copyright Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Πήρα το Νόκια 8 τον Ιανουαριο. Πριν λιγες μέρες μου έβγαλε χωρίς κανένα λόγο αυτο που δείχνει η φώτο. Το πήγα πίσω και ζήτησα αντικατάσταση όχι επισκευή αφού ήταν στην εγγύηση. Δεν λογάριασαν τίποτα και μου το έφεραν πίσω επισκευασμένο, άλλαξαν μητρική μου είπαν και εκαναν update (κλαιν μαιν). Το παραλαμβάνω και σε μισή ώρα απο την παραλαβή του το τηλέφωνο πάλι έβγαλε το ίδιο. Το επιστρέφω στο σέρβις και μου λένε εντελώς φυσιολογικά οκ θα το στείλουμε στο σέρβις. Τους απαντώ δεν με ενδιαφέρει τι θα το κάνετε, απο την στιγμή που σας δήλωσα απο την αρχή οτι θέλω αντικατάσταση και εσείς μου φέρνετε με το έτσι θέλω "επισκευασμένο" που όμως δεν είναι, γιατί ξαναχάλασε αμέσως μετά την παραλαβή του. Τους κατέθεσα δήλωση υπαναχώρησης απο την σύμβαση που ζητούσα πλέον επιστροφή των χρημάτων μου απο την στιγμή που μου πούλησαν ελαττωματικό τηλέφωνο και αδυνατούν να το επισκευάσουν. Ο υπεύθυνος βλέποντας την δήλωση μου ειπε οτι δεν υπογράφει τίποτα, όσο για τα χρήματα μου να παω να τα ζητήσω απο την Νόκια δικό της είναι το τηλέφωνο. Του απάντησα πως ειναι δυνατόν να θέλει να καταθέσει κάποιος ενα χαρτί σε επίσημο μαγαζί που πληρώθηκε για το προιον και να το αρνείτε, και μου απάντησε έτσι είναι μου έχουν πει να μην υπογράφω τίποτα που προέρχεται απο πελάτη. Μόνο οταν είναι για λεφτά να παρουν υπογράφουν. Τρεις βδομαδες το τηλέφωνο κάνει βόλτες του αλλαζουν μητρικές χωρίς να αλλάζει το imei, αυτό ξαναχαλάει και η ζωή συνεχίζεται σε δουλειά να βρισκόμαστε. Πόσο δουλεμαααααα. To συγκεκριμένο άρθρο φτιάχτηκε για να παρουσιάσει ΜΟΝΟ στους υγιείς αναγνώστες τον εμπαιγμό και το δούλεμα που μας κάνουν τα καταστήματα καθώς δεν εφαρμόζουν σε καμία περιπτωση τους Νόμους και ενεργουν κατα το συμφέρον τους και μονο. Παρακαλούνται τα πληρωμένα παπαγαλάκια των καταστημάτων να κρατήσουν τις προσωπικές τους απόψεις και επιθυμίες για τον εαυτό τους, και να μην επηρεάσουν αρνητικά το πόστ αυτό. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από copyright 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Συνηγορος του καταναλωτή με λεπτομερή περιγραφή των ενεργειών σου. Μην τους αφήνεις να σε εκνευριζουν. 2
l337 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παραλήρημα άγνοιας.. Στα είπαν και στο άλλο νήμα που κλειδώθηκε. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2018 από l337 1
Damachi Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Σε αναλογο περιστατικο αλαξανε τροπαρι ΑΜΕΣΩΣ μετα τη καταγγελια 1
Alphaleader Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, copyright είπε Πήρα το Νόκια 8 τον Ιανουαριο. Πριν λιγες μέρες μου έβγαλε χωρίς κανένα λόγο αυτο που δείχνει η φώτο. Το πήγα πίσω και ζήτησα αντικατάσταση όχι επισκευή αφού ήταν στην εγγύηση. Δεν λογάριασαν τίποτα και μου το έφεραν πίσω επισκευασμένο, άλλαξαν μητρική μου είπαν και εκαναν update (κλαιν μαιν). Το παραλαμβάνω και σε μισή ώρα απο την παραλαβή του το τηλέφωνο πάλι έβγαλε το ίδιο. Το επιστρέφω στο σέρβις και μου λένε εντελώς φυσιολογικά οκ θα το στείλουμε στο σέρβις. Τους απαντώ δεν με ενδιαφέρει τι θα το κάνετε, απο την στιγμή που σας δήλωσα απο την αρχή οτι θέλω αντικατάσταση και εσείς μου φέρνετε με το έτσι θέλω "επισκευασμένο" που όμως δεν είναι, γιατί ξαναχάλασε αμέσως μετά την παραλαβή του. Τους κατέθεσα δήλωση υπαναχώρησης απο την σύμβαση που ζητούσα πλέον επιστροφή των χρημάτων μου απο την στιγμή που μου πούλησαν ελαττωματικό τηλέφωνο και αδυνατούν να το επισκευάσουν. Ο υπεύθυνος βλέποντας την δήλωση μου ειπε οτι δεν υπογράφει τίποτα, όσο για τα χρήματα μου να παω να τα ζητήσω απο την Νόκια δικό της είναι το τηλέφωνο. Του απάντησα πως ειναι δυνατόν να θέλει να καταθέσει κάποιος ενα χαρτί σε επίσημο μαγαζί που πληρώθηκε για το προιον και να το αρνείτε, και μου απάντησε έτσι είναι μου έχουν πει να μην υπογράφω τίποτα που προέρχεται απο πελάτη. Μόνο οταν είναι για λεφτά να παρουν υπογράφουν. Τρεις βδομαδες το τηλέφωνο κάνει βόλτες του αλλαζουν μητρικές χωρίς να αλλάζει το imei, αυτό ξαναχαλάει και η ζωή συνεχίζεται σε δουλειά να βρισκόμαστε. Πόσο δουλεμαααααα. To συγκεκριμένο άρθρο φτιάχτηκε για να παρουσιάσει ΜΟΝΟ στους υγιείς αναγνώστες τον εμπαιγμό και το δούλεμα που μας κάνουν τα καταστήματα καθώς δεν εφαρμόζουν σε καμία περιπτωση τους Νόμους και ενεργουν κατα το συμφέρον τους και μονο. Παρακαλούνται τα πληρωμένα παπαγαλάκια των καταστημάτων να κρατήσουν τις προσωπικές τους απόψεις και επιθυμίες για τον εαυτό τους, και να μην επηρεάσουν αρνητικά το πόστ αυτό. ΛΟΛ! Ποιος σου ειπε οτι οταν ειναι κάτι στην εγγυηση γίνεται αντικατάσταση με καινούργιο? Αν πήγαινες στο Πλαισιο με τέτοιες απαιτήσεις λογικό να σου ρίξανε πόρτα. ps: Το προιον το εγγυαται ο κατασκευαστής και κανεις αλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις