Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήμουν σε σχέση για 4 σχεδόν χρόνια. Μετά από ένα διάστημα που ήμασταν κάπως και με αφορμή το ότι δεν βρεθήκαμε για 2 εβδομάδες λόγω υποχρεώσεων που είχα στη σχολή χωρίσαμε. Δε νομίζω ότι έχει νόημα να αναλύσω εδώ όλα τα μικροπράγματα που μας ενοχλούσαν. Στην παρούσα φάση τα αισθήματα που νιώθω για αυτήν είναι ότι τη νοιάζομαι και ότι ερωτικά ήμασταν οκ. Το να χωρίσουμε το είπε αυτή. Βέβαια καραμέλα το είχε σε σημείο που μου το έλεγε και μετά με έπαιρνε τηλ να τα ξαναβρούμε και εγώ το είχαν σαν παιχνιδάκι. Τώρα το εννοούσε λίγο περισσότερο. Το πρόβλημά μου είναι ότι νιώθω λίγο μπερδεμένος. Να πω και εγώ τέλος; Δεν ξέρω αν θα μου λείψει, το μόνο που ξέρω είναι ότι ίσως νιώθω λίγο περιέργα σαν να μου λείπει κάτι. Από την άλλη δεν είμαι ερωτευμένος αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά. Οπότε το δίλημμα είναι να την πάρω τηλ και να δω αν μπορούμε να μην τα ξαναβρούμε, ή να μη την πάρω ποτέ τηλ και να συνεχίσω τη ζωή μου.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέρμα. 

Αφού σε χώρισε αυτή ας παρακαλέσει αυτή άμα σε θέλει πίσω.

Τους έχετε δώσει τόσο αέρα και τρέχουμε και δε φτάνουμε.

Επεξ/σία από johnbond
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, lactate είπε

Ήμουν σε σχέση για 4 σχεδόν χρόνια. Μετά από ένα διάστημα που ήμασταν κάπως και με αφορμή το ότι δεν βρεθήκαμε για 2 εβδομάδες λόγω υποχρεώσεων που είχα στη σχολή χωρίσαμε. Δε νομίζω ότι έχει νόημα να αναλύσω εδώ όλα τα μικροπράγματα που μας ενοχλούσαν. Στην παρούσα φάση τα αισθήματα που νιώθω για αυτήν είναι ότι τη νοιάζομαι και ότι ερωτικά ήμασταν οκ. Το να χωρίσουμε το είπε αυτή. Βέβαια καραμέλα το είχε σε σημείο που μου το έλεγε και μετά με έπαιρνε τηλ να τα ξαναβρούμε και εγώ το είχαν σαν παιχνιδάκι. Τώρα το εννοούσε λίγο περισσότερο. Το πρόβλημά μου είναι ότι νιώθω λίγο μπερδεμένος. Να πω και εγώ τέλος; Δεν ξέρω αν θα μου λείψει, το μόνο που ξέρω είναι ότι ίσως νιώθω λίγο περιέργα σαν να μου λείπει κάτι. Από την άλλη δεν είμαι ερωτευμένος αυτό μπορώ να το πω με σιγουριά. Οπότε το δίλημμα είναι να την πάρω τηλ και να δω αν μπορούμε να μην τα ξαναβρούμε, ή να μη την πάρω ποτέ τηλ και να συνεχίσω τη ζωή μου.

Τι το συζητάμε δεν κατάλαβα..

Επεξ/σία από petran91
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, petran91 είπε

Τι το συζητάμε δεν κατάλαβα..

Μη τον αποπαίρνεις, είχαμε καιρό να δούμε θρεντ του φλαουτίστα.

• Like 3
Δημοσ.

κοιτα μπορει να σε χωριζει καθε φορα για να παει με κανεναν αλλο και με το που τον φαει και χορταινει να σε περνει τηλ ( γιατι εισαι σιγουρακι πως να το κανουμε ) να τα ξαναβρειτε χωρις να εχει τυψεις γιατι τεχνικα δεν εισασταν μαζι οταν ηταν με τον αλλο  :P

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Fabricated είπε

Να το ανεβάσω ανομολόγητα ; θα κάνει σουξέ 

Μήπως καλύτερα να της πάρουμε μια πάστα;; if you know what I mean!

Δημοσ.

Δε θεωρώ ότι έχει πάει με άλλον αλλά δεν είναι και αυτό το θέμα. Σκέφτομαι από τη μια ότι είναι κρίμα που τα έχουμε τόσο καιρό και ότι θα έπρεπε να προσπαθήσουμε πάλι, από την άλλη θα μπορούσα να ξαναείμαι ελεύθερος και να ψάχνομαι. Μου έχει λείψει αυτό.

Δημοσ.
1 minute ago, lactate said:

Δε θεωρώ ότι έχει πάει με άλλον αλλά δεν είναι και αυτό το θέμα. Σκέφτομαι από τη μια ότι είναι κρίμα που τα έχουμε τόσο καιρό και ότι θα έπρεπε να προσπαθήσουμε πάλι, από την άλλη θα μπορούσα να ξαναείμαι ελεύθερος και να ψάχνομαι. Μου έχει λείψει αυτό.

Αν αναφερεσαι στο σχολιο μου, εγω δεν εγραψα οτι εχει παει με αλλον, ειπα οτι εχει βρει τον επομενο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lactate είπε

θα μπορούσα να ξαναείμαι ελεύθερος και να ψάχνομαι. Μου έχει λείψει αυτό.

Αυτό. Φλάου είσαι. Γεννήθηκες να ζεις στην αμαρτία, παράνομο ξενύχτι κι αλητεία.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα να περναει, καλα να περνας. Ωρα να πας παρακατω. Ουτε ερωτευμένος εισαι, αρα τι περιμένεις; Ενας κυκλος εκλεισε. 

• Like 2
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, lactate είπε

με αφορμή το ότι δεν βρεθήκαμε για 2 εβδομάδες .......                    ερωτικά ήμασταν οκ......                         Το να χωρίσουμε το είπε αυτή.

Άστα φίλε προφανώς Σε Κεράτωνε και έψαχνε αφορμή να σε ξαποστείλει…

Προφανώς ήσουν «αμελητέα ποσότητα» και λάκισε…

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...