villasg Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Παντως μεσω της φορμας στην σελιδα του εδω και ενα μηνα που το εκανα λεφτα πισω δεν πηρα
papars Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Έκανα χτες τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού και σήμερα πέρασα και πήρα 2 κιβώτια μπύρες: 24 φιάλες του λίτρου. Θα τις απολαύσω με φίλους τις γιορτές. Για την "ταλαιπωρία" μου έδωσε και 2 ποτήρια μπύρας με τη φίρμα επάνω. 2
nik16v Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ πάντως έχω παραλάβει δύο 6άδες (0.33 λ) την Άνοιξη του 2018 και μετά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Γράφουν κάποιοι για τηλέφωνο και ραντεβού...πως αφού όσες φορές έχω πάρει τηλέφωνο δεν απάντησε κανένας, αλλά το χειρότερο και ελεεινό είναι ότι ποτέ δεν τηλεφώνησε κανένας πίσω. Ζητούσε να στηρίξουμε την προσπάθεια κάποιου να κάνει κάτι, να επιχειρήσει. Δώσαμε αυτό το μικρό ποσό και τελικά τί; Ήταν αρπαχτή, ήταν κακός υπολογισμός; Κανένα πρόβλημα, περίμενα όμως κάποιος να απαντήσει στο τηλέφωνο, να με πάρει τηλέφωνο, να απαντήσει στο mail μου και να μου πει κάτι και όχι να κρύβονται. Για τα 20€ πραγματικά χέστηκ@, αλλά αυτή η επιδεικτική αγνόηση με εξοργίζει. Επειδή λοιπόν αυτά τα 20€ θα μπορούσα να τα δώσω σε ένα "ίδρυμα" να φάνε ένα πιάτο φαγητό μιας που είμαι εντός Αττικής θα χαλάσω όχι 20, αλλά 100€ σε βενζίνες απλά και μόνο επειδή ποντάρουν στο πόσοι θα πάνε από εκεί να πάρουν μπύρες. Επίσης έκανα υπομονή και έλεγα στον εαυτό μου, έλα τώρα καλοκαίρι θα έχει ζήτηση η μπύρα, θα προσπαθεί να ανοιχτεί στην αγορά, πίνω και το φθινόπωρο τις μπύρες, αλλά τελικά....ήταν λάθος. Μόνο που ήταν δικό τους και λύση θα βρεθεί. 1 1
papars Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Όπως ανέφερα παραπάνω, τον βρήκα κάποια στιγμή και μου έκλεισε ραντεβού. Πέρασα και τις πήρα όλες μαζί.
haris_216 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Συγνώμη αλλά ακόμα παίζει αυτή η ιστορία; Είναι απορίας άξιο πόση ανοχή δείχνετε ορισμένοι σε κάποια πράγματα ενώ σε άλλες ("ελαφρότερες") περιπτώσεις αρχίζουν οι φωνές για δικαιώματα, συνήγορο του καταναλωτή και τα ρέστα. Σε σημείο που να μπαίνουν σε κόσμο ιδέες για μελλοντικές "μπίζνες" αφού στο τέλος αρκετοί είναι αυτοί που θα ξεχάσουν τα φράγκα που έδωσαν ή δεν θα μπουν στην διαδικασία να ψάχνονται στα τηλέφωνα και στα mail. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από haris_216 1
paylidis Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ στην Τρίτη αναβολή του είχα πάρει τα λεφτά μου πίσω και τα έκανα ΒΑΠ με πολύ χαρά. Προτείνω το ίδιο κ στους υπόλοιπους όχι για τα 20€ αλλά για να μην περάσει η νοοτροπία ορισμένων «επαγγελματιών» που είναι ανεπίτρεπτη. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από paylidis
opcorsa Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 απορω που πατε και μπλεκετε πραγματικα... ο τυπος πρεπει να ειναι ο κλασσικος ακαματος που αντι να ανοιξει σουβλατζιδικο ή να γινει ντελιβερας πηρε την αποθηκη του μπαμπα και την εκανε """""μπυραρια""""" ειρωνια στα "μνμ" (Pun intended) ουτε ενα σταθερο να επικοινωνησεις και κρυφτουλι σε μονιμη βαση απορω πραγματικα.. περαστε να παρετε την μπυρα σας, φταιει η κουριερ, σπανε τα μπουκαλια, φταιει ο θεος που μας μισει φταιει πρωτα απο ολα το κρασι ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ 1
mary Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, haris_216 είπε Συγνώμη αλλά ακόμα παίζει αυτή η ιστορία; Είναι απορίας άξιο πόση ανοχή δείχνετε ορισμένοι σε κάποια πράγματα ενώ σε άλλες ("ελαφρότερες") περιπτώσεις αρχίζουν οι φωνές για δικαιώματα, συνήγορο του καταναλωτή και τα ρέστα. Σε σημείο που να μπαίνουν σε κόσμο ιδέες για μελλοντικές "μπίζνες" αφού στο τέλος αρκετοί είναι αυτοί που θα ξεχάσουν τα φράγκα που έδωσαν ή δεν θα μπουν στην διαδικασία να ψάχνονται στα τηλέφωνα και στα mail. Αυτό! Μια καταγγελία μέσω ίντερνετ στο συνήγορο του καταναλωτή και θα λυθεί το θέμα. Πραγματικά απορώ πόσο μάγκες του πληκτρολογιου είναι μερικοί. 20 ευρώ είναι ένα μεροκάματο για κάποιον και εσείς του τα χαρίζεται. Θα γίνω γραφική αν αρχίσω να λέω ότι βρίσκουν και τα κάνουν μόνο στο ελλαδισταν μας και μνημόνια μέχρι το 2100. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από mary
mp123 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Μπύρα Στεργίου Season3 εγω απορω γιατι εκλεισε το θεμα του lidl . οχι τιποτε αλλο , αλλα χασαμε και τον παππου.
christopher0016 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, mp123 είπε εγω απορω γιατι εκλεισε το θεμα του lidl . οχι τιποτε αλλο , αλλα χασαμε και τον παππου. Έτσι όπως το πάνε αυτοί που κλειδώνουν συνέχεια τα θέματα στο τέλος μόνο στα Νέα θα υπάρχουν topic's... 4
bluejeans Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Στις 19/12/2018 στις 5:10 ΜΜ, papars είπε Έκανα χτες τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού και σήμερα πέρασα και πήρα 2 κιβώτια μπύρες: 24 φιάλες του λίτρου. Θα τις απολαύσω με φίλους τις γιορτές. Για την "ταλαιπωρία" μου έδωσε και 2 ποτήρια μπύρας με τη φίρμα επάνω. Ισχύει η διεύθυνση Λεωφ. Βάρης 6; Εκεί πήγατε; Γιατί προσπάθησα σε τηλέφωνα, site κλπ και από ότι φαίνεται τα έχουν καταργήσει όλα. Ευχαριστώ
rant Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Στις 11/5/2018 στις 11:56 ΜΜ, artshadows είπε και εγω 60€ εδωσα οταν αρχισε να περναει καιρος τους εστειλα μυν στο φβ και μου απαντησαν οτι ειχαν σπασει δυο μπουκαλια λογω acs και οτι θα ερθουν.Εκτοτε τιποτα εκανα σημερα καταγγελια στην τραπεζα Και πως εξελιχθηκε αυτο? Ρωταω ως παθουσα μς σκοπο τη διαλευκανση της καταστασης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα