Προς το περιεχόμενο

Τηλεφωνικές Φάρσες


Noname Noname

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν λίγες μέρες κάποιος μας έκανε μια πολύ κακόγουστη φάρσα. Ενώ μαγείρευα χτυπάει το τηλέφωνο και μου λένε πως είναι από το κρατικό νοσοκομείο και πως ο άντρας μου έπαθε ένα τροχαίο ατύχημα και πως για να τον χειρουργήσουν πρέπει να πάει στην Ολλανδία και να πληρωσουμε 10.000€. Εγώ είχα αρχίσει να υποψιάζομαι πως είναι φάρσα όμως όταν πήρα τηλέφωνο τον άντρα μου το σήκωσε ο ίδιος. Η κόρη άρχισε να καταλαβαίνει πως πρόκειται για τον πατέρα της και έκλαιγε πάρα πολύ. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω μέχρι που κάποιος άνοιξε την πόρτα μου... Ήταν ο άντρας μου!!!! Τότε κατάλαβα πως ήταν τηλεφωνική φάρσα και πήραμε την αστυνομία. Μέχρι τώρα δεν έχουμε κανένα νέο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν λες το σηκωσε ο ιδιος τι εννοεις, δεν καταλαβαινω. Πηρες στο κινητο του αντρα σου και το σηκωσε ο φαρσερ; Πηρες στο τηλεφωνο του φαρσερ και το σηκωσε ο αντρας σου;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι μια γ@μημενη εφαρμογή στο playstore (και μάλιστα στις 5 πρώτες, που φτιάχνεις account και σου δίνει δικαίωμα να κάνεις 3-4 τηλέφωνα για φάρσες μέσω ενός αριθμού τυπου 213xxxxx χωρίς να φαίνεται το όνομα σου..  Μάλιστα αν ξαναπάρεις πίσω σε αυτόν τον αριθμό σου λέει στα αγγλικά ότι η τάδε εφαρμογή σου έκανε φάρσα.

Αυτή την περίοδο έχουν αυξηθεί οι φάρσες εξαιτίας αυτής της εφαρμογής.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cashitapp.app.jokesphone

Στα σχόλια όλα τα μ@λακισμενα λένε πάρτε αυτόν τον κωδικό και καλά και θα έχετε φάρσες, και αν τον βάλεις στην εφαρμογή του δίνεις του άλλου +3 φάρσες.. ότι να ναι..

Και κάνουν σοβαρές φάρσες από σενάρια στην εφαρμογή, πχ τρακαρίσματα, είναι ο γιος σου στο νοσοκομείο και τέτοια

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν καιρό με παίρνει κάποιος και μου λέει "Η σύζυγος σας είναι στο νοσοκομείο και χρειάζονται 5.000 ευρώ για να τη χειρουργήσουν αλλιώς θα πεθάνει " Εγώ του απαντάω "Γιατί πιστεύεις ότι θέλω να ζήσει;":P

Το τηλέφωνο έκλεισε στο δευτερόλεπτο 

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνετε ΛΑΘΟΣ. ΔΕΝ είναι ΦΑΡΣΕΣ αυτές, ούτε είναι 90χρονες με Αλτσχάιμερ αυτές που τα πιστεύουν.

Πρόκειται για ΑΠΑΤΕΣ που διεξάγονται από εγκληματίες με σαφή σκοπό το οικονομικό κέρδος. Λένε ότι είναι από την Αστυνομία ή κάποια αρχή, και ότι κάτι σοβαρό έχει γίνει που με Χ ποσό μπορεί να διευθετηθεί. Πολλοί είναι οι ανυποψίαστοι που την έχουν πατήσει, είναι και θέμα χαρακτήρα και εκπαίδευσης πάνω σε ζητήματα ασφαλείας και εμπιστοσύνης!

Καλά κάνατε και πήρατε την αστυνομία, και είστε τυχερή που ο σύζυγός σας ήρθε και δεν είχαν το περιθώριο οι απατεώνες να σας πείσουν με τα ψέματά τους!

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γίνεται με κάποιον τρόπο να γινουν report και να κατέβουν αυτές οι ηλίθιες εφαρμογές; Είχαμε τόσα χρόνια τα μαλακισμένα με την απόκρυψη, πλέον έχουμε τα ηλίθια με τα apps

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...