patras7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Καλησπερα.σε περιπτωση που η μπαταρια του μπανιου σταζει τι κανουμε;γινεται επισκευη η αλλαγμα καινούργια;
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, patras7 είπε Καλησπερα.σε περιπτωση που η μπαταρια του μπανιου σταζει τι κανουμε;γινεται επισκευη η αλλαγμα καινούργια; Αλλαγή τα λαστιχάκια το πιθανότερο.Αν είναι πολύ παλιά και ταλαιπωρημένη απο κακή χρήση(υπερβολικό σφίξιμο) μπορεί να έχουν φθαρεί οι μηχανισμοί. Κλείνεις την κεντρική παροχή νερού,βγάζεις το 1 καπάκι,ξεβιδώνεις την βίδα με το κατάλληλο κατσαβίδι για να μην φθαρεί,βγάζεις τον μηχανισμό και βλέπεις αν έχει φθαρεί το λαστιχάκι η ο μηχανισμός.Οτι έχει φθαρεί το βγάζεις και βρίσκεις ολόιδιο. Αυτά τα λίγα γνωρίζω.Υπάρχει μέλος του forum που είναι υδραυλικός αλλά δεν θυμάμαι το nickname του.Νομίζω stelios. 1 1
patras7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Αλλαγή τα λαστιχάκια το πιθανότερο.Αν είναι πολύ παλιά και ταλαιπωρημένη απο κακή χρήση(υπερβολικό σφίξιμο) μπορεί να έχουν φθαρεί οι μηχανισμοί. Κλείνεις την κεντρική παροχή νερού,βγάζεις το 1 καπάκι,ξεβιδώνεις την βίδα με το κατάλληλο κατσαβίδι για να μην φθαρεί,βγάζεις τον μηχανισμό και βλέπεις αν έχει φθαρεί το λαστιχάκι η ο μηχανισμός.Οτι έχει φθαρεί το βγάζεις και βρίσκεις ολόιδιο. Αυτά τα λίγα γνωρίζω.Υπάρχει μέλος του forum που είναι υδραυλικός αλλά δεν θυμάμαι το nickname του.Νομίζω stelios. Σευχαριστω πολυ.
Auctionfreak Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 υσχυει ότι ανέφερε πολύ περιγραφικά ο Anticamber!.. Αν η μπαταρία σου είναι φτηνιαρικη, καλύτερα να την αντικαταστήσεις με καινούργια μιας κ ξεκινάνε από 20€. Επίσης αν είναι με ένα μοχλό (μίξης) ή με 2 βαλβίδες ξεχωριστές για κρύο - ζεστό. Οι με μοχλό μίξης έχουν ακριβά ανταλλακτικά σε σχέση με τις ξεχωριστές βαλβίδες που έχουν απλά, φτηνά λαστιχάκια κ ίσως αξίζει η αντικατάσταση 1
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αγόρασε η μητέρα μου ως άσχετη απο χρωματοπωλείο 1 βρύση νιπτήρα μάρκα με έκαψες κάπου 16-20€.Βγάζω την παλιά,ανοίγω το κουτί της καινούριας και είχε μέσα τα παρελκόμενα σφραγισμένα.αρχίζω να ανοίγω και να συναρμολογώ.Βλέπω οτι λείπουν τα 2 λάστιχα που μπαίνουν αριστερά και δεξιά στον λαιμό που υπάρχουν οι σφιγκτήρες.Απο την παλιά βρύση δεν ταίριαζαν,αλλά και πάλι ήταν ξεραμένα και κολλημένα.Της λέω πήγαινέ την πίσω και πάρε τα χρήματα. Ο μ@@@@@ς που έχει το μαγαζί χρόνια και είναι γείτονας της είπε οτι δεν μπορεί να την επιστρέψει γιατί εχουν ξεσφραγιστεί τα παρελκόμενα και οτι τα έχασε η μητέρα μου.Τα πήρα στο κρανίο,ήθελα να πάω από'κει να του την πετάξω στο κεφάλι.Κρατώ την ψυχραιμία μου,παίρνω το παπί και παίρνω σβάρνα όλα τα καταστήματα υδραυλικών 2-3 ώρες για να βρώ λάστιχα που ταιριάζουν.1 κατάστημα με υδραυλικά μου είπε οτι επειδή η βρύση είναι φθηνή δεν υπάρχουν λάστιχα που ταιριάζουν λόγω διαφορετικής διαμέτρου.Και οτι με 25-30€ υπάρχουν σωστές βρύσες και με ανταλλακτικά. Είχα κλείσει την κεντρική παροχή νερού και ήμουν έτοιμος να βάλω πάλι την παλιά.Τελικά κατάφερα να βάλω 2 λάστιχα μεγαλύτερης εξωτερικής διαμέτρου και τα "έφαγα" με λίμα έτσι ώστε να χωρέσουν με το ζόρι οι σφιγκτήρες.Βιδώνω την καινούρια βρύση και παρακαλάω να μην στάζει.Πέτυχε η πατέντα και ανακουφίστηκα.Ο νιπτήρας ήταν παλαιού τύπου και ήθελε ειδικό εργαλείο για να ξεβιδωθούν τα παξιμάδια,κατάφερα με Γαλλικό κλειδί και δεν θυμάμαι με τι άλλο. Μακάρι να έβλεπα οτι λείπουν τα 2 λάστιχα πριν βγάλω την παλιά βρύση πριν τα ξεσφραγίσω.Το σωστό κατάστημα ανοίγει μπροστά σου το κουτί με παρελκόμενα μη σφραγισμένα,βλέπει οτι δεν λείπει κάτι και μετά σου πουλάει την βρύση. Μην σας τύχει ποτέ. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από AntiCambeR 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Υπάρχει μέλος του forum που είναι υδραυλικός αλλά δεν θυμάμαι το nickname του.Νομίζω stelios. Stelios18120 Οτιδήποτε βοήθεια θέλετε από νερό,φυσικό αέριο,,αποχετεύσεις ανακαινίσεις σπιτιών και καταστημάτων εδώ είμαι Να προσθέσω κάτι Μην αγοράζετε υπερβολικά φθηνές βρύσες (του στυλ,προσφορά αυτή στα 9.99€ η στα 15€ μπαταρία μπάνιου) διότι έχει δείξει ο καιρός ότι δεν βγάζουν ούτε 6μηνο (εκτός από σπάνιες περιπτώσεις,και ανάλογα την χρήση που κάνεις) Δεν συμφέρει να αλλάζεις κάθε 6 μήνες η 1 χρόνο βρύση,εκτός και αν ξέρεις την διαδικασία να την κάνεις εσύ (γτ αν φωνάζεις μάστορα δεν συμφέρει κάθε λίγο λόγω οικονομικών) θα σου βγει παραπανω,από το να πάρεις μια βρύση λίγο αξιόπιστη και πιο ποιοτική. Επισεις να πω κάτι τελευταίο και να φύγω γ δουλειά Να αγοράζετε βρύση κουζινας (εκεί που πίνετε νερό δηλαδή) ποιοτική και όχι κινεζικές από κάτι μαγαζιά που τις πουλάνε με το κιλό...τα τελευταία 3 χρόνια έχω αλλάξει αρκετές βρύσες από πελάτες που εκαναν παράπονα ότι βρωμάει το νερό... (Είχαν πάρει κάτι φθηνοκινεζικες του σωρού και μύριζε όταν περνάτε από μέσα το νερό) Άντε καλημέρα Επεξ/σία 4 Μαΐου 2018 από stelios18120 2
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Μισό, και γιατί να ψάχνεις για oring-φλαντζα και δεν βάζεις κατευθείαν τεφλόν στα σπειρώματα?
tornado Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 17 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε Μισό, και γιατί να ψάχνεις για oring-φλαντζα και δεν βάζεις κατευθείαν τεφλόν στα σπειρώματα? γιατι χρειαζονται και τα δυο
Joshua21 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, GeorgeSmirlis είπε Μισό, και γιατί να ψάχνεις για oring-φλαντζα και δεν βάζεις κατευθείαν τεφλόν στα σπειρώματα? Γιατί το o-ring είναι αυτό που στεγανοποιεί, τα σπειρώματα κάνουν άλλη δουλειά.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 Δημοσ. 4 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Joshua21 είπε Γιατί το o-ring είναι αυτό που στεγανοποιεί, τα σπειρώματα κάνουν άλλη δουλειά. Όπα ναι, δεν είχα καταλάβει εγώ καλά. Νόμιζα μόνο σπείρωμα ηθελε
dalain Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Στις 5/4/2018 στις 6:50 ΠΜ, stelios18120 είπε Stelios18120 Οτιδήποτε βοήθεια θέλετε από νερό,φυσικό αέριο,,αποχετεύσεις ανακαινίσεις σπιτιών και καταστημάτων εδώ είμαι Να προσθέσω κάτι Μην αγοράζετε υπερβολικά φθηνές βρύσες (του στυλ,προσφορά αυτή στα 9.99€ η στα 15€ μπαταρία μπάνιου) διότι έχει δείξει ο καιρός ότι δεν βγάζουν ούτε 6μηνο (εκτός από σπάνιες περιπτώσεις,και ανάλογα την χρήση που κάνεις) Δεν συμφέρει να αλλάζεις κάθε 6 μήνες η 1 χρόνο βρύση,εκτός και αν ξέρεις την διαδικασία να την κάνεις εσύ (γτ αν φωνάζεις μάστορα δεν συμφέρει κάθε λίγο λόγω οικονομικών) θα σου βγει παραπανω,από το να πάρεις μια βρύση λίγο αξιόπιστη και πιο ποιοτική. Επισεις να πω κάτι τελευταίο και να φύγω γ δουλειά Να αγοράζετε βρύση κουζινας (εκεί που πίνετε νερό δηλαδή) ποιοτική και όχι κινεζικές από κάτι μαγαζιά που τις πουλάνε με το κιλό...τα τελευταία 3 χρόνια έχω αλλάξει αρκετές βρύσες από πελάτες που εκαναν παράπονα ότι βρωμάει το νερό... (Είχαν πάρει κάτι φθηνοκινεζικες του σωρού και μύριζε όταν περνάτε από μέσα το νερό) Άντε καλημέρα Συμφωνω απολυτα μαζι σου συναδελφε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα