Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θα είχα πρόβλημα κάποιος διαρρήκτης να μου κάνει μήνυση και αγωγή επειδή ¨πληγώθηκε¨ προσπαθώντας να μπει στο σπίτι μου η το μαγαζί μου.

Τουλαχιστον έτσι θα μάθαινα τα στοιχεία του.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ObeyWario! είπε

Πάρε κάποιο συναγερμό με πολύ δυνατή σειρήνα ή αν πιάνουν τα χέρια σου τσέκαρε το Home alone για ιδέες

Δύο σειρήνες έχω και δεν είδα φοβούνται.. στο home alone τι ιδέα να πάρω το φλόγιστρο πάνω απο τη  πόρτα.? 

8 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε

Δεν θα είχα πρόβλημα κάποιος διαρρήκτης να μου κάνει μήνυση και αγωγή επειδή ¨πληγώθηκε¨ προσπαθώντας να μπει στο σπίτι μου η το μαγαζί μου.

Τουλαχιστον έτσι θα μάθαινα τα στοιχεία του.

Ναι αλλά θα τρέχεις στα δικαστήρια θα πληρώνεις δικηγόρους και στο τέλος ο κλέφτης θα αθωωθεί όπως πάντα.

Δημοσ.

Απάλλαξέ τον από τον μάταιο τούτο κόσμο. Αέριο υδροκυανίου, αερίζεις μετά καλά καλά , τον πετάς σε κανένα χαντάκι και τελείωσε. 😁

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Απάλλαξέ τον από τον μάταιο τούτο κόσμο. Αέριο υδροκυανίου, αερίζεις μετά καλά καλά , τον πετάς σε κανένα χαντάκι και τελείωσε. 😁

Full evil τελικα.
Δε διαφωνω με την ιδεα παντως.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Σιγά ρε κακοποιε του γλυκού νερού.. τον πετάς και στο χαντάκι

Καλα άντε, σε κάνα παλιό πηγάδι. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, stratosw είπε

υπαρχουν και κατι αλλα συστηματα που ντουμανιαζουν τον τοπο με ακακο ασπρο καπνο, οποτε οι κλεφτες δεν βλεπουν τιποτα για να.κλεψουν. αυτο δινει χρονο αντιδεασης για την αστυνομια να φτασει

βαασικα, μονο αυτο αν θες να εισαι νομιμος, τιποτε αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά τα λέτε για χαντάκια και πηγάδια αλλά ποιος τολμάει να το κάνει? Μετά πως θα κοιμάσαι τα βράδια? Πολλοί το έχουν πει αλλά δεν τολμάνε.

Τα έχω δει τα συστήματα καπνού αλλά είναι ακριβά, και η φιάλη κρατάει για 2-3 περιστατικά .

Εχω δει βιντεάκια σε δευτερόλεπτα δεν βλέπεις τίποτα. 

Επεξ/σία από pavloa
  • Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία στη παράγραφο 2α το άρθρου 1/ Ν 3944/2011 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι :

«…Όπλα θεωρούνται επίσης τα αντικείμενα που είναι πρόσφορα για επίθεση ή άμυνα και ιδιαίτερα: Μηχανισμοί και κάθε μέσο εκτόξευσης χημικών ουσιών (SPRAY) ή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας…»

Επομένως αν δε πάρεις κάποιο σπρέι που να μπορεί να περάσει από ένα ενδεχόμενο αστυνομικό έλεγχο αντιμετωπίζεις ποινή φυλάκισης για οπλοκατοχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον μαχαιρώνεις με κάποιο περίεργο-άσχετο μαχαίρι που λογικά δε θα μπορούσες να έχεις στη κατοχή σου (κυνηγετικό-αλιευτικό χωρίς να είσαι κυνηγός ή ψαράς) και ισχυρίζεσαι ότι είναι του νεκρού  και ότι μετά από πάλη και αυτοάμυνα συνέβη το μοιραίο,το "φυτεύεις" όπως στις ταινίες.

Δεν ήταν δικό σου το μαχαίρι όλα καλά

Επεξ/σία από opera
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, opera είπε

Τον μαχαιρώνεις με κάποιο περίεργο-άσχετο μαχαίρι που λογικά δε θα μπορούσες να έχεις στη κατοχή σου (κυνηγετικό-αλιευτικό χωρίς να είσαι κυνηγός ή ψαράς) και ισχυρίζεσαι ότι είναι του νεκρού  και ότι μετά από πάλη και αυτοάμυνα συνέβη το μοιραίο,το "φυτεύεις" όπως στις ταινίες.

Δεν ήταν δικό σου το μαχαίρι όλα καλά

Ή του παίρνουν το μαχαίρι γιατί είναι τρεις δίμετροι νταγλαράδες και αντίο.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, pavloa είπε

Καλά τα λέτε για χαντάκια και πηγάδια αλλά ποιος τολμάει να το κάνει? Μετά πως θα κοιμάσαι τα βράδια? Πολλοί το έχουν πει αλλά δεν τολμάνε.

Τα έχω δει τα συστήματα καπνού αλλά είναι ακριβά, και η φιάλη κρατάει για 2-3 περιστατικά .

Εχω δει βιντεάκια σε δευτερόλεπτα δεν βλέπεις τίποτα. 

Έλα ρε, πλάκα κάνουμε, τοις μετρητοίς τα παίρνεις; 

Δημοσ.

αφου τα spray πιπεριου απαγορευονται, τοτε ενα spray χλωρίνης-αμμονίας θα ηταν μια καλη εναλλακτικη πιστευω. Να εκτονωθει στον χωρο και να πεσουν κάτω σαν τα κοτοπουλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...