Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kingjulien11_ είπε

Δοκίμασε για πιστωτική! Η Πειραιώς δίνει πιο εύκολα. Έχω βγάλει κι εγώ που είμαι φοιτητής την University Visa.

ετσι τυπε να μαθαινετε απο μικροι να μπαινετε στο τρυπακι ^_^

• Confused 1
  • Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, opcorsa είπε

ετσι τυπε να μαθαινετε απο μικροι να μπαινετε στο τρυπακι ^_^

Εγω μετα απο αυτο το νήμα και την συζήτηση μαζι σου εβγαλα αλλες 3 πιστωτικες ετσι για το γαμωτο:D:D:D

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, th3ofilos είπε

Εγω μετα απο αυτο το νήμα και την συζήτηση μαζι σου εβγαλα αλλες 3 πιστωτικες ετσι για το γαμωτο:D:D:D

πετυχαμε τον στοχο μας εμεις οι γκουρου του μαρκετινγκ λοιπον :wub:

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, opcorsa είπε

πετυχαμε τον στοχο μας εμεις οι γκουρου του μαρκετινγκ λοιπον :wub:

Σφολιατα του μαρκετινγκ θα ελεγα....B)

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι άλλο,αν θέλω να κάνω μια αγορά της τάξεως των 2000 ευρω, που είναι τι πιστωτικό μου όριο και επειδή το κατάστημα δεν έχει άτοκες δόσεις,βγάλω τα χρήματα από την πιστωτική και κάνω την αγορά,μετά πως αποπληρωνω την πιστωτική;Πληρώνω τόκο;

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, 26ska είπε

Να ρωτήσω κάτι άλλο,αν θέλω να κάνω μια αγορά της τάξεως των 2000 ευρω, που είναι τι πιστωτικό μου όριο και επειδή το κατάστημα δεν έχει άτοκες δόσεις,βγάλω τα χρήματα από την πιστωτική και κάνω την αγορά,μετά πως αποπληρωνω την πιστωτική;Πληρώνω τόκο;

Δεν γίνεται αυτό που λες, το όριο των 2.000€ που ανέφερες είναι όριο για αγορές με την πιστωτική σου κάρτα, δεν μπορείς να βγάλεις μετρητά από την πιστωτική(εκτός και αν έχεις δικαίωμα υπερανάληψης τέτοιου ύψους).

Εκτός και αν εννοείς να κάνεις την αγορά με την πιστωτική κάρτα, ε σε αυτή τη περίπτωση δεν θα πληρώσεις τόκους αν αποπληρώσεις το ποσό μέσα σε κάποιο προκαθορισμένο διάστημα(συνήθως 40 ημέρες), αλλιώς χρεώνεσαι τόκους κανονικά.

Επεξ/σία από Joshua21
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, 26ska είπε

υπεραναληψη τυπε, ή γιατι οχι αναληψη μετρητων απο πιστωτικη.. και εχει ο θεος :devil:

• Confused 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, 26ska είπε

Για βοήθησε με λίγο παραπάνω,δικαίωμα υπεραναληψης;;;

Αν δεν ξέρεις τι είναι, τότε σίγουρα δεν έχει τέτοιο δικαίωμα η κάρτα σου.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν δεν ξέρεις τι είναι, τότε σίγουρα δεν έχει τέτοιο δικαίωμα η κάρτα σου.

Είμαι νέος στο σπορ,μια εβδομάδα την έχω.

Δημοσ.

Αστο τοτε...αλλαξε σπορ καλυτερα γιατι μου φαινεται ο OPCorsa χτυπησε διανα με σενα...
χαμηλα η μπαλα οπως ειπαν και οι αλλοι...δεν χρειαζονται περιττες σπαταλες εκτος αν ειναι για καποιο θεμα υγειας κτλπ

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, opcorsa είπε

υπεραναληψη τυπε, ή γιατι οχι αναληψη μετρητων απο πιστωτικη.. και εχει ο θεος :devil:

Ρε σφολιατα μην χαλας το φορουμ ρε, μπαινουν ανθρωποι και ρωτανε σοβαρα, τοσα λεφτα εχεις δεν πας κανα ταξιδακι που καθεσαι και μας ζαλιζεις εδω μεσα, καταλαβαινεις οτι κανεις κακο???

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Αστο τοτε...αλλαξε σπορ καλυτερα γιατι μου φαινεται ο OPCorsa χτυπησε διανα με σενα...
χαμηλα η μπαλα οπως ειπαν και οι αλλοι...δεν χρειαζονται περιττες σπαταλες εκτος αν ειναι για καποιο θεμα υγειας κτλπ

Ρωτάω για να μάθω,δεν το έχω σκοπό να την πολυδουλεψω την κάρτα.Την έβγαλα για μια συγκεκριμένη αγορά!

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, 26ska είπε

Ρωτάω για να μάθω,δεν το έχω σκοπό να την πολυδουλεψω την κάρτα.Την έβγαλα για μια συγκεκριμένη αγορά!

Θα σου πουν τα παιδια που ξερουν.... μην ακουσεις τιποτα απο τον @opcorsa

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...