Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Μη μιλας για μενα αφου δε με ξερεις. Κατσε εσυ και δουλευε για 400€ και μετα πες στον γιο σου οτι δεν εχεις λεφτα να τους παρεις παιχνιδια και βιλβια και ταυτοχρονα να τα ακους απο μερικους εξυπνακιδες οτι τι το εκανε το παιδι αφου δε μπορει να το κρατησει ή οτι ακ κοψει απο αλλου θα τα βρει και κατι τετοιτες  .@@...... Εχουμε φαει τοση κλαψα απο τους ερδοδοτες που φυσιολογικο ειναι να βλεπω την επιδραση. Που θα παει σιγα σιγα οταν ολοι τη πατησουμε θα ξυπνησουμε.   

Πάμε πάλι. Όταν κλείσει το μέρος που δουλεύεις τι θα παίρνεις στο παιδί σου; Δεν φτάνει η μείωση της επιχειρηματικότητας που έχει υποστεί η Ελλάδα μες την κρίση εσύ νομίζεις ότι αυτοί είναι που ευθύνονται ενώ τις ευθύνες πρέπει να τις ρίχνεις στο κράτος και τη δημόσια διαχείριση των χρημάτων.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπες να τα ξυνω σαν δημοσιος.... να σου πω κατι αυτος που τα ξυνει θα τα ξυνει ειτε στο δημοσιο ειτε αλλου απλα αλλου μεχρι να παρει ποδι. Για το συμφερον μου ξερω καλυτερα αστο....Δεν απαντησες ομως αφου σου ειναι τοσο Β το προβλημα των 400 ευρω δεν  νομιζω να υπαρχει προβλημα να γινει για αρχη 1000?? Υπαρχουν αλλα πιο σοβαρα οπως λες

Πλακα εχουμε.... θα το παρω εγω αμα κλεισι και θα το δουλεψω καλυτερα.... Μη το ψαχνεις στον τουρισμο απο ρεκορ σε ρεκορ πανε και οι εργαζομενοι δουλευουν στο τσαμπα πλεον χωρις ρεπο για 4 μηνες.  Ας φυγουν λοιπον θα βρεθουν αλλοι που θα το πανε καλυτερα το μαγαζι. 

Αν κλεισει επισης θα βρω δουλεια σε αλλον με τον τριπλασιο πλεον βασικο εκτος και αν νομιζεις οτι θα βουλιαξει η χωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όταν είχε πει την γνωστή ατάκα ο Παγκαλος , θυμάμαι λίγες μέρες αργότερα πήγαμε σε ψητοπωλείο.

εκεί ήταν 2-3 σκυλιά αδέσποτα που έτρωγαν αποφάγια και γλυκοκοίταζαν τα τραπέζια και τους πελάτες.

ένας φίλος έδινε κανένα κοκαλάκι και το μοίραζε όσο μπορούσε ποιο δίκαια στα σκυλιά που τον περιτριγύριζαν μόλις κατάλαβαν πόσο "ψυχούλα" ήταν.

κάποια στιγμή φτάνει ο σερβιτόρος με τον λογαριασμό και όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει το μερίδιο του αναφωνεί ατάραχος "να πληρώσει ο λαός , μας δείχνει τα σκυλιά και μας λέει "μαζί τα φάγαμε"

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Confused 1
Δημοσ.

Μερικοί έχουν δουλειά με καλό μισθό,ασχέτως αν το αξίζουν εφόσον έχουν σπουδάσει στο αντικείμενο η έχουν μπει με βύσμα.Μιλούν εκ του ασφαλούς και κατακρίνουν τους άλλους που εργάζονται για τον βασικό μισθό για να νιώσουν ανώτεροι.Εχουν πιάσει τον παπά από τα α@@@@ια.Επίσης έχουν "πλάτες" πχ σπίτι γραμμένο στο όνομά τους κλπ.

Οι ίδιοι δεν θα το έκαναν αν δεν είχαν δουλειά με καλό μισθό,θα είχαν την ίδια άποψη με τους υπόλοιπους.

Αλλοι έχουν σπουδάσει αλλά δεν δουλεύουν στο αντικείμενό τους γιατί δεν έχουν γνωριμία-βύσμα.Η γιατί δεν δέχονται εκτός αντικειμένου.Μπορεί να έχουν οι γονείς τους χρήματα.

• Like 4
Δημοσ.

Το να έχεις γονείς οι οποίοι σου παρέχουν τα πάντα ως τα 35, μόλις παντρευτείς να πάρεις το πατρικό για να ζήσεις, η σύζυγος να φέρνει 500 καθαρά στο σπίτι, συν τα δικά σου 500 να γίνονται 1000 και να νομίζεις ότι είσαι αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπου στη διαφήμιση του Νεσκαφέ "Ναι μπορώ να τα καταφέρω" και να νομίζεις ότι τα κατάφερες, τότε είσαι για κλάματα.

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Curtis76 είπε

Πιστευω παντως πως δεν εισαι εργαζομενος. Τα συμφεροντα των εργαζομενων και των εργοδοτων ειναι παντα σε συγκρουση.  Ναι πραγματι αν ανεβουν οι εργοδοτικες εισφορες μπορει να γινει κατι απο αυτα που λες, οπως και αν πεσουν οι μισθοι ο κοσμος θα πειναει, θα φυγει για αλλου, θα δουλευει για ψιχουλα, δε θα κανει οικογεννεια .... Ειπαμε υαρχουν διαφορετικες προτεραιοτητες.  Το προσδοκιμο εχει πεσει γκουγκλαρε το, τωρα αν δε γεννιουνται παιδια και ανεβαινει η μεση ηλικια οπως αναφερεις, σου αναφερα τι πρεπει να γινει, αν αυξηθουν οι μισθοι ο κοσμος θα κανει παιδια πιο ευκολα. Ο Σπανουλης που δεν εχει προβλημα εχει 5 αλλα εγω ειμαι 1,70 γμτ.  Το σχεδιο ειναι να μη παρουμε συτναξη ποτε. Οι ιδιοι που ζηταγαν αυξηση οριων συνταξιοδοτησης ειναι οι ιδιοι που δε θα ηθελαν ποτε τους να προσλαβουν 64 χρονο ανεργο. Εδω μιλαμε οτι πανω απο τα 50 δε βρισκεις δουλεια. Αλλα επειδη πρεπει να βγουν τα νουμερα με βαση τη δικη τους λαγικη θα μας κανουν να τους δικαιολογουμε και απο πανω. Για μενα ειναι προφανες και μονοδρομος ο διπλασιασμος της εργοδοτικης εισφορας και τριπλασιασμος του κατωτατου μισθου γιατι μετα δε θα βρισκουν κανεναν στη χωρα.  

Στο θέμα του μεγαλώματος των παιδιών και για το αν θα κάνουν οι νέοι οικογένεια διαφωνώ κάθετα. Θα έλεγα οτι η οικονομική κρίση η ανεργία και η συμπίεση των εισοδημάτων είναι οχι η κύρια αιτία για την οποία δεν κάνουν οι νέοι οικογένεια αλλά το κερασάκι στην τούρτα ενός φαινομένου που είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια πιο πριν και τώρα απλά έφτασε στην παρακμή του, οι αιτίες του φαινομένου είναι πολύ περισσότερες και βαθύτερες από την οικονομική κρίση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα και έχω περάσει τα 50, (πρέπει να είμαι από τους μεγαλύτερους στο φόρουμ, έχω επίσης τον Χ81, https://www.insomnia.gr/articles/διάφορα/computer/sinclair-spectrum-designer-rick-dickinson-dies/)
Έχω νοιώσει τις διακρίσεις λόγω ηλικίας αρκετές φορές. Το θέμα είναι κοινωνικό και δεν έχει να κάνει μόνο με την κρίση των τελευταίων ετών. Τα τελευταία χρόνια απλά ο αριθμός των ανέργων +50 έχει μεγαλώσει...
Από παλιά η Ελληνική κοινωνία είχε διάφορες διακρίσεις, κοματικές (δεξιός-αριστερός), άνδρας - γυναίκα, κλπ. Τις τελευταίες δεκαετίες έχει αναδειχθεί το θέμα των ανέργων πάνω από τα 50.
Κατά την γνώμη μου αυτό οφείλετε μεταξύ άλλων και στην συνταξιοδότηση μεγάλου μέρους του πληθυσμού σε μικρές ηλικίες... Μέχρι πριν μερικά χρόνια γυναίκες με ανήλικα παιδιά έπαιρναν σύνταξη με 15 χρόνια εργασία, στα 35 συνταξιούχος... Επίσης πολύ δεκοτζίδες έπαιρναν σύνταξη και τεράστια εφάπαξ σε ηλικίες κάτω των 50. Το ίδιο και οι ένστολοι. Συνταξιούχοι δάσκαλοι από τα 53, κλπ. Προσοχή είμαι υπέρ των υψηλών μισθών για όλους και όχι υπέρ των υψηλών συντάξεων και των εφάπαξ για μερικούς. 
Όσοι ήταν υποχρεωμένοι να δουλέψουν δούλευαν όμως, δεν δημιουργήθηκαν δομές επανεκπαίδευσης εάν μείνεις από δουλειά, ή υποστήριξης για να βρεις δουλειά κλπ. Επίσης δεν δημιουργήθηκαν δομές για υποστήριξη της νέας μητέρας. Δεν υπάρχουν παιδικοί σταθμοί για όλα τα παιδιά, δεν δίνονται επιδόματα για το μεγάλωμα των παιδιών. Την ίδια εποχή (πριν το μνημόνια) συνταξιούχος υπάλληλος του πρώην υπουργείου Βιομηχανίας έπαιρνε σύνταξη 3.200 € και συνταξιούχος του ΟΣΕ, απόφοιτος δημοτικού έπαιρνε 2.400 € σύνταξη...
Με τα χρόνια δημιουργήθηκε μια κουλτούρα στην κοινωνία με βάση την οποία πολλοί εργαζόμενοι ανέμεναν την καλή σύνταξη από τα πρώτα χρόνια δουλειάς... Όσοι δούλευαν πάνω από τα 50 ήταν κορόιδα ή οι χαμένοι της υπόθεσης. Όσοι λοιπόν έχαναν την δουλειά σε αυτή την ηλικία, απλά την είχαν βάψει και συνεχίζουν να την έχουν βαμμένη… Ασφαλώς και δεν μπορεί να εργάζεται δύτης ή ανθρακωρύχος >50. Όμως ο αστυνομικός στα γραφεία ενώ μπορεί να δουλεύει παίρνει σύνταξη και στα αστυνομικά τμήματα υπάρχουν νέοι σε ηλικία αστυνομικοί. Κάτω από αυτές τις συνθήκες επικράτησε η αντίληψη ότι  ο άνεργος >50 δεν αποδίδει ανεξάρτητα της εργασίας που κάνει ή της προσωπικότητας του. Επίσης, πολύ προϊστάμενοι με ηλικία μικρότερη του άνεργου έχουν πρόβλημα να ασκήσουν τα καθήκοντά τους και δεν προσλαμβάνουν μεγαλύτερούς τους, έχει να κάνει και αυτό με την κουλτούρα μας. 
Ένας άλλος παράγοντας είναι ότι το σύστημα υγείας δεν προσφέρει συστηματικά προληπτική ιατρική. 
Η έλλειψη δομών εκπαίδευσης και η προληπτική ιατρική είναι βασικοί παράγοντες που σε πολλές περιπτώσεις ρίχνουν την απόδοση των εργαζομένων >50. Υπάρχει και σχετικό άρθρο του ΔΝΤ   https://blogs.imf.org/2016/08/17/the-euro-area-workforce-is-aging-costing-growth/   Η πτώση της παραγωγικότητας για ανθρώπους +50, είναι μικρότερη ή μηδενική σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης όπου το κοινωνικό κράτος είναι πολύ καλύτερο.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι ο ηλικιακός ρατσισμός είναι έντονος στην Ελλάδα και οφείλετε στην κουλτούρα για την ηλικία της σύνταξης που υπήρχε μέχρι πρόσφατα, στη έλλειψη δομών επανεκπαίδευσης και επανένταξης, και στις ατέλειες στο σύστημα υγείας, όπως λέει και το ΔΝΤ.
Τι κάνουμε τώρα; Νομίζω ότι σαν κοινωνία πρέπει να σταματήσουμε τις διακρίσεις με κριτήριο την ηλικία. Είναι παράνομες. Επίσης θα πρέπει να φροντίσουμε την δημιουργία σοβαρών δομών επανεκπαίδευσης και επανένταξης.
Ένα ενδιαφέρον άρθρο : http://www.news247.gr/reportaz/einai-arga-sta-40-gia-mia-nea-epaggelmatiki-archi.6497816.html
Καλή τύχη σε όλους τους άνεργους.

Διαβάζω στις καταχωρήσεις για το θέμα των παιδιών.

Η λύση κατά την γνώμη μου είναι η σοβαρή υποστήριξη της οικογένειας με επιδόματα, παιδικούς σταθμούς με ωράρια που να ταιριάζουν στον ιδιωτικό τομέα, άδειες κλπ. Το οικογενειακό εισόδημα παίζει ρόλο για την απόκτηση παιδιών, αλλά δεν είναι αρκετό και σίγουρο για όλους.

Επεξ/σία από naftis
  • Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως ακουσων ακουσων η γυναικα μου 8 χρονια ανεργη πηγε σε συνεντευξη σε μαγαζι με βρεφικα παιδικα και επειδη ηταν παντρεμενη χωρις παιδι της ειπε οτι δε μπορει να την προσλαβει (μαγαζι με παιδικα ελεος ουτε καν εκει).... Μιλαμε οι αριστοι σε αυτη την κοινωνια πανε μπροστα.. Αριστοι στη λαμογια, στη πουσ@@α, αριστοι στην εκμεταλευση ......αλλα ο εγαζομενος ως μονιμο κοροιδο νομιζει πως οταν διαβαζει για αριστεια αναφερεται σε εργατικοτητα, διαβασμα, ικανοτητες παραγωγης.   Τριπλασιασμος κατωτατου μισθου  και αμα τους αρεσει και θα ειναι μονο η αρχη αυτο.

Απο την αλλη λες και η τροικα διαβαζει insomnia, ζητησε νεα αυξηση οριων συνταξιοδοτησης 4 χρονια ακομα... Προβληματιζομαι ακομα,, ρεε λες να ειναι για καλο αυτο? Για να το ζητανε οι αριστοι κατι θα ξερουν... για μας αγωνιζονται.... ετσι θα πανε καλα οι επιχειρησεις και θα αυξησουν τον μισθο και μετα θα τρεχουν ολες μαζι απαιτώντας μειωση οριων.........χωρις να θελουμε... Θα λεμε ρε οχι μη,,,,θα παει κακα το μαγαζι δε θελουμε μειωση, δε μας συμφερει μειωστε μου τον μισθο να παει το μαγαζι μηπως και δω ασπρη μερα και αυξηθει ο μισθος μου....... ρε θα μας τρελανου ολοι ή μαλλον καλυτερα καλα να παθουμε που ειμαστε στα 4 και νομιουμε οτι ασχολουμαστε και με τα κοινα. 

Επεξ/σία από Curtis76
Δημοσ.

2 ώρες πριν, naftis είπε

Έχω νοιώσει τις διακρίσεις λόγω ηλικίας αρκετές φορές. Το θέμα είναι κοινωνικό και δεν έχει να κάνει μόνο με την κρίση των τελευταίων ετών. Τα τελευταία χρόνια απλά ο αριθμός των ανέργων +50 έχει μεγαλώσει...
Από παλιά η Ελληνική κοινωνία είχε διάφορες διακρίσεις, κοματικές (δεξιός-αριστερός), άνδρας - γυναίκα, κλπ. Τις τελευταίες δεκαετίες έχει αναδειχθεί το θέμα των ανέργων πάνω από τα 50.

στο ζουμι του προβληματος. 

τι να κανει ο 50ρης, να ανοιξει δικια του επιχειρηση και να γινει ελευθεροεπαγγελματιας; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, naftis είπε

Κάτω από αυτές τις συνθήκες επικράτησε η αντίληψη ότι  ο άνεργος >50 δεν αποδίδει ανεξάρτητα της εργασίας που κάνει ή της προσωπικότητας του. Επίσης, πολύ προϊστάμενοι με ηλικία μικρότερη του άνεργου έχουν πρόβλημα να ασκήσουν τα καθήκοντά τους και δεν προσλαμβάνουν μεγαλύτερούς τους, έχει να κάνει και αυτό με την κουλτούρα μας. 

Kατ΄εμε ειναι τραγικο να δουλευει καποιος μετα τα 60. Και εντελως παρανοϊκο στα 67!!! Ημαρτον δηλαδη. Τι κινητρα και τι αποδοση να εχει ο 65αρης.

Στα 50-60 οκ αλλα μετα ειναι αστειο. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Παντως ακουσων ακουσων η γυναικα μου 8 χρονια ανεργη πηγε σε συνεντευξη σε μαγαζι με βρεφικα παιδικα και επειδη ηταν παντρεμενη χωρις παιδι της ειπε οτι δε μπορει να την προσλαβει (μαγαζι με παιδικα ελεος ουτε καν εκει).... Μιλαμε οι αριστοι σε αυτη την κοινωνια πανε μπροστα.. Αριστοι στη λαμογια, στη πουσ@@α, αριστοι στην εκμεταλευση ......αλλα ο εγαζομενος ως μονιμο κοροιδο νομιζει πως οταν διαβαζει για αριστεια αναφερεται σε εργατικοτητα, διαβασμα, ικανοτητες παραγωγης.   Τριπλασιασμος κατωτατου μισθου  και αμα τους αρεσει και θα ειναι μονο η αρχη αυτο.

Απο την αλλη λες και η τροικα διαβαζει insomnia, ζητησε νεα αυξηση οριων συνταξιοδοτησης 4 χρονια ακομα... Προβληματιζομαι ακομα,, ρεε λες να ειναι για καλο αυτο? Για να το ζητανε οι αριστοι κατι θα ξερουν... για μας αγωνιζονται.... ετσι θα πανε καλα οι επιχειρησεις και θα αυξησουν τον μισθο και μετα θα τρεχουν ολες μαζι απαιτώντας μειωση οριων.........χωρις να θελουμε... Θα λεμε ρε οχι μη,,,,θα παει κακα το μαγαζι δε θελουμε μειωση, δε μας συμφερει μειωστε μου τον μισθο να παει το μαγαζι μηπως και δω ασπρη μερα και αυξηθει ο μισθος μου....... ρε θα μας τρελανου ολοι ή μαλλον καλυτερα καλα να παθουμε που ειμαστε στα 4 και νομιουμε οτι ασχολουμαστε και με τα κοινα. 

Άλλη μια περίπτωση που το κράτος δεν βοηθάει την μητρότητα ή την πιθανότητα να γίνει κάποια γυναίκα μητέρα. Θα έπρεπε οι θέσεις μιας γυναίκας που φεύγει σε άδεια μητρότητας να πληρώνετε από το κράτος. Όπως και το επίδομα τέκνων να πληρώνετε από το κράτος.

Η τρόικα δεν ξέρω εαν διαβάζει ινσόμνια αλλά η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης είναι απόλυτα σωστή για τους λόγους που ανέφερα προηγούμενα. Η ηλικία συνταξιοδότησης είναι στα ίδια επίπεδα σχεδόν σε όλες τις χώρες της ΕΕ. Επίσης άλλα θέματα που επέβαλε η τρόικα όπως το Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα των 200€ η πρόσβαση στο σύστημα υγείας κλπ, αξιολόγηση των ΔΥ κλπ  επιβλήθηκαν από την τρόικα γιατί ανάλογα υπάρχουν σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα και αυτοι που θελουν να παει η συνταξη στα 67 παραλογο το θεωρουν. Δε θελουν εργαζομενους 67 χρονους θελουν ανεργους 67 χρονους αντι συνταξιουχους 67 χρονους... Προσβαση στο συστημα υγειας εχουμε πολλα χρονια και συντομα θα το χασουμε οπως γινεται και στο αμερικα. Σιγα σιγα γινονται αυτα.... Εδω κουβεντιαζουμε αυτο ακριβως παντως... αν ειναι σωστη η αυξηση των οριων. Ειπαμε υπαρχουν καποιοι που το θεωρουν σωστο και καποιοι λαθος... αναλογα με τα συμφεροντα

Επεξ/σία από Curtis76
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, katz είπε

Kατ΄εμε ειναι τραγικο να δουλευει καποιος μετα τα 60. Και εντελως παρανοϊκο στα 67!!! Ημαρτον δηλαδη. Τι κινητρα και τι αποδοση να εχει ο 65αρης.

Στα 50-60 οκ αλλα μετα ειναι αστειο. 

Καθόλου αστείο. Αν υπάρχει αξιοπρεπής δουλειά που μπορεί να βγαίνει, πχ υπάλληλος γραφείου, λογιστής, μηχανικός κλπ δεν λέμε οικοδόμος που τα πράματα είναι δύσκολα. Υπό κανονικές συνθήκες εκπαίδευσης, αξιολόγησης κλπ ένας εργαζόμενος σε αυτή την ηλικία και σε πολλές ειδικότητες έχει τεράστιο απόθεμα γνώσεων που μπορεί να αξιοποιηθεί από την εταιρεία του ή την κοινωνία. 

Δείτε την ταινία: Ο Αρχάριος με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο.

http://www.athinorama.gr/cinema/movie/o_arxarios-10049034.html

Υγεία να υπάρχει... 

12 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Μα και αυτοι που θελουν να παει η συνταξη στα 67 παραλογο το θεωρουν. Δε θελουν εργαζομενους 67 χρονους θελουν ανεργους 67 χρονους αντι συνταξιουχους 67 χρονους... Προσβαση στο συστημα υγειας εχουμε πολλα χρονια και συντομα θα το χασουμε οπως γινεται και στο αμερικα. Σιγα σιγα γινονται αυτα.... Εδω κουβεντιαζουμε αυτο ακριβως παντως... αν ειναι σωστη η αυξηση των οριων. Ειπαμε υπαρχουν καποιοι που το θεωρουν σωστο και καποιοι λαθος... αναλογα με τα συμφεροντα

Πρόσβαση στο σύστημα υγείας δεν είχαμε 'η μάλλον είχαμε μερικώς. Αν ήταν κάποιος ελεύθερος επαγγελματίας και δεν μπορούσε να πληρώσει το ΤΕΒΕ ή είχε κλείσει την επιχείρησή του ήταν εκτός συστήματος υγείας. Το μνημόνιο του 2015 επέβαλλε την πλήρη πρόσβαση στο σύστημα υγείας για όλους, ακόμα και για αυτά τα φρούτα που χόρευαν στο Σύνταγμα για το  αποτέλεσμα του ΟΧΙ...

Δεν έχει να κάνει τόσο με τα συμφέροντα του καθενός αλλά με τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου. Δεν βγαίνουν τα νούμερα...

Εδώ μπήκε και το 200άρι που ανέφερα προηγούμενα.

Επεξ/σία από naftis
Δημοσ.

Οποτε θες μεταβλητο οριο συνταξιοδοτησης αναλογα με το ποστο? Σε ταμειο μεχρι ποτε σε κρατανε? Σε καταστημα? Οδηγος?Σε ξενοδοχειο και γενικα οτι εχει με κοσμο  δε θελουν γερους δηλαδη τα περισσοτερα επαγγελματα. Υπαρχουν και εξαιρεσεις που λες εσυ αλλα δε θα ψηφιστει νομος για εξαιρεσεις. Μεγιστο εγγυημενο εισοδημα εχει το μαγαζι ή οχι.... Δε θελω ελαχιστο εγγυημενο  θελω να συμπληρωσω τα νομιμα ετη μεχρι τα 60 και οχι να παρω 200 ευρω αν δε μπορω να τα συμπληρωσω..... Η οχι λες να πρεπει να βγουμε στον δρομο να πανηγυρισουμε??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι σημαίνει "δε θελουν γερους"; Δεν έχουμε σπίτι μανάδες, παπούδες κλπ ;

Τους λέμε δεν σας θέλουμε;

Η κοινωνία πρώτα μπορεί να το απαιτήσει. Μην πάτε σε καταστήματα που δεν έχουν ώριμους εργαζόμενους. Επίσης το κράτος μπορεί να βάλει ποσόστωση σχετικά με το ποσοστό των εργαζομένων μέσης ηλικίας.

Επεξ/σία από naftis
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...