gr234567 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/177276-philips-55pus6262-55 Σκρουτζ 670€+ https://www.skroutz.gr/s/12959659/Philips-55PUS6262.html Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από gr234567 1
sipiak1992 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 φαινεται value η συγκεκριμενη tv... αν υπαρχει κανενας κατοχος ας μας πει εντυπωσεις
what_if Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 περα απο το τυρακι του ambilight κ το οτι ειναι direct led σε αυτες τις τιμες μια samsung mu6xx ειναι χαλαρα καλυτερη https://www.displayspecifications.com/en/model/4e24ab3
stelios18120 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 33 λεπτά πριν, what_if είπε περα απο το τυρακι του ambilight κ το οτι ειναι direct led σε αυτες τις τιμες μια samsung mu6xx ειναι χαλαρα καλυτερη https://www.displayspecifications.com/en/model/4e24ab3 Δώσε λινκ με τιμή να δούμε
Doubt Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δεν βλέπω την mu6xx κάτω από 599 πλέον. Όποιος πρόλαβε....κλπ κλπ Καλό Σεπτέμβρη τώρα... ίσως με νέα μοντέλα.
Salvation81 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν βλέπω την mu6xx κάτω από 599 πλέον. Όποιος πρόλαβε....κλπ κλπ Καλό Σεπτέμβρη τώρα... ίσως με νέα μοντέλα. Σε περιπου 35-40 μερες θα δουμε καλες προσφορες οπως και περισυ λογο Mundial.
sipiak1992 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 για τα λευτα που ζηταει την δεδομενη χρονικη στιγμη αξιζει? η χρηση της θα ειναι καθαρα ως tv και ισως κανα netflix που σκεφτομαι να βαλω
Doubt Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δεν ξέρω αν είναι ιδιοτροπία δικιά μου, αλλά το τηλεκοντρόλ των Philips το θεωρώ κάτω του μετρίου. Όποιος πάρει δεν ξαναπαίρνει.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Από το 2011 που έχω μια ταπεινή Philips δεν έχω κανένα παράπονο με το κοντρόλ. Ίσως στα νεότερα μοντέλα να συμβαίνει αυτό που λες. Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
maxdore217 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Θα πρότεινα λίγο υπομονή ! Η Συγκεκριμένη αν τα βάλεις μάλιστα κάτω όλα πρόκειται για Κανονική Τιμή για τα δεδομένα : a. Έρχεται το mudial (και δεν νομίζω ακόμα και Αν χρειάζεται κάποιος άμεσα tv να πάρει πριν δει τι θα παίξει από προσφορές εκείνες τις μέρες σε tv ) b. Είναι μοντέλο 2017! ( και έχουν έρθει όλες οι καινούργιες ) c. Πριν περίπου δύο μήνες υπήρχε η 50'' ( τις ίδιας εταιρίας που είναι VA ) χωρίς όμως ambilight αλλά στα 399€ στα mm και ουσιαστικά δεν έγινε ο κακός χαμός που λέμε εμείς ( όταν κάτι είναι super προσφορά ) εκείνη μάλιστα η τιμή ήταν η καλύτερη για τα δεδομένα μιας και αποτελούσε την φθηνότερη 4k ! Oπότε 500€ μάλλον προσφορά για τον Κωτσόβολο αποτελεί αν πάει κάποιος να την πάρει σήμερα 1
greed Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Μια χαρα ειναι η προσφορα αν μιλαμε για καινουργια tv. Ημουν κατοχος στις 50 ιντσες. Την επεστρεψα μετα απο 9 ημερες. Τα dled δεν ειναι σωστα καλιμπραρισμενα. Οταν θα βλεπετε ποδοσφαιρο ή θα κανει γρηγορο padding ισως να βλεπετε κουρτινες ή αλλιως vertical banding. Γενικα για τα χρηματα της ειναι πολυ καλη. Τα χρωματα ειναι ζωντανα, η εικονα της πολυ καλη και το μαυρο της σουπερ. Το σμαρτ της ειναι απο τα lidl. Το κοντρολ της ειναι αρκετα συμπαθητικο στο χερι και μια χαρα για το smart της. To αμπιλαιτ κανει θαυματα και σε βυθιζει σε αυτο που βλεπεις. Ο ηχος της ηταν καλος και οχι κινεζικος. Εγω την αλλαξα για το vertical banding στο fifa ηταν ενοχλητικο... και δεν ηξερα αν στα μελλοντικα games θα αντιμετωπιζα το ιδιο προβλημα. Για ταινιες κλπ ειναι οτι το καλυτερο σε αυτη τη τιμη.
what_if Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) υποθετω οτι στο φορουμ των προσφορων κρινουμε μια προταση συνολικα ,δλδ την τιμη με βαση τα specs κ σε συναρτηση με τον ανταγωνισμο κ τις προσφορες που εχουν παιξει κοντινα χρονικα σε παρομοια τιμολογιακα μοντελα καθως κ τα reviews που κυκλοφορουν με βαση τα παραπανω οταν στο πλαισιο επαιξε η sammy στα 500€ κ η sony του public στα 563 ηταν πολυ καλυτερη απο ολες αυτες τις ips ,ε πρεπει να σ αρεσει να βλεπεις τα φωτακια γυρω απο την tv κ οχι την εικονα της για να θες να παρεις την φασονιαρα philips που δεν ειναι η philips που ξεραμε κ που δεν ειναι κ καμια καλη τηλεοραση ακομα κ να μην εχεις τιβι k να καιγεσαι ποιο καλα να παρεις καμια vestel ξργω που τα λεφτα της θα τα υποστηριζει κ θα ειναι κ αρκετα φθηνοτερη ,επισης υποτιθεται θα σκανε συνεχεια προσφορες μεχρι το καλοκαιρι ο καθενας ας κανει τα κουμαντα του αλλα αυτη προσφορα δεν ειναι ,ειναι νορμαλ τιμη για μια μετρια τιβι Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από what_if 1
IcemanGr71 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Την συγκεκριμένη την έχω εδώ και 5 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Την πήρα λόγω ambilight που το θεωρώ για μένα must. Χρήση κυρίως ταινίες... Ειδικά το Netflix είναι μαγεία... Τώρα παίζω και PS4 λόγω God of War (4Κ)... Κανένα παράπονο μέχρι στιγμής... Την είχα πάρει στα 600€ από Κωτσόβολο - προσφορά.. Τώρα στα 500€ τη θεωρώ vfm... Επεξ/σία 1 Μαΐου 2018 από IcemanGr71
CNT-FAI Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 Δημοσ. 1 Μαΐου 2018 2 hours ago, Doubt said: Δεν ξέρω αν είναι ιδιοτροπία δικιά μου, αλλά το τηλεκοντρόλ των Philips το θεωρώ κάτω του μετρίου. Όποιος πάρει δεν ξαναπαίρνει. Γιατί το άλφα και το ωμέγα σε μια TV είναι το remote της... 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα