Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2019 15 λεπτά πριν, palawiaris είπε Και όμως,τους δρόμους τους καθαρίζουνε όταν φτάσουν στο αμήν.Πιο πριν δεν έχει σχεδόν τίποτα λόγω οικονομίας. Για ποιες χώρες μιλάς;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Εγώ άλλες εμπειρίες έχω.Τα αλατια που πέφτουν στις γερμανικές Autobahn τα ρίχνουν πριν τα χιόνια,έχει τύχει να κλείσει ναι,αλλά σπάνια και λόγω χιονοθυελλας.Δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα. Θυμάμαι που τα πλυντήρια αυτοκινήτων το χειμώνα με χιόνια ήταν κάθε μέρα τίγκα επειδη έπλεναν τα αμάξια καθημερινά για να φύγουν τα αλατια,υπερβολικό αλάτι στους δρόμους.
palawiaris Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2019 Εδώ που μένω, λιγάκι έξω από την Βόννη, πραγματικά δεν καθαρίζεται τίποτα,και δεν περνά ποτέ εκχιονιστικό ή να ρίξουν αλάτι. Θυμάμαι πριν κάνα 3χρονο που έριξε κάμποσο χιόνι,δεν είδαμε ποτέ καθάρισμα. Τέλος πάντων, πολύ παλιά που πήγα με ένα BMW E30 χειμώνα οδικώς στην Ελλάδα μπαίνοντας στο μεγάλο τούνελ στην Ελβετία,ήταν όλα οκ Βγαίνοντας, τα πάντα άσπρα,ακόμα και ο δρόμος,οκ σιγά σιγά το πέρασα. Το θέμα είναι να μην σου κάτσει κάνα τεράστιο μποτιλιάρισμα από την κακοκαιρία,και εκεί πραγματικά την έκατσες....
ata1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2019 Παιδιά άλλη μια ερώτηση.. Χρειάζομαι κάποιο έγγραφο αν το αυτοκίνητο δεν είναι στο όνομα μου; Είναι στο όνομα της μάνας μου. Η πράσινη κάρτα όμως έχει δηλωμένο εμένα σαν οδηγό. Επίσης το ροζ δίπλωμα με καλύπτει Σκόπια και Σερβία; Κανένα άλλο χαρτί που μπορεί να αγνοω;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2019 Στις 26/10/2019 στις 2:40 ΜΜ, palawiaris είπε Εδώ που μένω, λιγάκι έξω από την Βόννη, πραγματικά δεν καθαρίζεται τίποτα,και δεν περνά ποτέ εκχιονιστικό ή να ρίξουν αλάτι. Θυμάμαι πριν κάνα 3χρονο που έριξε κάμποσο χιόνι,δεν είδαμε ποτέ καθάρισμα. Τέλος πάντων, πολύ παλιά που πήγα με ένα BMW E30 χειμώνα οδικώς στην Ελλάδα μπαίνοντας στο μεγάλο τούνελ στην Ελβετία,ήταν όλα οκ Βγαίνοντας, τα πάντα άσπρα,ακόμα και ο δρόμος,οκ σιγά σιγά το πέρασα. Το θέμα είναι να μην σου κάτσει κάνα τεράστιο μποτιλιάρισμα από την κακοκαιρία,και εκεί πραγματικά την έκατσες.... Κοίτα αν μένεις σε κανα χωριό, λογικό ακούγεται. Και σε χωριό στα περίχωρα του Βερολίνου αργούσαν να καθαρίσουν όταν χιόνιζε, αλλά βέβαια ήταν λίγος κόσμος, όλο μονοκατοικίες κλπ. Σε μεγάλες πόλεις και αυτοκινητόδρομους δεν έχεις θέμα με το χιόνι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα