Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, logistoulis είπε

αν είναι σπίτι όμως ας χρεωθούμε έτσι;

Αν αυτο που λες παει για μενα θα σε απογοητευσω. Ειχα καποια λεφτα στην τραπεζα και πηρα πριν δυο χρονια σπιτι κουτα 7 πρωτος κατοικος εγω στη μιση τιμη απο οτι ειχε αρχικα βγει. Με οσα ειχα. Δεν πιαστικα κοροιδο να παρω αλλα 30000 ευρω δανειο να παρω 100τμ σπιτι που μου λεγανε στην τραπεζα η ολοι μου οι γνωστοι. Πηρα με οσα ειχα ενα 80αρι.

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vagos789 είπε

Δεν θεωρω οτι η μιση Ελλαδα ειναι ανικανη να μαθει να διαχειριζεται πιστωτικη,ειναι υπερβολη

Κάπου μπερδεύτηκες, δεν έγραψα ότι η μισή Ελλάδα είναι ανίκανη να μάθει να διαχειρίζεται πιστωτική, έγραψα ότι η μισή Ελλάδα είναι ανίκανη γενικά να διαχειρίζεται χρήματα. Ίσως βέβαια να ήμουν λιγάκι υπερβολικός, αλλά σίγουρα δεν ήμουν και πολύ μακριά από την πραγματικότητα.

Με την πιστωτικη μπορει καποιος να εχει rebate, να αγορασει πραγματα με ατοκες δοσεις και ετσι με τα ιδια εξοδα να βγαλει παραπανω μερες

Σαφώς και η χρήση πιστωτικής σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να έχει πλεονεκτήματα, δεν είπα το αντίθετο.

Η πιστωση ειναι εργαλειο και ειναι καλο να μαθει κανεις να το χρησιμοποιει,αφου πρωτα εχει μαθει να διαχειριζεται χρηματα

Έλα όμως που πάρα πολύς κόσμος είναι ανίκανος να διαχειρίζεται χρήματα, πόσο μάλλον να διαχειρίζεται πιστωτική που είναι πολύ δυσκολότερο. Σαφώς και τα "εργαλεία" βοηθάνε, βασική προϋπόθεση όμως είναι να "πιάνουν τα χέρια σου", αν δεν πιάνουν τότε μόνο επικίνδυνα μπορεί να είναι.

Στις ΗΠΑ αν δεν εχεις record με καρτα,ειναι δυσκολο εως αδυνατον να παρεις στεγαστικο δανειο

Κάτι εντελώς αδιάφορο για εμάς τους Έλληνες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, lak10 είπε

εγω που πηρα 1.700 και την εβαλα σε 24 δοσεις σε ποια κατηγορια ειμαι? Τα 5 χρονια ειναι υπερβολη θεωρω το καλυτερο τους 24 μηνες. Ειχα τηλεοραση 10 χρονια επρεπε να αλλαχθει το οτι την πηρα με δοσεις την καινουρια ουτε θυμα του καταναλωτισμου με κανει ουτε μπαταχτση. Οια αναγκες του καθενος ειναι πολυ υποκειμενικο πραγμα για να κριθει. Εσυ μπορει να ξιδευεις 200 ευρω σε κρεμες προσωπου δεν μπορω να κρινω εγω τις αναγκες σου

Συγνωμη αλλά τηλεοραση των 1700 ευρω πηρες! Εννοειται οτι επεσες θυμα του καταναλωτισμου, αν εισαι με μισθο 600 ευρω! Την ιδια δουλεια (αν χρησιμοποιεις δλδ - netflix, youtube, κλπ) κανεις και με μια των 800-100 ευρω.

Ναι ξοδευω 200 ευρω για κρεμες...σε 2 χρονια. Σου ακουγονται πολλά; Για ρωτα τη γκομενα σου να σου πει πόσα ξοδευει καθε 2 μηνες σε μέικ απ.

Επεξ/σία από mary
Δημοσ.
6 ώρες πριν, lak10 είπε

γουσταρα και την αλλαξα στην τελικη δεν θα σου δωσω και αναφορα τυπε. Εχω μια τηλεοραση μπαουλο και δουλευει μηπως να λειτουργω αυτη για να μην αισθανομαι θυμα του μαρκετινγκ

Σε λιγο θα μας πει οτι ειναι ποινικο αδικημα....

6 ώρες πριν, opcorsa είπε

αν ειχες εστω και λιγη ιδεα απο marketing θα καταλαβαινες οτι αυτα που εχω πει 12 σελιδες ειναι δημιουργια αυτου, ωστε να δημιουργησουν κερδος για τις επιχειρησεις και τις τραπεζες.. simple as that

Καλησπερα σας κυριε Op corsa τι κανετε???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mary είπε

Συγνωμη αλλά τηλεοραση των 1700 ευρω πηρες! Εννοειται οτι επεσες θυμα του καταναλωτισμου, αν εισαι με μισθο 600 ευρω! Την ιδια δουλεια (αν χρησιμοποιεις δλδ - netflix, youtube, κλπ) κανεις και με μια των 800-100 ευρω.

Ναι ξοδευω 200 ευρω για κρεμες...σε 2 χρονια. Σου ακουγονται πολλά; Για ρωτα τη γκομενα σου να σου πει πόσα ξοδευει καθε 2 μηνες σε μέικ απ.

αυτο ειναι αφθαιρετοσυμπερασμα που οδηγει σε τσουβαλιασμα. προφανως την τηλεοραση δεν την πηρα για να βλεπω επαναληψεις του ρετιρε. Την πηρα κυριως 4Κ HDR Gaming σε PS4 PRO και xbox one x πιστεψε με εχει διαφορα με μια tv των 800 ευρω. Την πηραν στοχευμενα ξερωντας τι θελω.Απο εκει και περα κατανοω οτι σε καποιον που δεν εχει επαφη με τον χωρο να φσινονται αναιτια πολλα λεφτα. Μια mercedes και ενα fiat μπορει να κανουν το ιδιο πραγμα αλλα αλλη εμπειρια ειναι η mercedes και αλλη το fiat

Επεσες σε μπακουρι...

Επεξ/σία από lak10
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις, εδω μεσα εγω μπορω να εχω skoda αντι για atos αλλα εσυ δεν μπορεις να εχεις 1700 τηλεοραση και εγω των 500 γιατι εχεις πεσει θυμα του καταναλωτισμου....

Οι ανθρωποι ειναι οτι να ναι... Συριζα εφορου ζωης...

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

Ρε φιλε τι δεν καταλαβαινεις, εδω μεσα εγω μπορω να εχω skoda αντι για atos αλλα εσυ δεν μπορεις να εχεις 1700 τηλεοραση και εγω των 500 γιατι εχεις πεσει θυμα του καταναλωτισμου....

Οι ανθρωποι ειναι οτι να ναι... Συριζα εφορου ζωης...

η @mary δεν ειναι ετσι εκτιμω την κουλτουρα της την διαβαζω χρονια εδω μεσα. Γι αυτο προσπαθησα να της δειξω και την δικη μου οπτικη

• Like 1
Δημοσ.

Δεν την ξερω την κοπελα αλλα εκρινα απο αυτο που εγραψε, να παμε να παρουμε ολοι crt τηλεορασεις εγω αυτο λεω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lak10 είπε

Επεσες σε μπακουρι...

Πες τα ρε μαν και φαγαμε 15 σελιδες τζαμπα για την tv των 1700 ευρω. Τωρα εξηγουνται ολα. :P

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mp123 είπε

Πες τα ρε μαν και φαγαμε 15 σελιδες τζαμπα για την tv των 1700 ευρω. Τωρα εξηγουνται ολα. :P

ακομα δεν εχω βρει τσοντα σε uhd blu ray:lol:

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lak10 είπε

ακομα δεν εχω βρει τσοντα σε uhd blu ray:lol:

Κωλοπορνοεταιριες.... 

Δεν σέβονται τον ιδρώτα του μεροκαματιαρη τσοντακια.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, th3ofilos είπε

Δεν την ξερω την κοπελα αλλα εκρινα απο αυτο που εγραψε, να παμε να παρουμε ολοι crt τηλεορασεις εγω αυτο λεω

:lol:και να θες δεν βρισκεις πλεον.

Αυτο που θελω να πω, ειναι αυτο που λεγανε οι γιαγιαδες και παππουδες. Απλωσου μεχρι εκει που φτανει το πάπλωμα.

Επεξ/σία από mary
Δημοσ.
5 ώρες πριν, th3ofilos είπε

Σε λιγο θα μας πει οτι ειναι ποινικο αδικημα....

Καλησπερα σας κυριε Op corsa τι κανετε???

γεια σου τυπε, δουλευα τωρα γυρισα..  και τα λεφτα που εβγαλα σημερα στην τσεπη οχι για αποπληρωμη τοκων , συνδρομων και λοιπον αλχημειων :devil:

2 ώρες πριν, bill999r είπε

Κωλοπορνοεταιριες.... 

Δεν σέβονται τον ιδρώτα του μεροκαματιαρη τσοντακια.... 

μπαχαλακηδες τυπε :unsure:

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, opcorsa είπε

γεια σου τυπε, δουλευα τωρα γυρισα..  και τα λεφτα που εβγαλα σημερα στην τσεπη οχι για αποπληρωμη τοκων , συνδρομων και λοιπον αλχημειων :devil:

Φίλε μου μπορείς να μας πεις λίγο κ την ηλικία σου;;; Καθαρά για εγκυκλοπαιδικους λόγους... 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bill999r είπε

Φίλε μου μπορείς να μας πεις λίγο κ την ηλικία σου;;; Καθαρά για εγκυκλοπαιδικους λόγους... 

26

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...