parlapipas25 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Περναω ας πούμε κάθε μέρα από την Γλυφάδα και βλέπω στην κυριολεξία να βαρανε μύγες.Ειδικα τα ρούχα είναι να τους κλαίνε οι ρέγγες.Αντε να δουλεψουνε λιγο στις γιορτες και στις εκπτωσεις.Τον υπολοιπο χρόνο; Και απορώ με τοσα εξοδα,τρέλα ενοίκια,εφορίες ΦΠΑ κλπ πως καταφέρνουν και μένουν ακόμα ανοιχτά; Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από parlapipas25 2
NikosKallithea Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 ...και δηλαδή και τι θες να κάνουμε ρε φίλε να μπούμε όλοι στην εφορία και να γίνουμε δημόσιοι υπάλληλοι 1
29gk Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Γνωριζω παντως αρκετους που εχουν αλλαξει πορτες με καινουργιες που ενσωματωνουν ενα stop και ετσι η πορτα τους μενει ανοιχτη ωσπου να την κλεισει καποιος. Αλλοι, που δεν αλλαξαν την παλια τους πορτα, χρησιμοποιουν σφηνες. Απο απλες ξυλινες μεχρι κατι χαριτωμενες που εχουν πανω αρκουδακια, γατακια, ελεφαντακια κτλ. 2
stelios18120 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Υπάρχει λίπος ακομα,από τα χρόνια της ανεμελιάς και των δανείων Όταν τελειώσουν αυτά,θα δεις τι σημαίνει πέφτει λουκέτο,και στέγνωσε η αγορά. 7
mad-proffessor Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Αυτή είναι και δικιά μου χρόνια απορία λογικά ο χώρος τους ανήκει οπότε δεν υπάρχει ενοίκιο, κάποιοι μάλλον είναι και μεγαλοεισοδηματίες. Μακάρι να τα πηγαίνουν καλά οι άνθρωποι αν μη τι άλλο. 3
parlapipas25 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 18 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Υπάρχει λίπος ακομα,από τα χρόνια της ανεμελιάς και των δανείων Όταν τελειώσουν αυτά,θα δεις τι σημαίνει πέφτει λουκέτο,και στέγνωσε η αγορά. Αυτό το ακούω χρόνια τώρα.Ποσο λοιπός πια; 5
fotodv7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Εγώ έχω αυτή την απορία αλλά για συγκεκριμένα μαγαζιά μόνο. Πχ μαγαζί που πουλάει αποκλειστικά με μαντήλια. Ποοοσα μαντήλια πουλάει τη μέρα; Άλλο παράδειγμα... Μαγαζί που πουλάει χάντρες, είδη ραπτικής κλπ. Πως τα κρατάνε τέτοια μαγαζιά; 1
Tragic! Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Αρχικά το 17 πρέπει να έκλεισαν καμια 30ρια χιλιάδες επιχειρήσεις. Δεύτερον προφανώς οι άνθρωποι είναι υπερχρεωμένοι και το κρατάνε όσο μπορούν. 1
kage Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο ενας πιστολιαζει τον αλλον... Ο ενοικιαστης πιστολιαζει ιδιοκτητη με εναντι ενοικιων,ο ενοικιαστης αφηνει απληρωτο εφκα φπα φορους ,πιστολιαζει και κανα μισθο κ παει λεγοντας.. Ο ιδιοκτητης ποστολιαζει ενφια και φορολογια του... Το κρατος πιστολιαζει τις επιστροφες γιατι τον πιστολιαζουν ολοι ,οταν αποφασισε στην χρεοκοπημενη χωρα να κοψει μισθους συνταξεις και να ανεβασει φορολογιες κ λοιπες μλκς Και ολοι οι παραπανω πιστολιαζουν τις τραπεζες 《Ένας στους δύο χρωστάει στην εφορία Στα 102 δις τα χρέη στην εφορία - 5 δις εισπράχθηκαν από κατασχέσεις Τα 102 δις ευρώ άγγιξαν τον περασμένο Δεκέμβριο οι ληξιπρόθεσμες οφειλές στην εφορία κατά γράφοντας αύξηση 1,3 δις ευρώ σε σχέση με τον Νοέμβριο ενώ μέσω κατασχέσεων επράχθησαν 5 δις ευρώ. Αυξημένη φορολογική κόπωση καταγράφουν τα στοιχεία της ΑΑΔΕ .. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από kage 13
papoys1 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Κλείνουν και πολλά μάλιστα.Δυστυχώς πολλοί ανοίγουν με ελπίδες και όνειρα αλλά οι περισσότεροι τρώνε τα μούτρα τους και φεσώνονται σε Τράπεζες Εφορία. Στη γειτονιά μου σε καλό μαγαζί πάνω στην πλατεία μέσα σε 2 χρόνια έκλεισε τέσσερις φορές και άνοιξε τρεις. Με τον τελευταίο ιδιοκτήτη φαίνεται ότι περπατάει ο χρόνος θα δείξει όμως. 1
kage Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Συνηθες φαινομενο... Ο ανεργος να λεει δεν βγαινω με 12ωρες δουλεια με 400ε και να χω τον αλλον πανω απο το κεφαλι μου θα κανω κατι δικο μου.. Μαζευουν χρηματα απο γονεις γιαγιαδες κτλ βρισκουν και κανα φιλο/η στην ιδια φαση και ανοιγουν κατι χωρις ομως να ξερουν τα κολπα..μπαμπ κλεινουν και χρεωνονται εφκα 1 2 ετων φπα φορολογια και τα δανεικα... αντε μετα πειτε τους με την καταθλιψη που θα χουν να πανε για δουλεια οχι ομως για να ζησουν αλλα να ξεχρεωσουν.. Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από kage 9
randomcat Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Και απορώ με τοσα εξοδα,τρέλα ενοίκια,εφορίες ΦΠΑ κλπ πως καταφέρνουν και μένουν ακόμα ανοιχτά; +το νταβατζιλίκι που πληρώνουν στους μπράβους της μαφίας για να μην τους τα σπάσουν. 2
Ntinaras Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, kage είπε Συνηθες φαινομενο... Ο ανεργος να λεει δεν βγαινω με 12ωρες δουλεια με 400ε και να χω τον αλλον πανω απο το κεφαλι μου θα κανω κατι δικο μου.. Μαζευουν χρηματα απο γονεις γιαγιαδες κτλ βρισκουν και κανα φιλο/η στην ιδια φαση και ανοιγουν κατι χωρις ομως να ξερουν τα κολπα..μπαμπ κλεινουν και χρεωνονται εφκα 1 2 ετων φπα φορολογια και τα δανεικα... αντε μετα πειτε τους με την καταθλιψη που θα χουν να πανε για δουλεια οχι ομως για να ζησουν αλλα να ξεχρεωσουν.. Αφου πανε και ανοιγουν καφετεριες και σουβλατζιδικα. 2
stelios18120 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Αφου πανε και ανοιγουν καφετεριες και σουβλατζιδικα. +1000 Γεμίσαμε καφετεριες,σουβλατζίδικα και φούρνους. Κάθε γειτονιά είναι τίγκα σε αυτά τα μαγαζιά. 3
MikeJ Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Βασικά τα σουβλατζίδικα και οι φούρνοι (πακέτο-καφέ-τυροπιτάδικα) είναι τα μόνα που δουλεύουν.... Δε βλέπω να κλείνουν και πολλά τέτοια. Πιο πολύ τα εμπορικά καταστήματα εννοούσε ο TS. Εγώ έχω ένα κατάστημα στην γειτονιά μου που πουλάει αθλητικά είδη και παιδιά η βιτρίνα και τα προϊόντα που έχει και γενικά όλο το κατάστημα μοιάζει λες και δεν έχει αλλάξει από το 1975.... δεν έχω δει ποτέ άνθρωπο να μπαίνει μέσα να ψωνίσει... και όμως βλέπω μια γυναίκα που το ανοίγει.... Λέτε να είναι "βιτρίνα" ξέπλυμα και έτσι... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις