papoys1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μετά τα νέα για το νέο πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή για τα οποία καθόλου δε χαρήκατε σήμερα έμαθα ότι τμήμα του Εκθεσιακού Κέντρου Ανθούσας το έχει πάρει το Praktiker και φτιάχνει νέο κατάστημα στην περιοχή μας το οποίο όπως μου είπαν σύντομα θα λειτουργήσει.(πρόκειται για το Εκθεσιακό που βρίσκεται δίπλα στο mart (πρώην makro) και το οποίο αν και άνοιξε με φανφάρες το έφαγε η κρίση και σύντομα έβαλε λουκέτο. Χαρμόσυνα νέα γιατί τόσο το praktiker Ν.Ιωνίας όσο και το leroy Αερολιμένα ήταν αρκετά μακριά για όσους μένουμε εδώ στα Βορειοανατολικά και μας άρεσαν τα μαστορέματα. 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, papoys1 said: Χαρμόσυνα νέα γιατί τόσο το praktiker Ν.Ιωνίας όσο και το leroy Αερολιμένα ήταν αρκετά μακριά για όσους μένουμε εδώ στα Βορειοανατολικά και μας άρεσαν τα μαστορέματα. Μεταμόρφωση δεν είναι το Praktiker? Επίσης υπάρχει Leroy Merlin στην Κηφισίας (κάθοδος), λίγο κάτω από τον ΟΤΕ, γιατί να τρέχεις στο Ελ.Βενιζέλος? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από ThReSh 1
MikeJ Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Σχετικό- Άσχετο ανοίγει και Leroy Merlin δίπλα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο... Έχει πέσει πολύ μερεμετι φαίνεται... 3
papoys1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ThReSh είπε Μεταμόρφωση δεν είναι το Praktiker? Επίσης υπάρχει Leroy Merlin στην Κηφισίας (κάθοδος), λίγο κάτω από τον ΟΤΕ, γιατί να τρέχεις στο Ελ.Βενιζέλος? Ναι Μεταμόρφωση αλλά επειδή παλιά που πήγαινα δεν ήξερα που είναι τα σύνορα μεταξύ Μεταμόρφωσης Ν.Ιωνίας μου έμεινε Ν.Ιωνία. Από Γέρακα με βολεύει καλύτερα Αεροδρόμιο.Αν και περισσότερα τα χιλιόμετρα ανοιχτός δρόμος χωρίς φανάρια,χωρίς κίνηση ,αν πας πρωί μέχρι τις 10.00 περνάς και πίνεις και ένα καφέ δωρεάν στο ΙΚΕΑ . Βέβαια πάντα απέξω μέσω Σπάτων χωρίς διόδια. 3 ώρες πριν, MikeJ είπε Σχετικό- Άσχετο ανοίγει και Leroy Merlin δίπλα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο... Έχει πέσει πολύ μερεμετι φαίνεται... Ναι είδα τις πινακίδες.Αυτό το κτίριο το έφτιαχναν για λειτουργία πολλών κινηματογραφικών αιθουσών αλλά λόγω κρίσης το εγχείρημα απέτυχε όπως και αυτό του Εκθεσιακού κέντρου Ανθούσας που τώρα γίνεται praktiker. Όσο για το μερεμέτι που λες απλά οι γυναίκες πάνε Ερμού οι άντρες Leroy και Praktiker. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από papoys1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Καλή φάση πάντως, χρειαζόταν, βαριόμουν τρελά να τρέχω Μεταμόρφωση... 1
eliasjuve Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλή φάση. Το leroy στο αεροδρόμιο εκτός ότι μπορεί να μην βολεύει λόγω απόστασης έχει πολλή αστυνομία στα πέριξ και είναι ρίσκο για όσους δεν είναι τυπικοί στις "υποχρεώσεις" του αυτοκινήτου τους. Την έχω πατήσει με φίλο μου. Επίσης είχε ακουστεί ότι θα φτιαχνόταν Praktiker στο Smart Park αλλά ακόμα δεν... Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από eliasjuve 1
trickius Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα.. Είχαμε μια σχετική ηρεμία εμείς εκεί στο χωριό. Τώρα θα γίνεται πατης σε πατώ
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εξαιρετικά νέα, ποιός έτρεχε Μεταμόρφωση. 23 minutes ago, eliasjuve said: Καλή φάση. Το leroy στο αεροδρόμιο εκτός ότι μπορεί να μην βολεύει λόγω απόστασης έχει πολλή αστυνομία στα πέριξ και είναι ρίσκο για όσους δεν είναι τυπικοί στις "υποχρεώσεις" του αυτοκινήτου τους. Την έχω πατήσει με φίλο μου. Τι εννοείς; Το Leroy στο αεροδρόμιο έχει δικό του πάρκινγκ, πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να σε γράψει η αστυνομία εκεί. έντιτ: άκυρο, τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Malthador 1
eliasjuve Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Εξαιρετικά νέα, ποιός έτρεχε Μεταμόρφωση. Τι εννοείς; Το Leroy στο αεροδρόμιο έχει δικό του πάρκινγκ, πρέπει να κάνεις μεγάλη προσπάθεια για να σε γράψει η αστυνομία εκεί. έντιτ: άκυρο, τώρα κατάλαβα τι εννοείς. Όταν μπαίνεις μέσα ή καθ' οδόν εννοώ, ειδικά από τα Σπάτα είναι συνεχώς παρκαρισμένοι εκεί.
papoys1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, eliasjuve είπε Όταν μπαίνεις μέσα ή καθ' οδόν εννοώ, ειδικά από τα Σπάτα είναι συνεχώς παρκαρισμένοι εκεί. Μπάαα επειδή πάω συχνά (είμαι τυπικός ζώνη ασφάλεια κτεο τα πάντα όλα που λέει και ο Αλε) παλαιά όντως ήταν μόνιμα εκεί. Πιθανώς για εμπορικούς λόγους και παρόμοια αποθάρυνση πελατών λε leroy ikea factory Κωτσόβολο κλπ τους έδιωξαν και τελευταία δεν τους βλέπω καθόλου σε αυτό το σημείο. 1 ώρα πριν, trickius είπε Δεν μπορώ να πω οτι τρελάθηκα.. Είχαμε μια σχετική ηρεμία εμείς εκεί στο χωριό. Τώρα θα γίνεται πατης σε πατώ Γείτονας;;;;;;;;;;;;;;;;; Ανθούσα μένεις;;; Πράγματι υπέροχα εκεί πάνω.Αέρας - θέα - ησυχία. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από papoys1 2
eliasjuve Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, papoys1 είπε Μπάαα επειδή πάω συχνά (είμαι τυπικός ζώνη ασφάλεια κτεο τα πάντα όλα που λέει και ο Αλε) παλαιά όντως ήταν μόνιμα εκεί. Ίσως να μην είναι μόνιμα πλέον σ'αυτό το σημείο αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πέσεις πάνω τους. Μπορεί όπως είπες για εμπορικούς λόγους να μην είναι πια μόνιμοι. Βέβαια καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται αλλά για κάποιους υπάρχει θέμα στο να είναι τα πάντα κομπλέ ειδικά σε παλιά οχήματα. Όπως και να' χει όφειλα να το πω προς γνώση και συμμόρφωση. 1
haris_216 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, papoys1 είπε ...................................Αυτό το κτίριο το έφτιαχναν για λειτουργία πολλών κινηματογραφικών αιθουσών αλλά λόγω κρίσης το εγχείρημα απέτυχε........................... Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι το συγκεκριμένο απέτυχε όχι λόγω κρίσης αλλά λόγω εμποδίων (νομικές παρεμβάσεις) που έθετε ο ανταγωνισμός. Μετά τις τόσες καθυστερήσεις, ίσως να το αποτέλειωσε και η κρίση Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από haris_216 1
Diskimpex Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Ειναι μην μπλεξεις με ανταγωνιστες http://www.businessnews.gr/article/87833/leroy-merlin-katevainei-sto-kentro-tis-athinas-pote-anoigei-neo-katastima 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 23 ώρες πριν, papoys1 είπε Μετά τα νέα για το νέο πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή για τα οποία καθόλου δε χαρήκατε σήμερα έμαθα ότι τμήμα του Εκθεσιακού Κέντρου Ανθούσας το έχει πάρει το Praktiker και φτιάχνει νέο κατάστημα στην περιοχή μας το οποίο όπως μου είπαν σύντομα θα λειτουργήσει.(πρόκειται για το Εκθεσιακό που βρίσκεται δίπλα στο mart (πρώην makro) και το οποίο αν και άνοιξε με φανφάρες το έφαγε η κρίση και σύντομα έβαλε λουκέτο. Χαρμόσυνα νέα γιατί τόσο το praktiker Ν.Ιωνίας όσο και το leroy Αερολιμένα ήταν αρκετά μακριά για όσους μένουμε εδώ στα Βορειοανατολικά και μας άρεσαν τα μαστορέματα. Εχω Πλαισιο και Praktiker Μεταμορφωσης πολυ κοντα ...Λετε να διαλεξα για αυτο Λυκοβρυση να μενω 52 χρονια τωρα ?
Leon90 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, papoys1 είπε Μετά τα νέα για το νέο πλαίσιο στην Αγία Παρασκευή για τα οποία καθόλου δε χαρήκατε σήμερα έμαθα ότι τμήμα του Εκθεσιακού Κέντρου Ανθούσας το έχει πάρει το Praktiker και φτιάχνει νέο κατάστημα στην περιοχή μας το οποίο όπως μου είπαν σύντομα θα λειτουργήσει.(πρόκειται για το Εκθεσιακό που βρίσκεται δίπλα στο mart (πρώην makro) και το οποίο αν και άνοιξε με φανφάρες το έφαγε η κρίση και σύντομα έβαλε λουκέτο. Χαρμόσυνα νέα γιατί τόσο το praktiker Ν.Ιωνίας όσο και το leroy Αερολιμένα ήταν αρκετά μακριά για όσους μένουμε εδώ στα Βορειοανατολικά και μας άρεσαν τα μαστορέματα. Μάλιστα... Απο ότι διαβάζω στο Internet έχει σταματήσει να λειτουργεί το "Expo Athens" απο το 2012. Νόμιζα ότι συνέχιζε να λειτουργεί παροδικά για εκθέσεις κ.λ.π.. , αλλά τελικά πάει και αυτό. Μία φορά το είχα επισκεφθεί κάπου το 2010 λόγω μίας έκθεσης σχετικά με "συστήματα και τεχνολογίες περιβάλλοντος". Πως να μην κλείσει μετά ; ---------------------------- Άσχετο αλλά έχουν ξεκινήσει και παίζουν στην τηλεόραση κάτι ωραία σποτακια για διαφήμιση του νέου καταστήματος "Leroy Merlin" της Βασιλίσσης Σοφίας : https://www.youtube.com/watch?v=DV-nYA8b8L4 https://www.youtube.com/watch?v=6dNdRZO_SEk https://www.youtube.com/watch?v=yCbkJDXDi-M Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Leon90 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα