DTsuras Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, δε μιλαω για εκδοση, μιας και ουτε στην εφαρμοφη βγαινει κατι.Δεν ερχεται κανενας λογαριασμος στο σπιτι Ο τελευταιος λογαριασμος εκδοδηθκε στις 28/12/017 και απο τοτε τιποτα. ΥΓ:Στην εφαρμογη εχω τικαρισμενο την αποστολη λογαριασμου στο σπιτι Επεξ/σία 11 Μαΐου 2018 από DTsuras
MikeJ Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Αν έκανες αίτηση για το νέο κοινωνικό τιμολόγιο και σου εγκρίθηκε, τότε σε κανέναν δεν έχει εκδοθεί ακόμα.
DTsuras Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Προσωπικα δεν εκανα τιποτα, το σπιτι του ειναι του θειου μου και μενω λογο σπουδων. Αυτος ειναι εξωτερικο οποτε δυσκολα να εκανε αυτος κατι. Γιαυτο δε παω απο καποιο υποκαταστημα ΔΕΗ να ρωτησω διοτι δυσκολα να μου πουνε εμενα κατι.
stelios18120 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Γενικά η ΔΕΗ έχει καθυστερήσει πολύ την έκδοση λογαριασμών. Είναι μέχρι να βγούμε και να πέσουμε τεζα με το ποσό που θα γράφουν.
papoys1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 Δημοσ. 11 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, MikeJ είπε Αν έκανες αίτηση για το νέο κοινωνικό τιμολόγιο και σου εγκρίθηκε, τότε σε κανέναν δεν έχει εκδοθεί ακόμα. 'Οπως τα λες κλείνει 4μηνο και ακόμη τίποτε.Και της κόρης μου το ίδιο.Φαντάσου να μην εγκριθεί και να έρθουν μαζεμένα.Και η πλάκα χάνεις και το 15% λόγω μη έγκαιρης πληρωμής.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, papoys1 είπε 'Οπως τα λες κλείνει 4μηνο και ακόμη τίποτε.Και της κόρης μου το ίδιο.Φαντάσου να μην εγκριθεί και να έρθουν μαζεμένα.Και η πλάκα χάνεις και το 15% λόγω μη έγκαιρης πληρωμής. ΔΕΗ απο τα Lidl...
rus Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 11/5/2018 στις 5:24 ΜΜ, DTsuras είπε ΥΓ:Στην εφαρμογη εχω τικαρισμενο την αποστολη λογαριασμου στο σπιτι Eννοεις ότι εχεις ξετικαρισμενο το "Επιθυμώ να λαμβάνω MONO Ηλεκτρονικό Λογαριασμό για το συγκεκριμένο ακίνητο και να διακοπεί η αποστολή του έντυπου λογαριασμού." ? Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από rus
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μηπως...χαθηκε απο τα ΕΛΤΑ ? Παρε στο 11770.
green gordon Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Μηπως...χαθηκε απο τα ΕΛΤΑ ? Παρε στο 11770. Αν εχει κανα τριημερο να περιμενει να το σηκωσουνε. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, green gordon είπε Αν εχει κανα τριημερο να περιμενει να το σηκωσουνε. Να παρει πρωι πρωι κατά τις 8 ή αργα το μεσημερι κατά τις 4μμ Εναλακτικα κανει εγγραφη στο ebil της ΔΕΗ και βλεπει τα παντα .
e-tic Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το οποίο ebill πλέον σε αφήνει να βλέπεις μόνο τους λογαριασμούς που έρχονται στο όνομά σου. Κοινώς δεν μπορείς με ενα λογαριασμό να βλέπεις και τον δικό σου λογαριασμό, και των γονιών σου, και του χωριού της γυναίκας σου κτλ. αλλά πρέπει να φτιάξεις ξεχωριστό λογαριασμό για το καθένα. Μου αφαίρεσαν απο το ebill λογαριασμό δικού μου ακινήτου στο οποίο το όνομά μου είχε περαστεί ανορθόγραφα, οπότε φαινόταν σαν να μην είμαι εγώ ο ιδιοκτήτης/δικαιούχος. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από e-tic
dtzgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Πάντως 26 Απριλίου καταχώρησα ενδείξεις στον ΔΕΔΔΗΕ (εντός προθεσμίας) και μέχρι σήμερα 14 Μαϊου ο λογαριασμός από τη ΔΕΗ δεν έχει εκδοθεί ακόμα (βλέπω στο e-bill). Εδώ και χρόνια το κάνω αυτό και μέχρι τώρα, σε 4-5 μέρες πάντα έβγαινε ο λογαριασμός. Ελπίζω να μην τον βγάλουν πχ 20 Μαϊου και ζητούν εξόφληση σε πχ 1 εβδομάδα.
MoviemakerGr Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 ..και εμένα που το βλεπω από το ebill δεν έχει καν εκδοθεί ακόμα αν καταφέρω να πιάσω γραμμή σήμερα ίσως μάθω ο γιατί.
rus Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 14 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε ..και εμένα που το βλεπω από το ebill δεν έχει καν εκδοθεί ακόμα αν καταφέρω να πιάσω γραμμή σήμερα ίσως μάθω ο γιατί. O χρονος αναμονης χρεωνεται? Γιατι το νουμερο αυτό δεν είναι αστικο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα