Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα, δε μιλαω για εκδοση, μιας και ουτε στην εφαρμοφη βγαινει κατι.Δεν ερχεται κανενας λογαριασμος στο σπιτι

Ο τελευταιος λογαριασμος εκδοδηθκε στις 28/12/017 και απο τοτε τιποτα.

ΥΓ:Στην εφαρμογη εχω τικαρισμενο την αποστολη λογαριασμου στο σπιτι

Επεξ/σία από DTsuras
  • Απαντ. 123
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν έκανες αίτηση για το νέο κοινωνικό τιμολόγιο και σου εγκρίθηκε, τότε σε κανέναν δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

Δημοσ.

Προσωπικα δεν εκανα τιποτα, το σπιτι του ειναι του θειου μου και μενω λογο σπουδων.

Αυτος ειναι εξωτερικο οποτε δυσκολα να εκανε αυτος κατι.

Γιαυτο δε παω απο καποιο υποκαταστημα ΔΕΗ να ρωτησω διοτι δυσκολα να μου πουνε εμενα κατι.

Δημοσ.

Γενικά η ΔΕΗ έχει καθυστερήσει πολύ την έκδοση λογαριασμών.

Είναι μέχρι να βγούμε και να πέσουμε τεζα με το ποσό που θα γράφουν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MikeJ είπε

Αν έκανες αίτηση για το νέο κοινωνικό τιμολόγιο και σου εγκρίθηκε, τότε σε κανέναν δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

'Οπως τα λες κλείνει 4μηνο και ακόμη τίποτε.Και της κόρης μου το ίδιο.Φαντάσου να μην εγκριθεί και να έρθουν μαζεμένα.Και η πλάκα χάνεις και το 15% λόγω μη έγκαιρης πληρωμής.:lol:

Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

'Οπως τα λες κλείνει 4μηνο και ακόμη τίποτε.Και της κόρης μου το ίδιο.Φαντάσου να μην εγκριθεί και να έρθουν μαζεμένα.Και η πλάκα χάνεις και το 15% λόγω μη έγκαιρης πληρωμής.:lol:

ΔΕΗ απο τα Lidl...  :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎11‎/‎5‎/‎2018 στις 5:24 ΜΜ, DTsuras είπε

ΥΓ:Στην εφαρμογη εχω τικαρισμενο την αποστολη λογαριασμου στο σπιτι

Eννοεις ότι εχεις ξετικαρισμενο το "Επιθυμώ να λαμβάνω MONO Ηλεκτρονικό Λογαριασμό για το συγκεκριμένο ακίνητο και να διακοπεί η αποστολή του έντυπου λογαριασμού." ?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Μηπως...χαθηκε απο τα ΕΛΤΑ ? Παρε στο 11770.

Αν εχει κανα τριημερο να περιμενει να το σηκωσουνε.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, green gordon είπε

Αν εχει κανα τριημερο να περιμενει να το σηκωσουνε.

Να παρει πρωι πρωι κατά τις 8 ή αργα το μεσημερι κατά τις 4μμ

Εναλακτικα κανει εγγραφη στο ebil της ΔΕΗ και βλεπει τα παντα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οποίο ebill πλέον σε αφήνει να βλέπεις μόνο τους λογαριασμούς που έρχονται στο όνομά σου. Κοινώς δεν μπορείς με ενα λογαριασμό να βλέπεις και τον δικό σου λογαριασμό, και των γονιών σου, και του χωριού της γυναίκας σου κτλ. αλλά πρέπει να φτιάξεις ξεχωριστό λογαριασμό για το καθένα.

Μου αφαίρεσαν απο το ebill λογαριασμό δικού μου ακινήτου στο οποίο το όνομά μου είχε περαστεί ανορθόγραφα, οπότε φαινόταν σαν να μην είμαι εγώ ο ιδιοκτήτης/δικαιούχος.

Επεξ/σία από e-tic
Δημοσ.

Πάντως 26 Απριλίου καταχώρησα ενδείξεις στον ΔΕΔΔΗΕ (εντός προθεσμίας) και μέχρι σήμερα 14 Μαϊου ο λογαριασμός από τη ΔΕΗ δεν έχει εκδοθεί ακόμα (βλέπω στο e-bill). Εδώ και χρόνια το κάνω αυτό και μέχρι τώρα, σε 4-5 μέρες πάντα έβγαινε ο λογαριασμός. Ελπίζω να μην τον βγάλουν πχ 20 Μαϊου και ζητούν εξόφληση σε πχ 1 εβδομάδα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

..και εμένα που το βλεπω από το ebill δεν έχει καν εκδοθεί ακόμα αν καταφέρω να πιάσω γραμμή σήμερα ίσως μάθω ο γιατί.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε

..και εμένα που το βλεπω από το ebill δεν έχει καν εκδοθεί ακόμα αν καταφέρω να πιάσω γραμμή σήμερα ίσως μάθω ο γιατί.

O χρονος αναμονης χρεωνεται? Γιατι το νουμερο αυτό δεν είναι αστικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...