giannis2429 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δεν ξέρω τώρα τι ισχύει, αλλά εγώ όταν πήγαινα σχολείο (τελείωσα το 04) θυμάμαι ότι θεωρούταν μεγάλη προσβολή να έχεις στο στόμα σου τσίχλα κατά την διάρκεια του μαθήματος, μέχρι και στο γραφείο μπορούσες να βρεθείς. Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που μασούσαν επίτηδες σαν κατσίκια αλλά σε φυσιολογικά παιδιά. Τελικά γιατί το εκλαμβαναν ως προσβολή οι ιεροί παιδαγωγοί μας;;(τρομάρα τους)
De@th L0rd Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Για λόγους υγιεινής και σεβασμού (τρομάρα τους)
JohnTehGreek Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μήπως επειδή γέμιζε ο τόπος με μασημένες τσίχλες αφού οι περισσότεροι δεν τις πέταγαν στα σκουπίδια; Εγώ σε όλα τα χρόνια του σχολείου δεν υπήρχε μια φορά θρανία, καρέκλα, τοίχος κτλ. που να μην είχε πάνω του μασημένες τσίχλες κολλημένες. Αλλιώς δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο μπορεί να το απαγόρευαν. 3 1
Kostasspil Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Ριξε μια ματια κατω απο θρανια/καρεκλες και θα σ λυθει η απορια 2 1
djcat Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Δεν ξέρω τώρα τι ισχύει, αλλά εγώ όταν πήγαινα σχολείο (τελείωσα το 04) θυμάμαι ότι θεωρούταν μεγάλη προσβολή να έχεις στο στόμα σου τσίχλα κατά την διάρκεια του μαθήματος, μέχρι και στο γραφείο μπορούσες να βρεθείς. Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που μασούσαν επίτηδες σαν κατσίκια αλλά σε φυσιολογικά παιδιά. Τελικά γιατί το εκλαμβαναν ως προσβολή οι ιεροί παιδαγωγοί μας;;(τρομάρα τους) Όταν μιλάς με κάποιον για σοβαρό θέμα, ας πούμε στη δουλειά, ελπίζω να μασάει τσίχλα ο άλλος επιδεικτικά επιδεικτικά για να καταλάβεις το λόγο. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από djcat 7
mylo Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, djcat είπε Όταν μιλάς με κάποιον για σοβαρό θέμα, ας πούμε στη δουλειά, ελπίζω να μασάει τσίχλα ο άλλος επιδεικτικά επιδεικτικά για να καταλάβεις το λόγο. Αυτό ακριβώς. Λόγοι σεβασμού είναι κυρίως. 6
tritonas00 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Δεν ξέρω τώρα τι ισχύει, αλλά εγώ όταν πήγαινα σχολείο (τελείωσα το 04) θυμάμαι ότι θεωρούταν μεγάλη προσβολή να έχεις στο στόμα σου τσίχλα κατά την διάρκεια του μαθήματος, μέχρι και στο γραφείο μπορούσες να βρεθείς. Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που μασούσαν επίτηδες σαν κατσίκια αλλά σε φυσιολογικά παιδιά. Τελικά γιατί το εκλαμβαναν ως προσβολή οι ιεροί παιδαγωγοί μας;;(τρομάρα τους) δεν φταινε οι παιδαγωγοι αν ακομα δεν καταλαβες το γιατι, αλλου ειναι το προβλημα Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από tritonas00 6
kalogeros Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 35 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Δεν ξέρω τώρα τι ισχύει, αλλά εγώ όταν πήγαινα σχολείο (τελείωσα το 04) θυμάμαι ότι θεωρούταν μεγάλη προσβολή να έχεις στο στόμα σου τσίχλα κατά την διάρκεια του μαθήματος, μέχρι και στο γραφείο μπορούσες να βρεθείς. Και δεν αναφέρομαι σε αυτούς που μασούσαν επίτηδες σαν κατσίκια αλλά σε φυσιολογικά παιδιά. Τελικά γιατί το εκλαμβαναν ως προσβολή οι ιεροί παιδαγωγοί μας;;(τρομάρα τους) Θα σου απαντήσω με δύο ερώτησεις: 1) Θα πήγαινες ποτέ σε συνέντευξη για δουλειά μασώντας τσίχλα; 2) Αν παίρνεις εσύ συνέντευξη για δουλειά από κάποιον άλλον, θα σου άρεσε να έρθει μασώντας τσίχλα; Εάν σε κάποια από τις παραπάνω ερωτήσεις απάντησες "ναι", το πρόβλημα είναι δικό σου και όχι των παιδαγωγών σου. Εάν απάντησες "όχι", σκέψου το γιατί. 3
*nenya* Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Είναι ένας συνδυασμός βρωμιάς, έλλειψης σεβασμού αλλά και δυσκολίας στην άρθρωση οταν προσπαθεί να διαβάσει/μιλήσει με την τσίχλα στο στόμα. 14 1
Tragic! Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Σεβασμοί και παπάτζες. Απλά οι "σεβάσμιοι" καθηγητάρες ήταν άχρηστοι ώστε να διδάξουν τη στοιχειώδη παιδεία, πχ δεν κολλάμε τις τσίχλες πέρα δώθε από άποψη υγιεινής, τις πετάμε στο καλαθάκι, δε μασάμε επιδεικτικά σαν κατσίκες, δε κάνουμε φούσκες γιατί τα νεύρα των άλλων γίνονται τσατάλια κλπ. Αντ' αυτού, ρίχνουμε μια απαγόρευση -ενίοτε και αποβολή- και τέλειωσε το παραμύθι. (Η λέξη "άχρηστοι" μπορεί να φαίνεται τυχαία αλλά είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένη)
l337 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, Tragic! είπε Σεβασμοί και παπάτζες. Απλά οι "σεβάσμιοι" καθηγητάρες ήταν άχρηστοι ώστε να διδάξουν τη στοιχειώδη παιδεία, πχ δεν κολλάμε τις τσίχλες πέρα δώθε από άποψη υγιεινής, τις πετάμε στο καλαθάκι, δε μασάμε επιδεικτικά σαν κατσίκες, δε κάνουμε φούσκες γιατί τα νεύρα των άλλων γίνονται τσατάλια κλπ. Αντ' αυτού, ρίχνουμε μια απαγόρευση -ενίοτε και αποβολή- και τέλειωσε το παραμύθι. (Η λέξη "άχρηστοι" μπορεί να φαίνεται τυχαία αλλά είναι πολύ προσεκτικά επιλεγμένη) Τα παραπάνω δεν είναι σε καμία περίπτωση δουλειά του καθηγητή αλλά των γονιών του μαθητή. Εφόσον λοιπόν βλέπει ότι κάποιοι δεν έχουν την απαραίτητη παιδεία -από τα σπίτια τους-, τότε δουλειά του καθηγητή είναι να το απαγορεύσει. 9 2
george kesoglu Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εγω λεω να επιτραπουν μεσα στην ταξη τσιχλες - σουβλακια - κοκα κολες - πατατακια - καφεδες - και για να το κανουμε ακομα πιο δημοκρατικο να εκφραζονται οι σωματικες αναγκες με ηχηρο τροπο ειδικα τα ρεψιματα και οι πορδες και αναλογα ποσο δυνατα ακουγονται να μετρανε θετικα στην βαθμολογια Δεν πατε καλα μου φαινεται ,,, επειδη καποιοι εκπαιδευτικοι ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ δεν κανουν σωστα την δουλεια τους πρεπει να κανουμε τα σχολεια καφετεριες - μπαρακια μην πω τιποτα χειροτερο ??? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από george kesoglu 2
Tragic! Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 15 λεπτά πριν, l337 είπε Τα παραπάνω δεν είναι σε καμία περίπτωση δουλειά του καθηγητή αλλά των γονιών του μαθητή. Εφόσον λοιπόν βλέπει ότι κάποιοι δεν έχουν την απαραίτητη παιδεία -από τα σπίτια τους-, τότε δουλειά του καθηγητή είναι να το απαγορεύσει. Το σχολείο πρέπει να προσφέρει πέντε - δέκα πράγματα παραπάνω από τη στείρα μεταφορά γνώσεων. Το ότι έχει εκφυλιστεί η έννοια του "πάω σχολείο" δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνεται και αποδεκτό. Πολλά παιδιά, για χ-ψ λόγους δεν έχουν λάβει την απαραίτητη παιδεία από το σπίτι και ευθύνη του σχολείου είναι να τους διδάξει πως να βγουν σωστοι άνθρωποι στην κοινωνία. Είχα τέτοιους δασκάλους-καθηγητές και ξέρω. Αλλιώς θα αγόρασαν βιβλία από τα βιβλιοπωλεία και θα διάβαζαν σπίτι. Επαναπαυθήκαμε στο αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα, στο νίπτω τας χείρας μου και δε με αφορά, και μετά απορούμε γιατί ο κόσμος στην κοινωνία είναι όπως είναι.
dhmak Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν υπήρχε στον κάθε κηδεμόνα (βάσει εισοδήματος) ένα τέλος φοίτησης του παιδιού του (για τυχών φθορές), στο δημόσιο σχολείο (δημοτικά μέχρι πανεπιστήμια), δε νομίζω να βρισκόντουσαν σε τόσο άθλια κατάσταση. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από dhmak 2 1
Thulogur Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, george kesoglu είπε εγω λεω να επιτραπουν μεσα στην ταξη τσιχλες - σουβλακια - κοκα κολες - πατατακια - καφεδες - και για να το κανουμε ακομα πιο δημοκρατικο να εκφραζονται οι σωματικες αναγκες με ηχηρο τροπο ειδικα τα ρεψιματα και οι πορδες και αναλογα ποσο δυνατα ακουγονται να μετρανε θετικα στην βαθμολογια Δεν πατε καλα μου φαινεται ,,, επειδη καποιοι εκπαιδευτικοι ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ δεν κανουν σωστα την δουλεια τους πρεπει να κανουμε τα σχολεια καφετεριες - μπαρακια μην πω τιποτα χειροτερο ??? Μόλις περιεγραψες το τεχνικο λύκειο
Προτεινόμενες αναρτήσεις