ObeyWario! Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Πάρε κάποιο συναγερμό με πολύ δυνατή σειρήνα ή αν πιάνουν τα χέρια σου τσέκαρε το Home alone για ιδέες 1
agamoi-thytai Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δεν θα είχα πρόβλημα κάποιος διαρρήκτης να μου κάνει μήνυση και αγωγή επειδή ¨πληγώθηκε¨ προσπαθώντας να μπει στο σπίτι μου η το μαγαζί μου. Τουλαχιστον έτσι θα μάθαινα τα στοιχεία του.
pavloa Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, ObeyWario! είπε Πάρε κάποιο συναγερμό με πολύ δυνατή σειρήνα ή αν πιάνουν τα χέρια σου τσέκαρε το Home alone για ιδέες Δύο σειρήνες έχω και δεν είδα φοβούνται.. στο home alone τι ιδέα να πάρω το φλόγιστρο πάνω απο τη πόρτα.? 8 ώρες πριν, agamoi-thytai είπε Δεν θα είχα πρόβλημα κάποιος διαρρήκτης να μου κάνει μήνυση και αγωγή επειδή ¨πληγώθηκε¨ προσπαθώντας να μπει στο σπίτι μου η το μαγαζί μου. Τουλαχιστον έτσι θα μάθαινα τα στοιχεία του. Ναι αλλά θα τρέχεις στα δικαστήρια θα πληρώνεις δικηγόρους και στο τέλος ο κλέφτης θα αθωωθεί όπως πάντα.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Απάλλαξέ τον από τον μάταιο τούτο κόσμο. Αέριο υδροκυανίου, αερίζεις μετά καλά καλά , τον πετάς σε κανένα χαντάκι και τελείωσε. 😁 1
webparts Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε Απάλλαξέ τον από τον μάταιο τούτο κόσμο. Αέριο υδροκυανίου, αερίζεις μετά καλά καλά , τον πετάς σε κανένα χαντάκι και τελείωσε. 😁 Full evil τελικα. Δε διαφωνω με την ιδεα παντως.
txcellas Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Σιγά ρε κακοποιε του γλυκού νερού.. τον πετάς και στο χαντάκι
HALF EVIL Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, txcellas είπε Σιγά ρε κακοποιε του γλυκού νερού.. τον πετάς και στο χαντάκι Καλα άντε, σε κάνα παλιό πηγάδι.
duende Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 20 ώρες πριν, stratosw είπε υπαρχουν και κατι αλλα συστηματα που ντουμανιαζουν τον τοπο με ακακο ασπρο καπνο, οποτε οι κλεφτες δεν βλεπουν τιποτα για να.κλεψουν. αυτο δινει χρονο αντιδεασης για την αστυνομια να φτασει βαασικα, μονο αυτο αν θες να εισαι νομιμος, τιποτε αλλο.
pavloa Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά τα λέτε για χαντάκια και πηγάδια αλλά ποιος τολμάει να το κάνει? Μετά πως θα κοιμάσαι τα βράδια? Πολλοί το έχουν πει αλλά δεν τολμάνε. Τα έχω δει τα συστήματα καπνού αλλά είναι ακριβά, και η φιάλη κρατάει για 2-3 περιστατικά . Εχω δει βιντεάκια σε δευτερόλεπτα δεν βλέπεις τίποτα. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από pavloa 1
nipoa Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία στη παράγραφο 2α το άρθρου 1/ Ν 3944/2011 αναφέρεται ξεκάθαρα ότι : «…Όπλα θεωρούνται επίσης τα αντικείμενα που είναι πρόσφορα για επίθεση ή άμυνα και ιδιαίτερα: Μηχανισμοί και κάθε μέσο εκτόξευσης χημικών ουσιών (SPRAY) ή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας…» Επομένως αν δε πάρεις κάποιο σπρέι που να μπορεί να περάσει από ένα ενδεχόμενο αστυνομικό έλεγχο αντιμετωπίζεις ποινή φυλάκισης για οπλοκατοχή.
opera Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τον μαχαιρώνεις με κάποιο περίεργο-άσχετο μαχαίρι που λογικά δε θα μπορούσες να έχεις στη κατοχή σου (κυνηγετικό-αλιευτικό χωρίς να είσαι κυνηγός ή ψαράς) και ισχυρίζεσαι ότι είναι του νεκρού και ότι μετά από πάλη και αυτοάμυνα συνέβη το μοιραίο,το "φυτεύεις" όπως στις ταινίες. Δεν ήταν δικό σου το μαχαίρι όλα καλά Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από opera 1
Moderators Kercyn Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, opera είπε Τον μαχαιρώνεις με κάποιο περίεργο-άσχετο μαχαίρι που λογικά δε θα μπορούσες να έχεις στη κατοχή σου (κυνηγετικό-αλιευτικό χωρίς να είσαι κυνηγός ή ψαράς) και ισχυρίζεσαι ότι είναι του νεκρού και ότι μετά από πάλη και αυτοάμυνα συνέβη το μοιραίο,το "φυτεύεις" όπως στις ταινίες. Δεν ήταν δικό σου το μαχαίρι όλα καλά Ή του παίρνουν το μαχαίρι γιατί είναι τρεις δίμετροι νταγλαράδες και αντίο.
HALF EVIL Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 6 ώρες πριν, pavloa είπε Καλά τα λέτε για χαντάκια και πηγάδια αλλά ποιος τολμάει να το κάνει? Μετά πως θα κοιμάσαι τα βράδια? Πολλοί το έχουν πει αλλά δεν τολμάνε. Τα έχω δει τα συστήματα καπνού αλλά είναι ακριβά, και η φιάλη κρατάει για 2-3 περιστατικά . Εχω δει βιντεάκια σε δευτερόλεπτα δεν βλέπεις τίποτα. Έλα ρε, πλάκα κάνουμε, τοις μετρητοίς τα παίρνεις;
Πανος999 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Στην Ελλαδα καλυτερα να εισαι θυτης παρα θυμα...!!!! 1
Alphaleader Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 αφου τα spray πιπεριου απαγορευονται, τοτε ενα spray χλωρίνης-αμμονίας θα ηταν μια καλη εναλλακτικη πιστευω. Να εκτονωθει στον χωρο και να πεσουν κάτω σαν τα κοτοπουλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις