Hekoba Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 καλησπέρα θ ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο μπορώ να εκτυπώσω την ταχύτητα του ιντερνέτ για να τους αποδείξω ότι απλά μου δίνουν ζήτημα 10mb και όχι 50άρα
thleorasakias Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 εαν παρεις τηλεφωνο βλεπουν την ταχυτητα που συγχρονιζεσαι προφανως για να εχεις νοβα εχεις και forthnet
kormos Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Hekoba είπε καλησπέρα θ ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο μπορώ να εκτυπώσω την ταχύτητα του ιντερνέτ για να τους αποδείξω ότι απλά μου δίνουν ζήτημα 10mb και όχι 50άρα Και τι θα καταφέρεις...;
vasilk Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 Δημοσ. 12 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, Hekoba είπε καλησπέρα θ ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κανένα πρόγραμμα το οποίο μπορώ να εκτυπώσω την ταχύτητα του ιντερνέτ για να τους αποδείξω ότι απλά μου δίνουν ζήτημα 10mb και όχι 50άρα Printscreen, screenshot
jkoukos Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Από τα 50Mbps να πιάνεις μόλις τα 10, είναι μεγάλη πτώση. Μήπως δεν μιλάς για συγχρονισμό, αλλά για πραγματική ταχύτητα, διότι τότε αλλάζει πολύ η όλη κουβέντα. Σε κάθε περίπτωση τον συγχρονισμό μπορεί να τον δει και ο πάροχος, δεν χρειάζεται κάποια εικόνα ή εκτύπωση. Εκτός (επαναλαμβάνω) αν δεν αναφέρεσαι σε ταχύτητα συγχρονισμού. Βλάβη το έχεις δώσει και τι σου απάντησαν; Έλεγχος της γραμμής έχεις γίνει και τι αποτέλεσμα έβγαλε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα