ρε αφού με άσμα στην υγειά της επόμενης. Καλά ρε, σταμάτησες να με διαβάζεις; για ποιον φάκην λόγο να με κάνεις πλοκ? εσένα ποτέ πλοκ. Απλά το είδα στα πεταχτά γιατί έχω και δουλειές στο ενδιάμεσο
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 Δημοσ. 9 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, revolver1990 είπε γιατί έχω και δουλειές στο ενδιάμεσο Το 'πιασα το υπονοούμενο... Λοιπόν, απαντώ ευθέως στο προ ολίγου ερώτημα. Ρηβόλβα! άσε τις ''δουλειές'' κι άνοιξε μάτια και ώτα Αφιερωμένο στον Αρίστο τον Μήτσο Επεξ/σία 9 Απριλίου 2018 από TriLoBiTe 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, captain gold είπε φιλε μου αν βγεις εξω οι πιο πολλες και παρα πολλοι εινε μονοι.,., και αυτο γιατι υπαρχει μεγαλη ανασφαλεια.. στις μερες μας.. οταν βλεπεις μια γυναικοπαρεα με ενα κινητο στο χερι και περναει μια παρεα πχ και αυτες αντι να κανουνε μια ματια κοιτανε στα κινιτα και το παιζουν θεουσες ε τοτε τι λεμε.. περα απο αυτο να σε ρωτησω κατι?> γνωριζεις η καθε μια τι ειδος σχεση εχει με καπιον,?? δεν σημαινει επειδη βλεπουμε αγκαλιτσες και φιλακια αυτο σημαινει οτι ολα εινε τελεια.. βγες και δες τι γινετε.. ολες στα μπαρ με μια βοτκα και η καθε μια κοιταει και ανταγωνιζετε τι κανει η επομενη. οπως και οι ανδρες; αντι να φλεταρουν απλα κοιτανε το ταβανι... παρα πολλοι ανθρωποι επειδη δεν θελουνε να μεινουνε μονοι απλα συμβιβαζοντε και δεχοντε ακομα και το κερατομα,, ακομα και η γυναικα ερθει μετα απο 10 χροννια αυτοι θα πουνε .. σε παρακαλο μου λειπεις και τοσο καιρο ποναγα και εκλαιγα.. δεν το κανω εγω, απλα σου λεει οτι αν βγεις εξω στον κοσμο θα δεις παρα πολλα./ το φλερτ στις μερες μας δεν υπαρχει.. και δεν εχει να κανει αν ενα μαγαζι εινε ποιοτικο. καμια σχεση φιλε.// εδω φιλε μου το 40 τις 100 απο τους ανδρες πανε στα striptiz show././ οπως και ζευγαρια ... Μπορεί να θέλουν να ασχοληθούν με το κινητό του ρε συ καπετάνιε. Δεν θα μας ρωτήσουν κιόλας αν θα φλερτάρουν μαζί μας ή θα δούνε τι φόρεσε σήμερα η πρωϊνατζού στο MEGA. Και σου ξαναλέω, τα σιχαίνομαι αυτά αλλά ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που θέλει όσο δεν ενοχλεί τον άλλον. Έχω να φλερτάρω σε μπαρ 5 χρόνια ή τουλάχιστον όσες φορές φλέρταρα ήταν για τον χαβαλέ και δεν βγήκε κάτι από αυτό. Δεν έμεινα με το πουλί στο χέρι τόσα χρόνια, ούτε χωρίς σχέση. Το μπαρ δεν είναι ο καλύτερος χώρος να βρεις ουσιαστική επικοινωνία. Ένα περιβάλλον με δυνατή μουσική και αλκοόλ είναι. Εθελοντισμός, ομαδικές δραστηριότητες, βιβλιοθήκες, θεματικά events. Σε αυτά τα μέρη είναι πολύ πιθανότερο να βρεις κάποιον που έχετε κοινά ενδιαφέροντα και να μην βρεις τουλάχιστον κάνεις κάτι που σε ενδιαφέρει. Μάλλον δεν θες να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα (και μαγκιά σου και επιλογή σου και κανείς δεν θα σε κρίνει γι' αυτό), αλλά το να κάθεσαι να κρίνεις τους άλλους για το αν θα ασχοληθούν με το κινητό τους, αν θα πιπιλάνε το παγάκι της βότκας, πόσο χαρούμενα είναι τα ζευγάρια ή αν θα πάνε σε strip show, ούτε σε βοηθάει, ούτε σε αφορά. 2
logistoulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 Δημοσ. 10 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) δεν υπάρχει κανένας λόγος να κοιτάξει κανείς πίσω, αυτό μόνο άρρωστο μπορεί να είναι οι σχέσεις χαλάνε για κάποιο λόγο και καλύτερα να μείνουν έτσι από το να ανακυκλώνουμε όλα αυτά που μας χάλασαν κάποτε επίσης ο άνθρωπος σε βάθος δεν αλλάζει πραγματικά, μπορεί να ωριμάζει, μπορεί να μαθαίνει να αντιμετωπίζει καταστάσεις πιο ψύχραιμα και σωστά όμως στην ουσία του ο χαρακτήρας του έχει διαμορφωθεί πριν καν ενηλικιωθεί και να δεις κάποιον αλλαγμένο πχ έναν συμμαθητή σου από το σχολείο ξέρεις πώς είναι πραγματικά σαν άτομο ακόμα και αν έχετε να τα πείτε πολλά χρόνια, ακόμα και αν πλέον δείχνει πιο σοβαρός και ώριμος το ίδιο ισχύει και με ένα άτομο με το οποίο κάποτε είχες θέματα, το ότι συγκρατείται ή καταπιέζεται να μην βγάλει τον κακό του εαυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ή ότι δεν θα τον ξαναβγάλει αργά ή γρήγορα για αυτό καλό είναι είναι να ξέρεις κάποιον καιρό και να τον έχεις δει σε διάφορες φάσεις, για αυτό και σχέσεις ανθρώπων (φιλικές κυρίως) πολλές φορές ξεκινούν από νεαρές ηλικίες όπου ακόμα και αν δεν μιλάμε για κάποιον τέλειο άνθρωπο (δεν υπάρχει άλλωστε τέλειος) ξέρεις με τι έχεις να κάνεις και έχεις μάθει στην όποια κατάσταση ή ιδιαιτερότητα βέβαια το παραπάνω δεν σημαίνει ότι πρέπει να μείνεις με τον κύκλο που ξέρεις από μικρός για πάντα, ίσα ίσα που κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβεις αν υπάρχει πρόβλημα (δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει) και να αποκοπείς από αυτόν αν δεν αξίζει τον κόπο, πράγμα που συχνά βλέπουμε δύσκολα να συμβαίνει. καθόλη τη διάρκεια της ζωής σου μπορείς να συνεχίζεις να γνωρίζεις ανθρώπους με τους οποίους θα ταιριάζεις περισσότερο και θα πρέπει βασικά να το επιδιώκεις, αλλά θα πρέπει με τον καιρό να αναπτύσσεις κάποιου είδους ωριμότητα προκειμένου να κρίνεις καλύτερα τους χαρακτήρες. αυτό είναι η ουσιαστική εξέλιξη του χαρακτήρα κάποιου το να έχει καλύτερη κρίση με βάση τις ανάγκες του ώστε να αποφεύγει τις κακοτοπιές Επεξ/σία 10 Απριλίου 2018 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις