g8777 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το ίδιο περίπου πρόβλημα, μετά την ανανέωση συμβολαίου με την Κοσμοτε και την αλλαγή του ρούτερ με το Speedport plus. Και λέω περίπου, γιατί: Ορισμένες σελίδες αρνούνται να ανοίξουν από 3 διαφορετικά κινητά συνδεδεμένα στο wifi του σπιτιού. Η πλοήγηση είναι απροβληματιστη μόλις γίνει εναλλαγή σε δεδομένα. Το πρόβλημα δεν λύνεται με αλλαγή browser, δοκίμασα με της Samsung, τα ίδια. Από την άλλη όμως στον σταθερό υπολογιστή και το λάπτοπ δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα όταν πλοηγουμαι μέσω WiFi. Το καλύτερο; Ούτε σε ένα παλιό τάμπλετ 7ετιας με απαρχαιωμένη έκδοση του Chrome έχω θέμα! Ακόμα , όλες οι συσκευές που είναι πάνω στο Speedport ( τηλεόραση, κλιματιστικό κλπ) δουλεύουν απροβληματιστα. Έχω ξεψαχνισει το μενού του μόντεμ,δεν έχω βρει κάποια επιλογή που θα με βοηθούσε. Επίσης και το firewall των υπολογιστών δεν δείχνει να είναι παράγοντας, τα ίδια είτε με ανοικτό είτε κλειστό. Καμία ιδέα;
atheatos Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 4 ώρες πριν, g8777 είπε Καλησπέρα, αντιμετωπίζω το ίδιο περίπου πρόβλημα, μετά την ανανέωση συμβολαίου με την Κοσμοτε και την αλλαγή του ρούτερ με το Speedport plus. Και λέω περίπου, γιατί: Ορισμένες σελίδες αρνούνται να ανοίξουν από 3 διαφορετικά κινητά συνδεδεμένα στο wifi του σπιτιού. Η πλοήγηση είναι απροβληματιστη μόλις γίνει εναλλαγή σε δεδομένα. Το πρόβλημα δεν λύνεται με αλλαγή browser, δοκίμασα με της Samsung, τα ίδια. Από την άλλη όμως στον σταθερό υπολογιστή και το λάπτοπ δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα όταν πλοηγουμαι μέσω WiFi. Το καλύτερο; Ούτε σε ένα παλιό τάμπλετ 7ετιας με απαρχαιωμένη έκδοση του Chrome έχω θέμα! Ακόμα , όλες οι συσκευές που είναι πάνω στο Speedport ( τηλεόραση, κλιματιστικό κλπ) δουλεύουν απροβληματιστα. Έχω ξεψαχνισει το μενού του μόντεμ,δεν έχω βρει κάποια επιλογή που θα με βοηθούσε. Επίσης και το firewall των υπολογιστών δεν δείχνει να είναι παράγοντας, τα ίδια είτε με ανοικτό είτε κλειστό. Καμία ιδέα; Δεν μπορεί να είναι θέμα του ρουτερ εφόσον γίνεται πλοήγηση από άλλες συσκευές . Εκτός και συγκεκριμένες συσκευές που έχουν θέμα έχουν γίνει blacklisted στο ρουτερ. 1
tzitzikas2 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου καλησπέρα. Σε speedport plus 2 που μολις εγκατέστησα καθώς αναβαθμίστηκε η γραμμή στα 300mbps δεν μπορώ να αλλάξω κανάλι στα 2,4GHz και με έχει στο κανάλι 2 στο οποίο έχω και γείτονα στο ίδιο κανάλι. Η επιλογή είναι στο Auto και δεν ανοίγει το drop menu όπως στα 5ghz όπου το άλλαξα κανονικά. Επίσης με wi-fi σύνδεση έπιανα παλιά με την σύνδεση 200mbps ακριβώς 200mbps αλλά τώρα κάπου στα 260mbps σταματάει το speed test. Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα