christs Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Καλησπέρα συμφορουμιτες. Τα φωτα σας για την αγορά του 1ου κινητου smartphone που θα εχει στη ζωη της η μητερα μου. Θα ειναι προφανως αφης, και το ποσό που μου ειπε οτι θελει να διαθεσει ειναι στα 80 ευρω, αν υπαρχει καποια εξαιρετικη περιπτωση θα την παω ως το 100αρικο. Λεω να μην ειναι πολυ μεγαλο στο μεγεθος, μιας και μιλαμε για γυναικα. Τι λετε, μεχρι 5 ιντσες? Νομιζω θα ειναι καλα. Επισης, εχει μια προτιμηση σε Sony (καθαρα για ψυχολογικους λογους, μιας και πιστευει οτι εχει καποια σημασια η μαρκα στα κινητα, κλασικη προκαταληψη μεγαλων ανθρωπων), και μιας και εχω αποσυρθει απ το σπορ των κινητων εδω και καιρο, οποιος εχει την καλοσυνη μια ενημερωση για το τι budget κινητα παιζουν σ αυτες τις τιμες ωστε να της προτεινω να διαλεξει. Ευχαριστω θερμα!
meletis_m Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Η χρήση πιστεύω θα είναι ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , και πλοήγηση στο Ιντερνετ. Δείτε και τα Xiaomi σε αυτό το εύρος τιμών
saruman123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, christs είπε Καλησπέρα συμφορουμιτες. Τα φωτα σας για την αγορά του 1ου κινητου smartphone που θα εχει στη ζωη της η μητερα μου. Θα ειναι προφανως αφης, και το ποσό που μου ειπε οτι θελει να διαθεσει ειναι στα 80 ευρω, αν υπαρχει καποια εξαιρετικη περιπτωση θα την παω ως το 100αρικο. Λεω να μην ειναι πολυ μεγαλο στο μεγεθος, μιας και μιλαμε για γυναικα. Τι λετε, μεχρι 5 ιντσες? Νομιζω θα ειναι καλα. Επισης, εχει μια προτιμηση σε Sony (καθαρα για ψυχολογικους λογους, μιας και πιστευει οτι εχει καποια σημασια η μαρκα στα κινητα, κλασικη προκαταληψη μεγαλων ανθρωπων), και μιας και εχω αποσυρθει απ το σπορ των κινητων εδω και καιρο, οποιος εχει την καλοσυνη μια ενημερωση για το τι budget κινητα παιζουν σ αυτες τις τιμες ωστε να της προτεινω να διαλεξει. Ευχαριστω θερμα! Κοίτα σε αυτά τα λεφτά τα Xiaomi είναι εκεί και περιμένουν. Τώρα άμα θέλει Sony στα 141€ είναι το Sony Sony Xperia L1 https://www.skroutz.gr/s/12117690/Sony-Xperia-L1-Dual-16GB.html Μετά ποιο φτηνό είναι το Huawei P8 Lite στα 119€ από Κωτσόβολο https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/156419-huawei-p8-lite-dual-sim-white είναι και στο μέγεθος που θέλει.
christs Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δύσκολα να την πείσω για Xiaomi ή Huawei. Και σκέψου ότι εγώ έχω δύο Xiaomi για μένα αυτή τη στιγμή. Έχει κόλλημα. Κάτι σε "επώνυμο" με λιγότερα λεφτά, γιατί αυτό φεύγει πολύ, υπάρχει;
Spiros787 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, christs είπε Δύσκολα να την πείσω για Xiaomi ή Huawei. Και σκέψου ότι εγώ έχω δύο Xiaomi για μένα αυτή τη στιγμή. Έχει κόλλημα. Κάτι σε "επώνυμο" με λιγότερα λεφτά, γιατί αυτό φεύγει πολύ, υπάρχει; Sony κλπ σ αυτα τα λεφτα δεν υπαρχει. Στα 80€. Στα 75€ xiaomi redmi 5a απο gearbest.
Pseudonumo Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, christs είπε Δύσκολα να την πείσω για Xiaomi ή Huawei. Και σκέψου ότι εγώ έχω δύο Xiaomi για μένα αυτή τη στιγμή. Έχει κόλλημα. Κάτι σε "επώνυμο" με λιγότερα λεφτά, γιατί αυτό φεύγει πολύ, υπάρχει; Ούτε μεταχειρισμένο δε θα βρεις αξιόλογο Sony στα 80 ευρώ, όχι καινούργιο. Μόνο κινέζικο στα χρήματα αυτά. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από Pseudonumo
christs Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Παιδιά, μάλλον δεν έγινα ιδιαίτερα κατανοητός. Δε θέλω κάτι το αξιόλογο. Η χρήση που το προορίζει είναι μόνο κλήσεις, και κάποια στιγμή στο μέλλον ένα viber. Τίποτα άλλο. Δηλαδή δεν υπάρχει κινητό μέχρι 100 ευρώ από τις "επώνυμες" μάρκες που να μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα; από xiaomi και Huawei ήξερα και από μόνος να παραγγείλω πχ ένα redmi note 4 με λίγα παραπάνω να ξεμπερδεύω.
saruman123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Spiros787 είπε Στα 75€ xiaomi redmi 5a απο gearbest. 85€ κάνει στο Σκρουτζ και το έχει την επόμενη μέρα...... 37 λεπτά πριν, christs είπε Παιδιά, μάλλον δεν έγινα ιδιαίτερα κατανοητός. Δε θέλω κάτι το αξιόλογο. Η χρήση που το προορίζει είναι μόνο κλήσεις, και κάποια στιγμή στο μέλλον ένα viber. Τίποτα άλλο. Δηλαδή δεν υπάρχει κινητό μέχρι 100 ευρώ από τις "επώνυμες" μάρκες που να μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα; από xiaomi και Huawei ήξερα και από μόνος να παραγγείλω πχ ένα redmi note 4 με λίγα παραπάνω να ξεμπερδεύω. Κοίτα , επειδή θα είναι το πρώτο κινητό είπαμε να μην το μετανιώσει. Δες το SAMSUNG GALAXY J3 (2017) Κάτω από 100€ δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Μετά πας σε μεταχειρισμένα. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2018 από saruman123 1
Pseudonumo Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, christs είπε Παιδιά, μάλλον δεν έγινα ιδιαίτερα κατανοητός. Δε θέλω κάτι το αξιόλογο. Η χρήση που το προορίζει είναι μόνο κλήσεις, και κάποια στιγμή στο μέλλον ένα viber. Τίποτα άλλο. Δηλαδή δεν υπάρχει κινητό μέχρι 100 ευρώ από τις "επώνυμες" μάρκες που να μπορεί να κάνει αυτά τα πράγματα; από xiaomi και Huawei ήξερα και από μόνος να παραγγείλω πχ ένα redmi note 4 με λίγα παραπάνω να ξεμπερδεύω. Από αυτά θα έλεγα το J3 2016. Δε θα πρότεινα κανένα από αυτά βέβαια ούτε για Viber, αλλά δική σου η απόφαση. Επειδή έχω δουλέψει το Lg K10, είναι για γέλια και μάλιστο καλύτερο από αυτά. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Pseudonumo
Spiros787 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, saruman123 είπε 85€ κάνει στο Σκρουτζ και το έχει την επόμενη μέρα...... Κοίτα , επειδή θα είναι το πρώτο κινητό είπαμε να μην το μετανιώσει. Δες το SAMSUNG GALAXY J3 (2017) Κάτω από 100€ δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Μετά πας σε μεταχειρισμένα. Με τα μεταφορικά 90€. Επίσης δεν είναι ξεκάθαρο στο skroutz ποιο είναι το global. Άλλο καταστημα λέει global edition, άλλο ελληνικό μενού κλπ. Εγώ δεν τους εμπιστεύομαι. Gearbest ή banggood και σε 15-20 μέρες το έχω .
Μακιαβέλλι Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Τα xiaomi 4A, 5A, 5A note πρέπει να θεσμοθετηθουν απο τον νομο σαν τα επίσημα κινητά "για γονεις".
saruman123 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, Spiros787 είπε Με τα μεταφορικά 90€. Επίσης δεν είναι ξεκάθαρο στο skroutz ποιο είναι το global. Άλλο καταστημα λέει global edition, άλλο ελληνικό μενού κλπ. Εγώ δεν τους εμπιστεύομαι. Gearbest ή banggood και σε 15-20 μέρες το έχω . Αν ξέρεις πια είναι τα έμπιστα μαγαζιά το παίρνεις όπως το είπες 90€. Αλλά αυτά τα έχουμε ξαναπεί πια είναι.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα