alexakos89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, kostasbm είπε κοιταζα σημερα για εναν φιλο πιατο και ειδα 1.10 στα 27 ευρω πολυ καλη τιμη για καποιον που θελει να το βαλει στον αστρα η στο τουρκο https://www.skroutz.gr/s/5953249/Gessat-GES-110-OF.html Ποιος δορυφόρος αξίζει από τους 2;
asdfaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια ερώτηση χαζη αλλα επειδή δεν ξέρω από τηλεόρασης... και επειδή κάποια στιγμή όταν θα αγοράσω θα κοιτάξω και το μοντέλο 55χε7096 μιας που είναι και οικονιμικό. Η 55χε7096 είναι android tv. Το android εγώ προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο από όλα γιατί είναι το πιο παραμετροποιήσιμο από όλα. Αν υποθέσουμε πως περνάνε 5-6 χρονια έχοντας την 55χε7096. θα σηκώνει εφαρμογές μετά από 5-6 χρονια? η θα σέρνεται όπως τα παλιά android κινητά? γενικά στο μέλλον θα είναι ένταξη με το android? η θα έχει lag και μη συμβατά apps? και τα κλασικά θέματα του android? Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2018 από asdfaster
dess Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 35 λεπτά πριν, asdfaster είπε Μια ερώτηση χαζη αλλα επειδή δεν ξέρω από τηλεόρασης... και επειδή κάποια στιγμή όταν θα αγοράσω θα κοιτάξω και το μοντέλο 55χε7096 μιας που είναι και οικονιμικό. Η 55χε7096 είναι android tv. Το android εγώ προσωπικά το θεωρώ το καλύτερο από όλα γιατί είναι το πιο παραμετροποιήσιμο από όλα. Αν υποθέσουμε πως περνάνε 5-6 χρονια έχοντας την 55χε7096. θα σηκώνει εφαρμογές μετά από 5-6 χρονια? η θα σέρνεται όπως τα παλιά android κινητά? γενικά στο μέλλον θα είναι ένταξη με το android? η θα έχει lag και μη συμβατά apps? και τα κλασικά θέματα του android? Η 55χε7096 δεν είναι android tv. Τρέχει μια έκδοση Linux (https://www.vewd.com/), έχει κάποια apps, και opera browser.
asdfaster Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2018 7 λεπτά πριν, dess είπε Η 55χε7096 δεν είναι android tv. Τρέχει μια έκδοση Linux (https://www.vewd.com/), έχει κάποια apps, και opera browser. πολύ ωραία ευχάριστο τώρα κατάλαβα
takisdemi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2018 Σήμερα δεν έμπαινε ίντερνετ. Μου ειχε συμβεί αλλες δυο φορές.Εκανα αναζήτηση.. τίποτα. Μόλις την έκλεισα και την έβγαλα από το ρεύμα μετά όλα οκ. Άντε βγαλε ακρη.
greed Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Smart tv κατα τα αλλα 😕.. Πολλα προβληματα εχει και η philips με το linux. Εδω κατεβασε ολοκληρο φορουμ επειδη την κραζαν..
alexakos89 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, greed είπε Smart tv κατα τα αλλα 😕.. Πολλα προβληματα εχει και η philips με το linux. Εδω κατεβασε ολοκληρο φορουμ επειδη την κραζαν.. Ώπα εμφανίστηκε πάλι.
dess Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2018 Στις 26/6/2018 στις 11:47 ΠΜ, dess είπε Η 55χε7096 δεν είναι android tv. Τρέχει μια έκδοση Linux (https://www.vewd.com/), έχει κάποια apps, και opera browser. Σε τιμή κάτω των 600 ευρώ ξανά.
aetos1988 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Σκαλίζοντας τις ρυθμίσεις είδα ότι αν ενεργοποίησεις την ρύθμιση «Τυχαία μείωση θορύβου» στο ‘’ ΜΙΚΡΗ’’ βελτιώνει αρκετά την εικόνα στα sd κανάλια. Αφαιρεί όντως αρκετό θόρυβο
Agmourk Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 10 hours ago, aetos1988 said: Σκαλίζοντας τις ρυθμίσεις είδα ότι αν ενεργοποίησεις την ρύθμιση «Τυχαία μείωση θορύβου» στο ‘’ ΜΙΚΡΗ’’ βελτιώνει αρκετά την εικόνα στα sd κανάλια. Αφαιρεί όντως αρκετό θόρυβο Εγώ πήρα τις ρυθμίσεις που έχει από μόνη της όταν την άνοιξα, άλλαξα δύο τρία πραγματάκια (motion flow, φωτεινότητα, αντίθεση κλπ) και έχει εξαιρετική εικόνα. Γιατί όταν προσπάθησα να της φτιάξω μόνος μου έκανα μια τρύπα στο νερό Από ότι είδα μου έκανε ενημέρωση. Αντιμετωπίζω ένα σχετικά περίεργο πρόβλημα. Συνδέω τον σκληρό δίσκο, και το φάκελο "videos" δεν μου τον αναγνωρίζει. Μου δείχνει όλους τους φακέλους εκτός από αυτόν. Όταν τον μεταφέρω σε USB παίζει κανονικά. Είναι και τα δύο NTFS. Ξέρει κάτι κανένας?
aetos1988 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Agmourk είπε Εγώ πήρα τις ρυθμίσεις που έχει από μόνη της όταν την άνοιξα, άλλαξα δύο τρία πραγματάκια (motion flow, φωτεινότητα, αντίθεση κλπ) και έχει εξαιρετική εικόνα. Γιατί όταν προσπάθησα να της φτιάξω μόνος μου έκανα μια τρύπα στο νερό Από ότι είδα μου έκανε ενημέρωση. Αντιμετωπίζω ένα σχετικά περίεργο πρόβλημα. Συνδέω τον σκληρό δίσκο, και το φάκελο "videos" δεν μου τον αναγνωρίζει. Μου δείχνει όλους τους φακέλους εκτός από αυτόν. Όταν τον μεταφέρω σε USB παίζει κανονικά. Είναι και τα δύο NTFS. Ξέρει κάτι κανένας? Αν βάλεις την θερμοκρασία χρώματος στο '' Θερμή'' την αντίθεση 90 θα έχεις αρκετά πιστά χρώματα. Όλες σχεδόν οι Sony έρχονται από το εργοστάσιο σωστά ρυθμισμένες Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2018 από aetos1988 1
alexakos89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 11 ώρες πριν, Agmourk είπε Εγώ πήρα τις ρυθμίσεις που έχει από μόνη της όταν την άνοιξα, άλλαξα δύο τρία πραγματάκια (motion flow, φωτεινότητα, αντίθεση κλπ) και έχει εξαιρετική εικόνα. Γιατί όταν προσπάθησα να της φτιάξω μόνος μου έκανα μια τρύπα στο νερό Από ότι είδα μου έκανε ενημέρωση. Αντιμετωπίζω ένα σχετικά περίεργο πρόβλημα. Συνδέω τον σκληρό δίσκο, και το φάκελο "videos" δεν μου τον αναγνωρίζει. Μου δείχνει όλους τους φακέλους εκτός από αυτόν. Όταν τον μεταφέρω σε USB παίζει κανονικά. Είναι και τα δύο NTFS. Ξέρει κάτι κανένας? Να πω την αλήθεια μου δείχνει πολύ καλά τους αγώνες σε ΕΡΤhd. Δεν το περίμενα. Ούτε σπασίματα ούτε βρώμικο πάνελ.
Agmourk Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 3 minutes ago, alexakos89 said: Να πω την αλήθεια μου δείχνει πολύ καλά τους αγώνες σε ΕΡΤhd. Δεν το περίμενα. Ούτε σπασίματα ούτε βρώμικο πάνελ. Είναι αλήθεια ότι έχει εξαιρετικό panel. Η σύγκριση που κάνω είναι σε ΕΡΤ HD και επιλεγμένα κανάλια από COSMOTE HD όπου έχει πραγματικά πολύ καλή κίνηση (motion flow ήπιο) και πολύ πιστά χρώματα με λίγες ρυθμίσεις. Είχαμε μια 47" LG του 2010 που αν μη τι άλλο τα έχει βγάλει τα λεφτά της αλλά στα 280Watt ήταν τεράστια η κατανάλωση. Οπότε μου έκατσε κουτί γιατί θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπέστατη τηλεόραση. Σημείωση. Δεν χρησιμοποιώ πολύ το smart κομμάτι λόγω περιορισμών στο internet της περιοχής (2.5mbps, ούτε για PLEX δεν φτάνουν). Αν και θα ήθελα να έχω Netflix, ίσως να είναι για καλό που δεν μπορώ και τεχνικά να το απολαύσω αφού από ότι έχω διαβάσει δημιουργεί προβλήματα στην τηλεόραση (freeze, επαννεκινήσεις κλπ).
alexakos89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, Agmourk είπε Είναι αλήθεια ότι έχει εξαιρετικό panel. Η σύγκριση που κάνω είναι σε ΕΡΤ HD και επιλεγμένα κανάλια από COSMOTE HD όπου έχει πραγματικά πολύ καλή κίνηση (motion flow ήπιο) και πολύ πιστά χρώματα με λίγες ρυθμίσεις. Είχαμε μια 47" LG του 2010 που αν μη τι άλλο τα έχει βγάλει τα λεφτά της αλλά στα 280Watt ήταν τεράστια η κατανάλωση. Οπότε μου έκατσε κουτί γιατί θεωρώ ότι είναι αξιοπρεπέστατη τηλεόραση. Σημείωση. Δεν χρησιμοποιώ πολύ το smart κομμάτι λόγω περιορισμών στο internet της περιοχής (2.5mbps, ούτε για PLEX δεν φτάνουν). Αν και θα ήθελα να έχω Netflix, ίσως να είναι για καλό που δεν μπορώ και τεχνικά να το απολαύσω αφού από ότι έχω διαβάσει δημιουργεί προβλήματα στην τηλεόραση (freeze, επαννεκινήσεις κλπ). Δεν δημιουργεί κάτι. Βλέπω Netflix. Στους αγώνες το έχω στα αθλητικά. το plex χρησιμοποιεί το τοπικό δίκτυο. Κατεβάζεις ταινίες σειρές, κατεβάζεις plex server στον υπολογιστή δίνεις τον φάκελο με το περιεχόμενο ανοίγεις την εφαρμογή στην τβ και τα έχεις όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα